لیست ۲۳ نفره اصلاح طلبان در تهران اعلام شد

لیست 23 نفره اصلاح طلبان در تهران اعلام شد

عبدالله ناصری، سخنگوی ائتلاف اصلاح طلبان، روز یکشنبه فهرست 23 نفره این ائتلاف را برای انتخابات مجلس هشتم در حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات اعلام کرد.
ائتلاف اصلاح طلبان جز تهران برای 110 کرسی دیگر مجلس کاندیدا معرفی خواهد کرد

شهر تهران 30 نماینده در مجلس ایران دارد و اصلاح طلبان به دلیل رد صلاحیت گسترده کاندیداهایشان نتوانسته اند فهرست کاملی ارائه دهند. به گفته آقای ناصری اگر در روزهای آینده صلاحیت تعداد دیگری از افراد اصلی اصلاح طلب تایید شود، نام آنها نیز به این فهرست اضافه خواهد شد.

روز گذشته نیز حزب اعتماد ملی به رهبری مهدی کروبی، فهرست 22 نفره ای را برای تهران اعلام کرد و البته تاکید کرد این فهرست تا زمان انتخابات به 30 نفر افزایش خواهد یافت.

مجید انصاری، نماینده سابق مجلس ایران، اسحاق جهانگیری، وزیر صنایع دولت آقای خاتمی، سید محمود دعایی، نماینده شش دوره مجلس و مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، محمد صدر، معاون وزارت خارجه دولت آقای خاتمی، علیرضا محجوب و سهیلا جلودارزاده، از اعضای حزب اسلامی کار و نجفقلی حبیبی، رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی، از شناخته شده ترین چهره های فهرست 23 نفره ستاد ائتلاف اصلاح طلبان هستند که چند ماه پیش به محوریت سید محمد خاتمی رئیس جمهور پیشین ایران تشکیل شد.

در این فهرست نام شش تن از اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی نیز به چشم می خورد: جواد اطاعت، ابوالفضل شکوری، اسماعیل گرامی مقدم، الیاس حضرتی، کامل تقوی نژاد و محمد قمی.

اسدالله کیان ارثی، محمد اشرفی اصفهانی، علیرضا رحیمی، نرگس کریمی، فاطمه تندگویان، الهه راستگو، عجایبی، مینایی پور و حسن خلیل آبادی دیگر افراد این لیست 23 نفره هستند.

 در فهرست ائتلاف اصلاح طلبان 10 نام مشترک با فهرست 22 نفره حزب اعتماد ملی وجود دارد.
 

نام رضا امراللهی، از اعضای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی، نیز در این فهرست وجود دارد که چند ساعت بعد از اعلام فهرست، از شرکت در انتخابات انصراف داد.

علی اشراقی، نوه آیت الله خمینی، نیز از چهره های اصلی فهرست ائتلاف اصلاح طلبان بود که روز شنبه از حضور در انتخابات انصراف داد.

در این فهرست 10 نام مشترک با فهرست 22 نفره حزب اعتماد ملی وجود دارد.

آقای ناصری همچنین در سخنرانی دیگری اعلام کرده است که ستاد ائتلاف اصلاح طلبان جز شهر تهران در سطح کشور برای 110 کرسی کاندیدا معرفی خواهد کرد. ستاد ائتلاف اصلاح طلبان پیش از این اعلام کرده بود که تنها در حوزه هایی که امکان رقابت وجود داشته باشد، کاندیدا معرفی می کند.

یکی از چهره های مورد توجه در فهرست ائتلاف اصلاح طلبان، علیرضا رحیمی، از مشاوران وزیر بازرگانی دولت محمد خاتمی است.

آقای رحیمی از این جهت شهرت دارد که 25 سال پیش هنگامی که بسیجی نوجوانی بود که در جنگ با عراق به اسارت درآمده بود در مقابل دوربین تلویزیون به خبرنگار خبرگزاری فرانسه تذکر داد که حجاب اسلامی را رعایت کند و روسری به سر کند.

مصاحبه او با خبرنگار خبرگزاری فرانسه بارها از تلویزیون ایران به عنوان نشانه ای از روحیه بالای اسرای ایرانی در عراق و وفاداری شان به جمهوری اسلامی پخش شد.

اما علیرضا رحیمی با وجود چنین سابقه ای پس از آنکه برای نامزدی در مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد، ردصلاحیت شد و تنها در پی تجدیدنظرخواهی و رایزنی ها بود که صلاحیتش تأیید شد.

تصویری که از علیرضا رحیمی در ذهن مردم ایران مانده و همچنین موضوع ردصلاحیت وی که نامش را پس از 25 سال مطرح ساخت می تواند نقشی جدی در سوق دادن آرا به سوی او جلب کند.

khasteh - فرانسه - استراسبورگ
خودشونو گیر اوردن اصلاح طلب اصلاح نطلب هر روز با یه اسمی سر این ملتو شیره میمالن برا پر کردن بیشتر جیباشونو دوستای عربشون.
یکشنبه 12 اسفند 1386

محمد - ایران - تهران
دزدایه کثیف: چپاول گرایه میهن فروش
دوشنبه 13 اسفند 1386

چرچیل - بلاد تمدن - تهران
تقریبا هیچ کس دل خوشی از این نظام و دم و دستگاه نداره اما نباید احساساتی شد و اقدام غیر عقلی انجام داد . عقل میگه بد از بدتر بهتره . اگه قرار باشه یک حکومت در ایران وجود داشته باشه که منافع مردم و پیشرفت ملی و قدرت گرفتن ایران در دنیا در اون اصل باشه یقینا (و یقینا ) اون حکومت ، نظامی نیست که وابسته به قدرت های غربی و یا دست نشانده آنها باشه و یا اینکه غربی ها در اون نفوذ داشته باشند . در شرایط حاضر ما دوتا راه پیش رومون داریم . یک- حمایت از همین نظام و امیدواری و تلاش برای بهبود شرایط و وضعیت ( که انصافا اگر یک مقدار باهوش باشیم به همین زودی ها خواهیم توانست عقایدمون رو در اصول و قواعد کلی همین نظام بگنجونیم ) دو- عدم حمایت و پشتیبانی از این حکومت و در نتیجه سرنگونی آن در زمانی نه چندان دور و افتادن کشور دست وطن فروشان واقعی . کسانی که در جهت چپاول بیش از پیش مواد خام ایران و بکار افتادن بیش از پیش صنایع در غرب و وابستگی و مصرف کنندگی بیش از پیش مردم ایران عمل خواهند کرد . دقیقا مثل وضع کنونی کویت و امارات و ... . این نظام هر چه هم که بد باشه همونی بود که شاهنشاهی و تک قطبی مطلق و حکومت دوران انسان های اولیه رو برچید و حکومتی (هر چند به ظاهر ) دموکراتیک و مردمی رو بنا نهاد .
پس ای ایرانی در جبهه دشمن قرار نگیر و تیر به سمت منافع خودی شلیک نکن که این حربه و نتیجه سیاست قوی غربی هاست .
چهار‌شنبه 15 اسفند 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.