شهرهای بزرگ چراغ ها را خاموش می کنند

شهرهای بزرگ چراغ ها را خاموش می کنند

این تصویر سیدنی را قبل (بالا) و بعد از خاموش کردن نورها نشان می دهد
شهرهای بزرگ در نقاط مختلف جهان برای برجسته تر کردن تبعات تغییر شرایط جوی کره زمین، یک ساعت چراغها را خاموش می کنند.

این برنامه هماهنگ که "ساعتی برای زمین" نام گرفته است، در سیدنی در ساعت 8 شب به وقت محلی (9 صبح به وقت گرینویچ) آغاز شد که چراغهای ساختمان سالن اپرای سیدنی و پل معروف این شهر خاموش شدند.

بانکوک، لندن و شیکاگو نیز از دیگر شهرهایی هستند که در ساعت 8 شب به وقت محلی، چراغها را خاموش خواهند کرد.

این برنامه اولین بار سال قبل در سیدنی آغاز شد اما اکنون در 35 کشور جهان اجرا می شود.

اندی ریدلی، سازمان دهنده این برنامه به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفت: "ساعتی برای زمین، به همه مردم و همه سازمانها مربوط می شود؛ از مردم عادی گرفته تا شرکتهای جهانی، و همه در این مشکل، یعنی تغییر شرایط جوی کره زمین، شریک هستند."

آقای ریدلی گفت او انتظار نداشته است که این برنامه با این سرعت گسترش یابد.

"جالب این است که این برنامه از مرزهای سیاسی هم عبور کرده و در کشورهایی مثل چین، ویتنام، و گینه نو هم رخ می دهد. به نظر می رسد واقعا بر همه تاثیر داشته است."

گزارش شده است که سال قبل بیش از دو میلیون نفر ساکن سیدنی در این برنامه شرکت داشتند که در طی یک ساعتی که این برنامه اجرا شد، مصرف انرژی در این شهر 10 درصد کاهش پیدا کرد.

ناظران تحولات استرالیا می گویند خشکسالی و کمبود آب باعث جلب توجه مردم استرالیا به مسئله تغییر شرایط جوی کره زمین شده است.

میزان تولید سرانه گاز دی اکسید کربن و دیگر گازهایی که دانشمندان آنها را مسبب گرم شدن اتمسفر کره زمین می دانند، در استرالیا، بالاترین در جهان است.

کوین راد، نخست وزیر جدید این کشور مسائل محیط زیستی را در جمع بالاترین اولویتهای کاری خود قرار داده است و به محض آغاز کار خود بعنوان نخست وزیر، به جمع امضاء کنندگان پروتکل کیوتو پیوست که هدفش کاستن از آلودگی های تولید شده است.

همچنین سایت اینترنتی موتور جستجوی گوگل هم بعنوان همکاری در این برنامه، صفحه اصلی خود را به رنگ سیاه درآورده است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.