پشت پرده موضع اخیر آیت الله مهدوی کنی درباره فهرست جبهه متحد

پشت پرده موضع اخیر آیت الله مهدوی کنی درباره فهرست جبهه متحد

جبهه متحد اصولگرایان ظرفیت فراگیری و جامعیت را نداشت و اگر این جبهه نتوانسته همه جریان ها را جمع کند نباید تقصیر را بر گردن کسانی که در لیست قرار نگرفته اند انداخت بلکه ایراد از این است که جبهه متحد ظرفیت لازم را برای جمع کردن همه جریان های اصولگرایی نداشته است.

 قائم مقام حزب توسعه و عدالت با بیان مطالب فوق  گفت: اطلاعات ما نیز نشان می دهد که بخشی از تصمیم گیران جبهه متحد و بدنه اجتماعی اصولگرایان از لیست نهایی 6+ 5 ناراضی اند.

امیرعلی امیری در باره اظهارات اخیر آیت ا... مهدوی کنی که گفته بود" لیست جبهه متحد را بر سایر فهرست های اصولگرایان ترجیح می دهد " توضیح داد: طبق خبری که ما دریافت کرده ایم در جامعه روحانیت مبارز برای حمایت از لیست جبهه متحد رای گیری شده ، اما این مساله به دلیل عدم وجود رای کافی به نتیجه نرسیده است و در نهایت جامعه روحانیت اعلام کرده لیست جبهه متحد را به بقیه لیست ها ترجیح می دهد یعنی با یک درجه تنزل به جای "حمایت" از لیست 6 + 5 ، تنها توانسته به این جمع بندی برسد که آن را به بقیه "ترجیح" بدهد که البته این موضوع به معنای نفی بقیه لیست ها نیست.

امیری در خصوص تصمیم جبهه متحد مبنی بر اینکه نام نامزدهای این لیست نباید در بقیه لیست ها وجود داشته باشد اظهار داشت: متاسفانه از این نوع تصمیم ها در جبهه متحد قبلاً هم گرفته شده و اگر به یاد داشته باشید در ابتدا اعلام شد کسانی که در لیست جبهه متحد اصولگرایی قرار نگیرند استعفا خواهند داد در حالیکه هیچکدام از نامزدهای جریان اصولگرا در مقابل این تصمیم آمرانه تمکین نکردند و به نظر ما تصمیم اصولگرایان که چهره های اصولگرا نباید در لیست های دیگر قرار داشته باشند هم تصمیمی "تنگ نظرانه" است.

عضو ستاد انتخاباتی ائتلاف فراگیر اصولگرایان یادآور شد: این تصمیم از طرف کسانی گرفته شده که اگر در لیست جبهه متحد قرار نمی گرفتند در هیچ لیست دیگری نامشان قرار نمی گرفت بنابراین سعی کردند بقیه نامزدها را تحت فشار قرار دهند که نامشان در لیست های دیگر نباشد در حالیکه این تصمیم شانس کاندیدهای اصولگرا را کم می کند و به نظر من ، اینکه یک نامزد در چند لیست اصولگرا نامش باشد شانس موفقیت را بسیار بالا می برد و البته بر اساس رایزنی هایی که داشته ایم اکثر نامزدهای فهرست 6+ 5 با این تصمیم جبهه متحد مخالفند.

امیری با اشاره به اینکه سوء مدیریت حاکم بر 6+ 5 باعث بروز تعدد لیست ها در جریان اصولگرا شد بیان داشت: در حالیکه همه گروه های خارج از 6+ 5 با نهایت گذشت و فداکاری با آن همراهی کردند تا جبهه متحد به تصمیمی عاقلانه و همه جانبه برسد ولیست کارآمد و فراگیری ارائه شود اما در نهایت دیدیم که لیست خروجی آن بر اساس سهمیه بندی سه جناح اصلی 6+ 5 بود و بقیه جریان های اصولگرا نادیده گرفته شدند.

وی در خصوص پیش بینی خود از مجلس آینده خاطرنشان کرد: به نظر من مجلس هشتم اکثریتی اصولگرا خواهد داشت و اگرچه پیش بینی می کنم تعداد نمایندگان اصلاح طلب در مجلس هشتم بیش از مجلس هفتم خواهد بود اما اکثریت مجلس به نظر من در اختیار اصولگرایان یعنی همه جریان های اصولگرا و نه تنها نامزدهای جبهه متحد خواهد بود.

وی در پایان تصریح کرد: دولت نهم در این رابطه که از دل حزب بیرون نیامد با دولت های قبلی یکسان است چون دولت های قبلی هم بعد از تشکیل اقدام به ساخت حزب کردند و اینگونه نبود که دولت های قبلی از دل حزب برآمده باشند و جریان "رایحه خوش خدمت" نیز که با تشکیل دولت نهم ایجاد شد تکرار وقایع دولت های قبلی است با این تفاوت که این جریان در انتخابات شوراها موفقیتی نداشت و در انتخابات مجلس نیز پیش بینی می شود رایحه خوش موفقیتی نداشته باشد.
mobina999 - سو ئد - استکهلم
هم خودشون وقیهن هم حرفاشون اه اه
شنبه 11 اسفند 1386

DokhtarIrooni - ایران - مشهد
11=6+5
سه‌شنبه 14 اسفند 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.