احمدی نژاد: بان‌کی‌مون قدری غصه ملت فلسطین را بخورد

احمدی نژاد: بان‌کی‌مون قدری غصه ملت فلسطین را بخورد

رئیس جمهوری اسلامی ایران با محکوم کردن اهانت به مقدسات و ساحت پیامبران الهی تصریح کرد: در طول تاریخ مستکبران ، متجاوزان و چپاولگران همواره با نظر و کلام انبیاء الهی مقابله می کردند و امروز اساس دشمنی آنان با نام و یاد پیامبران است و از آن هراس دارند.
 
محمود احمدی نژاد پس از جلسه هیئت دولت افزود: اینکه امروز برخی ها لجبازانه و بی ادبانه به پیامبر بزرگوار اسلام ( ص ) اهانت و برخی نیز آن را تایید می کنند برای این است که درون خودشان را به ملت ها نشان بدهند و زشت ترین و مضرترین کار در نزد بشریت همین است.


وی تصریح کرد: ساحت پیامبران الهی و دین همواره در نزد همه بشریت محترم است و عقاید انسان ها باید در این زمینه محترم شمرده شود.


رئیس جمهور گفت: امروز سلطه گران ، به لحاظ اندیشه و نظر حرف نویی برای بشر ندارند و در بن بست مطلق نظری و در صحنه عمل هم در بن بست کامل قرار گرفته اند و اوضاع افغانستان و عراق و فلسطین و جامعه بشریت را می بینید.


احمدی نژاد افزود: آنها نمی توانند رابطه شان را با ملت ها تنظیم کنند و می خواهند با قلدری، هتاکی و تهدید ، مسائل خود را حل کنند در صورتی که بشریت از این نقطه عبور کرده است و می بینید که هر چه تهدید می کنند کسی هویج هم برای آن خرد نمی کند.


قطعنامه  جدید فاقد اعتبار حقوقی و فنی است


رئیس جمهور در مصاحبه با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال صدور قطعنامه جدید گفت: مشخص است که این قطعنامه فاقد اعتبار حقوقی و فنی است و اهمیتی هم برای ما ندارد .


احمدی نژاد افزود:‌ ملت ایران پیشتر اعلام کرده بود موضوع هسته ای ایران از اساس موضوعی سیاسی است و آنها اساسا با هر نوع پیشرفت ما مخالفند و صدور قطعنامه جدید در شورای امنیت این مسئله را نشان داد.


وی اضافه کرد: اگر قرار بود این مطلب را در وین جا می انداختیم باید خیلی هزینه می کردیم، اما خودشان با صدور این قطعنامه این مسئله را نشان دادند.


رئیس جمهور گفت: ‌یکی از کشورها اعلام کرده بود موضوع هسته ای ایران ربطی به آژانس ندارد؛ این به آن معناست که موضوع هسته ای ایران در اصل سیاسی است و به مسئله فنی هسته ای ربطی ندارد و این هدیه اولی بود که آنها به ما دادند.


وی افزود: قطعنامه نیز به صراحت اعلام کرده است که می خواهد در قبال ایران اقدام دیگری انجام دهد.


رئیس جمهور صدور قطعنامه جدید شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی ایران را دارای هدیه دومی برای ملت ایران دانست و گفت: این قطعنامه نشان داد که آنها سیاست های خودشان را در قالب شورای امنیت به جلو می برند و آنها خودشان این مسئله را به ملت ها نشان دادند که شورای امنیت برای تحقق اراده آنها تشکیل شده است.


احمدی نژاد افزود: آنها روشن ترین سند را در اختیار ملت ها قرار دادند؛ چند قدرت می خواهند نگذارند قدرت جدیدی در دنیا ایجاد شود.


احمدی نژاد گفت: آنها پیشتر بر اساس اطلاعات غلط قطعنامه صادر کردند و اشتباه کردند، تصور کردند با صدور قطعنامه جدید می توانند اشتباهشان را جبران کنند که باز هم اشتباه کردند.


رئیس جمهور افزود: آنها باید از این پس برای خروج از زیر بار سه قطعنامه صادر شده علیه جمهوری اسلامی ایران، هزینه هایشان را بیشتر کنند.


احمدی نژاد گفت: اگر آنها تصور می کنند ملت ایران در فضای زور و فشار می رود و مذاکره می کند، باز هم اشتباه می کنند؛ ملت ایران سی سال پیش از زیر زور چماق خارج شده است.


وی افزود: ملت های جهان هم مدت هاست از زیر زور چماق خارج شده اند؛ آنها این را هم اشتباه کردند و به ضررشان تمام می شود.


رئیس جمهور گفت: بارها اعلام کرده ایم مسئله هسته ای ما به فضل خدا تمام شده و گزارش آژانس هم موید آن است و برای همه مذاکرات، نامه تاییدیه از آژانس داریم، گرچه دشمنی ها با ملت ما همچنان ادامه دارد.


احمدی نژاد افزود: به آنها نصیحت می کنیم رفتارشان را عوض کنند زیرا آنها هستند که از چنین رفتاری ضرر می بینند.


رئیس جمهور در پاسخ به سوالی در زمینه تاثیر قطعنامه سوم شورای امنیت بر مذاکرات ایران درباره مسائل هسته ای گفت: موضوع هسته ای ما فقط در آژانس است و با هیچ کس گفتگو نمی کنیم و در آژانس نیز در چارچوب تعهدات متقابل عمل می کنیم و شرایط را عادی می دانیم.


آقای احمدی نژاد تصریح کرد: قطعنامه سوم کوچک ترین آسیبی به ملت ایران وارد نمی کند و فقط اعتبار قطعنامه ها و شورای امنیت را از بین می برد.


رئیس جمهور: ملت ایران یکی از قدرت‌ های جهانی است


 آقای احمدی‌ نژاد در ادامه واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای امنیت گفت: این قطعنامه سند رسمی است و نشان می دهد که ملت ایران یکی از قدرت‌های جهانی است و محتوای قطعنامه و بیانیه صادر شده به معنای آن است که قدرت ایران اگر بیشتر از آنها نباشد کمتر از آنها نیست.


رئیس جمهور بار دیگر تصریح کرد: از نظر ما این قطعنامه اعتباری ندارد و آنها می‌خواستند با صدور این قطعنامه، آبروی خود را حفظ کنند، اما وضعشان بدتر شد.


وی افزود: ما نصیحت دلسوزانه کرده‌ایم؛ این قطعنامه کوچک ترین آسیبی به ملت ایران نمی‌زند بلکه اعتبار قطعنامه ها واین شورا را از بین می برد.


احمدی‌ نژاد با اشاره به اوضاع کنونی فلسطین، شورای امنیت را در خدمت منافع چند قدرت دانست و خاطرنشان کرد: سازمان ملل سازمان مظلومی‌ است و باید از دست این چند قدرت خارج شود، تعجب می کنیم که چرا آنها درقبال کشته شدن کودکان فلسطینی هیچ نگرانی از خود نشان نمی‌دهند.


رئیس‌ جمهور درزمینه آینده همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: از این پس مذاکرات ما درباره مسائل هسته ای تنها در آژانس و در چارچوب تعهدات مبنایی صورت می‌گیرد و ما با هیچ کسی درباره مسائل هسته ای گفتگو نمی‌کنیم و شرایط را عادی می دانیم.


آقای احمدی نژاد اضافه کرد: ما با دیگران درباره مسائل امنیت، صلح و خلع سلاح جهانی و این‌گونه مسائل گفتگو خواهیم کرد چراکه ملت ایران قدرتمند و در دنیا موثر است وحضور ونفوذ معنوی در جهان دارد.


رئیس جمهور گفت: ما با همه بر مبنای احترام متقابل مذاکره می کنیم و اینکه عده‌ای بیرون از آژانس بخواهند درباره مسئله هسته ای ایران گفتگو کنند، برای ما پذیرفتنی نیست و ما از این پس فقط در چارچوب معین با همه مذاکره می‌کنیم ولی درباره مسئله هسته‌ ای تنها در آژانس مذاکره خواهد شد و این موضوع تمام شده و دوره آن گذشته است.


خبرنگاری از رئیس جمهور در باره میزان آمادگی دولت برای برگزاری انتخابات و اینکه چه توصیه ای به احزاب و گروه‌ های سیاسی و مردم در آستانه انتخابات دارد پرسید.


آقای احمدی نژاد در پاسخ گفت: انتخابات مال مردم است و مردم ایران نیز کارشان را خوب بلدند و به خوبی با مسئولیتی که بر عهده دارند آشنا هستند و ان ‌شاء الله با حضور باشکوه خود در انتخابات، برگ افتخارآفرین دیگری را به تاریخ ملت ایران اضافه می‌کنند.


رئیس جمهور افزود: انتخابات باید منشا همدلی، همکاری و همراهی بیشتر شود و همه باید تلاش کنیم که در این عرصه همکاری و همدلی وجود داشته باشد.


آقای احمدی نژاد تصریح کرد: همه باید کار کنند تا کشور پیشرفت کند و تلاش در این زمینه مسئولیت همگانی است؛ نباید عده ای فکر کنند دولت و ملت باید بیست و چهار ساعته کار کنند و یک عده دیگر از دایره کار برای کشور خارج بمانند.


وی با اشاره به اینکه در امر انتخابات، مجریان و ناظران ما مردم هستند افزود: احدی در دولت حق ندارد در امر انتخابات دخالت کند و دولت فقط نقش پشتیبان را دارد تا مردم در کمال آرامش و در کمترین زمان بتوانند آرای خود را به صندوق‌ها بیندازند؛ همچنین وظیفه دولت صیانت از آرای مردم است و حداکثر تلاش خود را در این زمینه انجام خواهد داد.


احمدی‌نژاد گفت: احزاب و گروه ‌های سیاسی نیز باید در چارچوب قانون حرکت کنند، به مردم برنامه بدهند، شفاف سخن بگویند و دیگران را نفی یا به کسی توهین نکنند.


رئیس‌ جمهور تصریح کرد: گاه می‌بینیم که عده‌ای در این عرصه اقدام به مظلوم‌نمایی می‌کنند؛ در حالی‌که سازوکار انتخابات این است که شاید عده‌ای رد شوند؛ همیشه در انتخابات، چند برابر نیاز، داوطلب ها و نامزدهایی از سلایق گوناگون وارد عرصه می‌شوند و از این تعداد، عده‌ای رد می شوند، ولی این مسائل نباید مبنای تعاملات سیاسی ما باشد.


وی گفت: در انتخابات، ملت رای دهنده اصلی است و به هر کسی که رای بدهد، ما به رای آن‌ها احترام می‌گذاریم و تاکید می‌کنیم که باید فضا دوستانه باشد و مصوباتی که در مجلس تصویب می‌شود، باید بر اساس اتفاق‌نظر باشد و اگر این اتفاق نیفتد، تصمیمات پخته ومناسب نخواهد بود.


رئیس جمهور گفت: امروز نام ایران در عرصه‌ جهانی عزیز است و هر جا که می‌رویم وقتی متوجه می‌شوند ایرانی هستیم احترام می‌گذارند؛ بنابراین همه باید از این افتخار صیانت کنیم و این انتخابات باید برگ زرین دیگری به تاریخ ملت ایران اضافه کند و باعث عزت ما در عرصه‌ جهانی شود؛ باید برای تحقق این امر دست به دست هم دهیم.


احمدی نژاد با اشاره به شمار افراد تایید صلاحیت شده برای رقابت در انتخابات مجلس هشتم گفت: این رقم که حدود چهار هزار و پانصد نفر بیان شده است برای دویست ونود کرسی رقابت می‌کنند یعنی تعداد نامزدها حدود شانزده برابر افراد مورد نیاز است و از هر شانزده نفر یک نفر به مجلس می‌آید و آن پانزده نفری هم که به مجلس راه نمی یابند باید در عرصه‌های دیگر به مردم خدمت کنند.


رئیس‌ جمهور بار دیگر تاکید کرد: باید فضای انتخابات فضایی دوستانه باشد و نباید شاهد کینه و دسته‌بندی باشیم. دسته‌بندی ما باید مرز منافع ملی و خدمت به مردم باشد و دسته‌بندی قدرت در فرهنگ ما جایی ندارد. این گونه مسائل خیانت به مردم است.


وی افزود : همه باید به فکر این باشند که کشور پیشرفت کند و از فرصتی که خداوند متعال در اختیار تک تک ما قرار داده است به نحو احسن برای خدمت استفاده کنیم.


رئیس جمهور در ادامه به سفر خود به عراق اشاره کرد و گفت: دیدید که مردم عراق چگونه از هیئت ایرانی استقبال کردند و احساس همبستگی خود را با ملت ایران نشان دادند و با آنکه تحت اشغال هستند با راه و شعار‌های ملت ایران همراهی و با فریاد بلند اظهار همبستگی می‌کنند.


رئیس‌ جمهور گفت: اگر در خود اروپا نیز نظرسنجی آزادی برگزار شود، می‌بینیم که بسیاری از مردم با رفتار مستکبرانه برخی از رهبرانشان و توهین‌هایی که به انبیای الهی می‌شود، مخالفت قاطع می‌کنند.


وی افزود: متاسفانه شبکه‌ای در برخی از کشور‌های اروپایی و امریکایی حاکم شده است که جز قدر ت و زورگویی منطق دیگری ندارد، ولی در واقع آنها با اهانت‌هایی که می‌کنند، قبل از اینکه به دیگران اهانت کنند به خودشان اهانت می‌کنند. آنها می‌خواهند به ملت‌ ها زور بگویند ولی ملت ‌ها ایستاده‌اند و زیر بار این زور‌ها نمی‌روند.


احمدی نژاد همچنین به روند سازندگی در کشور اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در داخل کشور مسیر سازندگی با سرعت روزافزون طی می شود. امروز دولت طرح ‌ها و گره ‌هایی را که باید باز شود، بررسی کرد. مشکلاتی در بخش‌هایی مانند توزیع کالا‌های خوراکی وجود دارد که درباره آن بحث شد و وزرا مسئولیت یافتند که مسائل را سامان دهند تا مردم در شب عید دچار مشکل نشوند.


وزارت بازرگانی ناظر توزیع کالاهای اساسی


آقای احمدی نژاد در پاسخ به سوالی در باره برنامه دولت در آستانه عید نوروز برای عرضه کالا به مردم گفت: همان‌طور که می‌ دانید هیچ کالایی جز بنزین و اقلامی مثل آن دولتی نیست و دولت فقط بر توزیع آنها نظارت می‌کند.


رئیس جمهور افزود: درخصوص مشکلات توزیع مواد خوراکی نیز قرار شد اقدامات لازم صورت گیرد و وزارت بازرگانی پیگیری ‌های لازم را انجام دهد و ان ‌شاء الله مردم با دلی خوش وارد سال نو و ایام عید شوند.


خبرنگاری از رئیس جمهور پرسید: بر اساس اعلام مجلس فقط سه درصد بودجه تغییر داده شد ولی دولت تبعات اجرای بودجه را بر عهده‌ مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام گذاشت؛ نظرتان چیست؟


احمدی نژاد پاسخ داد : ان ‌شاء الله سند بودجه منتشر می‌شود و شما متوجه مسئله می‌شوید ولی سقفی که من اعلام کردم به سقف بودجه اضافه شده است.


وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره قیمت بنزین آزاد در ایام نوروز گفت: دولت در ایام نوروز برای اینکه مردم راحت باشند ودر سفر دچار مشکل نشوند، تسهیلاتی اندیشیده است؛ از آن جمله سقف بنزین در این ایام صد وبیست لیتر در نظر گرفته شد؛ قبلا هم صد لیتر سهمیه سفر گذاشته بودند.


رئیس جمهور ادامه داد: در عین حال ممکن است هموطنی به سفری طولانی برود یا به هر حال در طول سفر مشکلی پیش آید و کارتش را از دست بدهد، دولت برای اینکه کار مردم زمین نماند و تلخی آن در خاطره شان نباشد، عرضه بنزین آزاد را در ایام نوروز در نظر گرفت.


وی افزود: درباره قیمت بنزین آزاد در ایام نوروز نیز هر وقت قیمت نهایی شود، اعلام خواهد شد.


رئیس‌ جمهورهمچنین در باره تاثیر عرضه بنزین به قیمت آزاد بر روی قیمت دیگر کالاها گفت: بنزین به اندازه کافی در نظر گرفته شده است و ربطی به قیمت گذاری حمل و نقل عمومی ما ندارد و مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.


آقای احمدی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگاری در زمینه پیشنهاد جمعی از اقتصاددانان درباره یکسان شدن نرخ سود بانکی با نرخ تورم و دادن پیشنهاد سی و نه درصدی در این زمینه گفت: به هر حال پیشنهادها زیاد است و ما آنها را بررسی می‌کنیم.


خبرنگار دیگری در زمینه درخواست سران عشایر عراق برای برخورد با گروهک منافقین پرسید که رئیس جمهور در پاسخ گفت: آنها چنین درخواستی نکردند، بلکه گفتند کسانی که مسئول امنیت عراق هستند، باید با یک گروه تروریستی که در این منطقه هست برخورد کند؛ چراکه دوست ندارند این گروه تروریستی در آنجا باشد.


وی افزود: آنها در واقع از اشغالگران می‌خواستند که این گروه تروریستی آنجا نباشد؛ چراکه معلوم است که مسئولیت امنیت کشور تحت اشغال بر عهده چه کسی است و البته موضع دولت عراق هم همین است.


خبرنگار دیگری درباره حمایت ضمنی آقای احمدی نژاد از اوباما نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری امریکا پرسید که رئیس جمهور پاسخ داد: حمایت نبود؛ من پاسخ دادم که آنها به احتمال قوی اجازه نمی‌دهند اوباما رئیس‌ جمهور شود حتی اگر مردم امریکا به وی رای دهند.


رئیس جمهور تصریح کرد: در درون امریکا درگیری‌هایی دارند ولی نمایش وحدت می‌دهند ولی درگیری‌های آنجا سنگین و عمیق است.


آقای احمدی نژاد در باره میزان پیشرفت طرح های نیمه تمام عمرانی در کشور گفت: طرح های فراوانی هست که نیمه کاره مانده و چند سال متوقف شده است ولی با برنامه‌ریزی ما روند اجرای آن شتاب گرفت و به زودی هر وزارتخانه گزارشی درباره طرح ‌هایی که دنبال کرده و اجرایی شده است ارائه خواهد کرد ؛ تعداد این طرح ‌ها زیاد است و ما آمار آن را اعلام می‌کنیم.


رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از این مصاحبه با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) گفت: بشر امروز به شدت به تعلیمات انبیای الهی نیازمند است و در طول تاریخ، مستکبران، متجاوزان و چپاولگران همواره سعی کرده اند با نور، کلام و پیام انبیای الهی مقابله کنند.


وی افزود: امروز نیز اساس دشمنی مستکبران با پیام انبیای الهی است؛ آنها از نام پیامبران الهی هراسان هستند و بعضا به آنها توهین می‌کنند و در واقع با این اقدامات درونشان را که با اصل و حقیقت انبیا مخالف هستند نشان می‌دهند.

payamak - انگلستان - منچستر
محمود تو هم یه کم غصه بچه های ایران رو بخور اونایی که شب سر گشنه میزارن و میخوابن
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

nirvana jon - ایران - تهران
80 سال پیش خود فلسطینیها مزارع و املاکشون رو به یهودیها فروختند و پول خوبی هم گرفتن و اکثرشون هم به لبنان و سوریه مهاجرت کردند . راضی هم بودن . ایران این جنگ رودامن میزنه .
از همه مهمنر اونجا اول سرزمین یهودیها بوده بعدش مسلمونا اومدن.
الان هم اگه ایران و دولت اسد دست از تحریک کردن بردارند اونا میتونن در کنار هم با آرامش زندگی کنن.
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

Kaveh_Ahangar - ایران - مشهد
به خدا بان کی مون می خواد غصه بخوره اما با وجود دایه های مهربان تر از مادر جائی واسه اون باقی نمی مونه . خوشبختانه با وجود شما ، سازمان های بین المللی به هیچ عنوان نگرانی از بابت کشورهای فلسطین ، لبنان ، سوریه ، عراق ، اندونزی ، سودان ، زیمبابوه ، بورکینافاسو ، گینه بیسائو ، کنگو برازاویل و .... ندارند و تمام هم و غم خودشون رو صرف آبادانی روز افزون کشورهای پیشرفته دنیا می کنند .
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

iran zamen - نروژ - روگنان
بله اقای احمقی نژاد هر کسی با نام انبیا شوخی کند سوسک می شود و راستی اینقدر که به فکر کودگان فلسطینی هستید به فکر کودگان ایرانی هستید که در خیابانها و در پارکها شب را به صبح سپری مگنند و یا چه اتفاقاتی برای انها روی می دهد.شرم بر شما ها باشد.باز برای فلسطینی سینه چاک گنید خجالت بر شماها باد.
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

دریا-بابایی - ایران - اهواز
کل اگر طبیب بودی سر خود دعوا نمودی .................. آره داداش
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

iranppp - آلمان - دوسلدورف
بنده خدا ها.شما هموطنان محترم ایرانی.یادگاران ایرانیان باستان وکورش کبیر(البته به گمان خودمان!!!!).تبلیغات رسانه های غربی وسی ان ان رو باور کردید که ما تروریستیم!مسبب جنگ فلسطینیم (به قول دوستمون از 80 سال پیش یعنی 1928!؟ به اینور).چند نفرتون حاضرید برای نیروهای مهاجم طاق نصرت بزنید.با احمدی نژاد مخالفید بهش رای ندید.همونطور که به جای ناطق نوری -خاتمی رو انتخاب کردید.اما هیزم کش آتش خصم نشیدواراجیف وتبلیغاتشو باور نکنید.اینها دنبال منافع خودشونن نه دادن آزادی به ما.یکی به من بگه آلمان چه غلطی توو افغانستان می کنه.دنبال منافع استراتژیکشه.همون کار رو ما هم تو لبنان وسوریه وفلسطین وعراق میکنیم.بدون فرستادن سرباز.اگه حزب الله وحماس والمهدی و....نبودن واسه حمله به ایران5 دقیقه هم آمریکا و شریک جرمهاش شیش وبش نمیکردن.
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

avisa - ایران - تهران
کسی نیست قدری غصه ملت ایران را بخورد؟
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

HaPaLi - بلژیک - لیر
بعضی وقتا من دنبال یه واژه میگردم که در خصوص صفت و سرشت این موجود باشه. یه اسمی صفتی چیزی. اما باور کنید حتی زننده ترین کلمات کم میارن. واسه همین فکر کنم بهتره هر روز یه اسمی روش بذارم.
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

گنجشک - ایران - تهران
اخی
دایه بهتر از مادر
تو شهر خودمون مردم از سرما و گرسنگی دارند می میرند
سیر از گرسنه خبر نداره
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

lshahinl - ایران - تهران
اخه ازفلسطین به ما چه؟ ازقدیم گفتن اول داخل مسجد بعد بیرون مسجد!
پنج‌شنبه 16 اسفند 1386

پری دریائی - ایران - تهران
گور پدر هر چی فلسطینیه گردن کلفته!!!من نفهمیدم اینا چه جوری توی قحطین اما گردناشون از گردن گاو هم کلفت تره؟؟؟!!!
سه‌شنبه 21 اسفند 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.