پیوند پانکراس برای نخستین بار در خاورمیانه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

پیوند پانکراس برای نخستین بار در خاورمیانه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مدیر روابط دانشگاهی،امور بین الملل و سمینارهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت:همزمان با سفر 40 پزشک ایرانی مقیم خارج از کشور، پیوند پانکراس برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی تبریز اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری انتخاب در تبریز، امیرافشین خاکی در جمع خبرنگاران افزود: 14 اردیبهشت ماه جاری گروه پزشکی « نیکی» ( network of Iranians for knowledge and innovation) متشکل از 40 پزشک متخصص و فوق متخصص ایرانی مقیم خارج از کشور با هدف ایجاد ارتباط مثبت بین مراکز آموزشی داخل و خارج کشور و در راستای ارتقای علوم پزشکی و پیراپزشکی به ایران سفر می‌کنند.


وی با اشاره به تخصص پزشکان گروه نیکی گفت: تغذیه نوزادان، آلرژی کودکان، جراح مغز و اعصاب، روانپزشک، ژنتیک پزشکی، ژنتیک – سرطان، اخلاق پزشکی، نانو تکنولوژی، بیماری های زنان، جراح زنان، جراح پلاستیک و زیبایی، اورولوژی، سلامت و آمار انسانی، اخلاق دارو سازی، سلامت و بهداشت شهری، ارتوپد، توراکس، گوارش، روماتولوژی و رادیولوژیست از جمله تخصص هایی هستند که این پزشکان با سفر به ایران در برنامه های ویژه آموزشی به بیان جدید‌ترین روش های علم پزشکی می پردازند.


خاکی با بیان اینکه در طول چهار روز اقامت این پزشکان در تبریز برنامه های ویژه ای تدارک دیده شده است، افزود: چهاردهم اردیبهشت ماه سالجاری همزمان با حضور پزشکان گروه نیکی سمینار « ارتباطات بین الملل دانشگاهی و نقش آن در توسعه علمی، اقتصادی کشور» در تبریز برگزار می شود.


مدیر روابط دانشگاهی، امور بین الملل و سمینارهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص اهداف برگزاری این سمینار اظهار داشت: شناسایی روابط بین الملل و اهمیت آن در رشد و توسعه آینده کشور، اهمیت ارتباطات بین الملل دانشگاه‌های مادر در ارتقای کیفی و علمی، نقش جزایر دانایی در شکل گیری آینده علمی کشور از جمله اهداف برگزاری این سمینار به شمار می رود.


وی ادامه داد: با برگزاری این سمینار تبعات اقتصادی و استراتژیک در ارتباطات بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز مورد توجه قرار می گیرد.
خاکی با اشاره به ارتباطات بین المللی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با سایر دانشگاه های جهان گفت: این دانشگاه در راستای ارتقای ارتباطات بین المللی خود با دانشگاه های متعدد خارجی از جمله کینس کالج، ماساچوست، نیویورک، اربیل عراق،قبرس و دانشگاه استانبول ارتباط علمی و آموزشی دارد.


وی در ادامه از تبدیل شدن دانشگاه علوم پزشکی تبریز به یک دانشگاه بین المللی خبر داد و اضافه کرد: نقش ارتباطات بین المللی در دنیای کنونی کتمان ناپذیر است.
خاکی تصریح کرد: با افزایش ارتباطات بین المللی همکاری هایی در راستای تولید علم و انتقال علم شتاب بیشتری به خود می گیرد.
براساس این گزارش، گروه پزشکان انجمن دانش و نوآوری ایرانیان از 11 تا 14 اردیبهشت در تبریز حضور می‌یابند.

modares - ایران - شیراز
افرین بر این هموطنان
یکشنبه 8 اردیبهشت 1387

jgreene75 - انگلستان - لستر
تبریز شهر اولین ها!!!!!
آقای دکتر خنجی عزیز: شما هم لطفا نظرتان را در اینمورد بفرمایید!
بگویید شهری با چنین قدمت و تاریخی، چه دلیلی داره که از امکانات ناچیزی نسبت به شهرهای دیگه باید برخوردار باشه؟؟؟
یکشنبه 8 اردیبهشت 1387

iroony - ایران - تهران
ممتاز ترین دانشجویان دانشگاهای تهران تبریزی هستند هیچ تعجبی نداره از دیاره استاد شهریار و شمس تبریزی چنین چیزی...
دوشنبه 9 اردیبهشت 1387

iroony - ایران - تهران
jgreene75 - انگلستان - لستر ....تبریز دومین شهر بعد از تهران از لحاظ کارخانه و صنعتی بودن و سومین شهر بزرگ ایران هست شما جوری از امکانات ناچیز تبریز حرف میزنید گویی از یک شهر سوت و کور و داغون حرف میزنید!!بهتر است انبوه امکانات رو بیائید در سنندج و سمنان و ساری و غیره ببینید که چه خبر است....شما چیزی جز منفی دیدن هم بلدید؟؟
سه‌شنبه 10 اردیبهشت 1387

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.