برخی افرادی که در لیست جبهه متحد اصولگرایان قرار گرفته اند کارآمدی و کارآیی لازم را ندارند و تنها بر اساس یک سری ملاحظات در لیست قرار گرفته اند.
وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی در گفت و گوی اختصاصی با اعلام این مطلب تصریح کرد: انتظار این بود که دامنه فراگیری جبهه متحد گسترده تر باشد تا مردم بتوانند راحت تر اظهار نظر کنند و تصمیم بگیرند اما برخی اصرار داشتند که تنها 30 نفر خاص در لیست قرار گیرند و در نهایت اختلافات به جدایی ائتلاف فراگیر اصولگرایان منجر شد.
پرویز کاظمی تصریح کرد: وضعیت فعلی تورم، گرانی و بیکاری به خاطر همین ملاحظه کاری ها به وجود آمده و در صورت تداوم این مشی ، قطعا مشکلات فعلی اقتصادی تداوم می یابد.
وی با انتقاد از ناکارآمدی و عدم کارآیی برخی از افرادی که در فهرست جبهه متحد قرار گرفته اند یادآور شد: برخی از این افراد 4 یا 5 دوره در مجلس بوده اند و کاری نکرده اند ، چرا اجازه نمی دهند دیگران که توانایی و کارآیی خود را به اثبات رسانده اند و تازه نفس تر نیز هستند وارد مجلس شوند؟
کاظمی خاطرنشان کرد: نماینده مجلس شدن برای برخی شغل شده است و تصور می کنند در مجلس باید صبح به صبح کارت بزنند و بعد هم به منزل بروند در حالی که نمایندگی شغل نیست، مسوولیت است و نگاه شغلی به نمایندگی در خور شان مجلس نیست.
عضو ائتلاف اصولگرایان مستقل با انتقاد از ملاحظه کاری مجلس هفتم اضافه کرد: مجلس باید در عین همکاری با دولت در راس امور باشد و بر این اساس اعمال نظارت مجلس باید بسیار قوی تر صورت بگیرد، در حالی که در وضعیت فعلی بعد نظارتی مجلس بسیار ضعیف است . ضمن اینکه مجلس علاوه بر وظیفه نظارتی یک وظیفه قانون گذاری نیز دارد که باید با تصویب قوانین صحیح زمینه شانه خالی کردن دولت به بهانه عدم شفافیت را از بین ببرد.
نامزد مورد حمایت ائتلاف کانون و مجمع متخصصان ایران تاکید کرد: در صورتی که مجلس به درستی به وظایف خود عمل نکند مردم متضرر می شوند.
وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی یادآور شد: نرخ تورم از مرز 20 درصد عبور کرده و قیمت مسکن 2 برابر شده و بیکاری هم که غوغا می کند و علاوه بر این ها 50 درصد جمعیت ایران بین 10 تا 35 سال هستند؛ آیا برای این ها کاری شده است و آیا با یک مشت کلی گویی و شعارهای بی محتوا اشتغال ایجاد می شود؟! آیا عدالت برقرار می شود؟
وی با اشاره به اینکه "مردم از شعار خسته شده اند" بیان داشت: مردم دیگر به چپ و راست توجه ندارند و تنها به ارزش ها نگاه می کنند و اگر چه مردم نسبت به وضعیت اقتصادی کشور نارضایتی دارند اما مسوولان بعضا مشکلات اقتصادی را کتمان می کنند و اصلا به آن نمی پردازند که این روند به بدبین شدن مردم نسبت به مسوولان منجر می شود.
وی اضافه کرد: مسوولان نباید مشکلات اقتصادی را توجیه کنند چون مردم توجیه کردن را متوجه می شوند و اگر صادقانه با آنان رفتار شود و مشکلات گفته شود بین مردم و مسوولان علقه برقرار می شود.
کاظمی تصریح کرد: مسایل و مشکلاتی در دل شهرها وجود دارد و واقعا جای سوال است که اگر این مشکلات نادیده انگاشته شود ، مردم نسبت به مسوولان چه فکری خواهند کرد؟ چون در صورت کتمان حقایق یا به مردم دروغ می گوییم و یا خودمان را به آن راه زده ایم!
وی با انتقاد به اجرای برخی طرح ها و اقدامات غیر علمی اضافه کرد: برخی گمان می کنند هر کاری که انجام می دهند درست است و به یک سری نظرسنجی های غیرعلمی و یا اظهارات غیرکارشناسی استناد می کنند و تصمیم هایی می گیرند که این تصمیمات هزینه های بالایی برای نظام دارد.
وزیر سابق رفاه و تامین اجتماعی با اشاره به اینکه طبق آمار 2 سال قبل 9 میلیون نفر در کشور زیر خط فقر قرار داشته اند اظهار داشت: البته فاکتورهای مختلفی در محاسبه خط فقر وجود دارد از جمله اینکه خط فقر در ایران با کشورهای دیگر تفاوت دارد و حتی در شهرهای مختلف ایران و روستاها نیز این رقم فرق دارد اما به طور کلی در 2 سال قبل خط فقر حدود 170 هزار تومان بود که این رقم الان با توجه به رشد تورم و محاسبه فاکتورهای مختلف باید محاسبه شود در حالیکه باید در نظر داشت که نرخ اجاره مسکن متعادل در حال حاضر 300 هزار تومان است و بر این اساس با اضافه نکردن دیگر مایحتاج مردم می بینیم که افراد زیادی به واقع زیر خط فقر هستند.
وی با تاکید بر اینکه باید تفکر مسوولان از توزیع فقر به سمت ارتقای سطح معیشتی تغییر کند افزود: این افتخار نیست که چند میلیون نفر زیر نظر کمیته امداد یا بهزیستی باشند بلکه باید دید برای کارآفرینی و توانمندسازی نیازمندان چه اقداماتی انجام شده است!
پرویز کاظمی ادامه داد: منابع انسانی قابل اتکایی در کشور وجود دارد اما به دلیل اینکه برخی بر اساس نظرات شخصی تصمیم می گیرند به دیدگاه های کارشناسان توجه نمی کنند و از منابع انسانی بهره نمی گیرند.
عضو مستعفی کابینه احمدی نژاد با تاکید بر اینکه رهبر انقلاب از روند اجرای سیاست های اصل 44 راضی نیستند گفت: آیا واقعا بخش خصوصی در ایران مورد احترام است و آیا از این ظرفیت استفاده می شود؟ خیر؛ اینگونه نیست چون اکثر سرمایه گذاران و سرمایه داران بخش خصوصی از برخورد دولت راضی نیستند در حالی که اگر ضریب امنیت اقتصادی بالا برود ، ایران به هیچ وجه به سرمایه های خارجی نیاز ندارند بلکه با هدایت درست سرمایه ایرانیان مقیم خارج و داخل چرخ اقتصادی کشور به حرکت درخواهد آمد و این در حالی است که دولت هر سال بودجه هنگفتی را صرف نگهداری شرکت های زیان ده می کند.
وزیر سابق رفاه همچنین با انتقاد از طرح سهام عدالت گفت: اینکه به عنوان مثال به یک روستایی که نمی داند شرکت سهامی عام یا خاص چیست و یا نحوه انتقال و وکالت سهام به چه صورت است یک برگه به عنوان سهام داده شده است در آینده مشکلاتی در زمینه حقوقی برای افراد به وجود می آورد ضمن اینکه دادن سهام عدالت حل مشکل نیست بلکه سیاست گذاری های ما باید درست باشد.
وی در خصوص بالا رفتن نرخ تورم نیز گفت: دولت و مجلس تورم را به یکدیگر پاس می دهند و البته وقتی 2 نفر در اتاقی دربسته نشسته اند و تصمیم می گیرند این وضعیت طبیعی است بنابراین باید سنسورهای آگاهی دهنده به مسوولان در بین مردم باشد تا تصمیمات واقعی تر شود.
نامزد ائتلاف فراگیر اصولگرایان و ائتلاف بزرگ جنوب شهر تهران در خصوص پیش بینی خود از انتخابات مجلس هشتم گفت: مردم در مجلس ششم از 1 تا 30 به مشارکتی ها و در مجلس هفتم از 1 تا 30 به آبادگران رای دادند بنابراین تصور می کنم در مجلس هشتم از بین افراد انتخاب کنند و در عین اینکه اکثریت مجلس به نظر من با اصولگرایان خواهد بود البته اصولگرایانی که نقد منصفانه می کنند و حمایت بی مورد ندارند و سابقه روشن تری نیز در کارنامه خود دارند.
|
|
|
|
|
|