از دو سال و اندی پیش که شهردار کم سابقه و کم تجربه تهران حریفان سیاسی قدرتمندتر از خود را یکی پس از دیگری کنار زد و بر صندلی ریاستجمهوری اسلامی ایران تکیه زد، محمود احمدینژاد همواره به صورت معمائی برای غربیها، و البته بسیاری از ایرانیها، مطرح بوده است.
اولین سخنرانی رئیسجمهوری جدید ایران در سازمان مللمتحد که در آن بازگشت امام زمان را مطرح کرد و آمریکا و اروپا را به چالش طلبید و پس از بازگشت به ایران ادعا کرد که در هنگام سخنرانیاش هالهای از نور او را احاطه کرده بود که باعث شده بود رهبران جهان بر جای خود میخکوب شوند، و سپس سخنانش در دروغ خواندن هولوکاست و پاک کردن نام اسرائیل از نقشه جهان و به طور کلی موضع ستیزهجویانه او در برابر غرب، این معما را پیچیدهتر کرد.
تنها مقامهای اسرائیل و نومحافظهکاران آمریکایی نبودند که او را موجودی خطرناک با افکار شیطانی خواندند که جهان را به سوی جنگ سوم جهانی پیش میبرد، بسیاری از سیاستمداران میانهروتر و مردم لائیک هم نتیجهگیری کردند که او اگر هم که افکار شیطانی نداشته باشد، از عقل سیاسی سالم برخوردار نیست که به همان اندازه برای جهان خطرناک است.
در مقابل، مواضع خصمانه احمدینژاد در برابر آمریکا و اسرائیل و پافشاری او بر آنچه که حقوق مسلم ملتها، از جمله نیروی اتمی، میخواند باعث شد که هواداران زیادی در میان تودههای مسلمان و عرب به دست آورد که از نظر هوادارن او در ایران و منطقه، نشان از هشیاری سیاسی او داشت.
اما واقعا احمدینژاد کیست، از کجا و چگونه آمده و ایران و جهان را به کجا میبرد؟ کسری ناجی درکتاب خود "احمدینژاد؛ داستان پشتپرده رهبر تندروی ایران" سعی کرده به این سوالات پاسخ دهد تا ذهن مخاطبان خود را، که بیشتر غربیها و انگلیسیزبانان هستند، در باره این شخصیت پیچیده سیاست و حکومت امروز ایران روشن کند.
ناجی که خبرنگاری باتجربه است و سابقه کار برای رسانههای معتبری چون بیبیسی، سیانان، گاردین و فایننشال تایمز را دارد، در زمان به قدرت رسیدن احمدینژاد در ایران کار میکرد و فرصت یافت تا تحقیقات جامعی را درباره گذشته او در گفتگو با اقوام و نزدیکان رئیسجمهوری در روستای زادگاهش و محل اقامتش در نارمک تهران، انجام دهد.
در کتاب ناجی میخوانیم که محمود احمدینژاد در خانوادهای بشدت مذهبی پرورش یافته که هر روز صبح پس از اقامه نماز درس قرائت قرآن در منزلشان برپا بوده است. تربیت شدن در چنین محیطی و سپس غرق شدن در فضای اسلامی انقلاب در ایام جوانی او را صاحب اعتقادی عمیق کرده که همین اعتقاد، اعتماد به نفس فوقالعادهای به او داده است.
به نوشته ناجی، اظهارات احمدینژاد از جمله هالهنور در سازمان ملل متحد یا اینکه "سربازان آمریکایی در عراق در به در دنبال امام زمان هستند تا او را از بین ببرند" یا تصمیم او در دوران شهرداری تهرانش که بزرگراهی را برای بازگشت امام زمان بسازد، که از نظر بسیاری تعجبآور و شاید مضحک است، از نظر احمدینژاد و همفکرانش واقعیتی مسلم است که ریشه در اعتقادات عمیق آنان دارد.
| به نوشته ناجی، اظهارات احمدینژاد از جمله هالهنور در سازمان ملل متحد یا اینکه "سربازان آمریکایی در عراق در به در دنبال امام زمان هستند تا او را از بین ببرند" یا تصمیم او در دوران شهردار تهرانش که بزرگراهی را برای بازگشت امام زمان بسازد، که از نظر بسیاری تعجبآور و شاید مضحک است، از نظر احمدینژاد و همفکرانش واقعیتی مسلم است که ریشه در اعتقادات عمیق آنان دارد.
|
این اعتقادات، به ویژه اعتقاد عمیق به بازگشت قریبالوقوع امام غایب، باعث شده که این فکر در مقامات دولت فعلی تقویت شود که تا بازگشت امام فرصت زیادی ندارند. از این رو تمام کارها و تصمیمگیریها با عجله و بدون بررسی لازم صورت میگیرد که در بسیاری از موارد باعث خلق مشکلات زیاد برای ایران میشود. از آن گذشته دید انقلابی احمدینژاد باعث شده که برخلاف دولتهای قبلی که سعی در بازسازی کشور داشتند، دولت او سعیاش زنده نگاه داشتن انقلاب باشد.
در زمینه داخلی، سیاستهای دولت باعث سقوط اقتصاد ایران شده است. احمدینژاد در دو سال اول حکومتش حدود 80 میلیارد دلار از درآمد نفتی کشور را هزینه طرحهای کوچک اما مردمپسند در سراسر کشور کرده که در نتیجه آن تورم قیمتها به طرز سرسام آوری افزوده شده و کشوری که پس از عربستان سعودی بزرگترین صادر کننده نفت است مجبور شده در زمانی که نفت در بالاترین قیمت خود قرار دارد، بنزین را برای مصرف داخلی سهمیهبندی کند.
با وجود این شرایط، به اعتقاد ناجی، سفرهای پشت سرهم احمدینژاد به مناطق دورافتاده و قولهایی که او در این سفرها به مردم شهرستانها و روستاها میدهد از جمله افزایش بودجههای عمرانی و بهبود اوضاع، هواداران او را در این مناطق بیشتر کرده که میتواند، در صورت شرکت او در انتخابات ریاستجمهوری بعدی، کمکش کند.
در سیاست خارجی، وضع به دوران اشغال سفارت آمریکا در تهران در سالهای اول انقلاب بازگشته و رویارویی جمهوریاسلامی ایران با غرب به شکل وخیمی درآمده است. از نظر هواداران دولت احمدینژاد قمار او در ستیزهجوئی با غرب موفق بوده: برنامه هستهای ایران به پیشرفت خود ادامه میدهد، آمریکا مجبور شده در برنامههای خود برای حملهنظامی به ایران کوتاه بیاید و تودههای مسلمان منطقه در پشت رئیسجمهوری اسلامی ایران ایستادهاند.
در مقابل بسیاری، از جمله نویسنده کتاب، معتقدند که سیاست ستیزهجوئی با جهان که از زمان به روی کار آمدن احمدینژاد سیاست رسمی دولت ایران شده، ایران را در مسیری قرار داده که روز به روز از قسمت عمدهای از جامعه جهانی فاصله میگیرد و در نهایت به تنهایی و انزوای ایران منجر خواهد شد که در شرایط بینالمللی امروز بسیار خطرناک است.
آنچه که میتوان از داستان احمدینژاد در کتاب ناجی نتیجهگیری کرد این است که ظهور شخصیتهایی همانند او باید غرب را تشویق کند که سعی جدی در کاستن تنشها با حکومت تهران داشته باشند. بهبود روابط واشنگتن با تهران نه تنها وضع تمام منطقه را بهبود میبخشد، بلکه باعث پایان یافتن دوران شخصیتهایی چون احمدینژاد خواهد شد که قدرت و اعتبارشان در ستیزهجوئی است.
کتاب کسری ناجی، "احمدینژاد: داستان پشتپرده رهبر تندروی ایران"، در 298 صفحه از سوی بنگاه انتشارات IB Tauris در لندن منتشر شده است.
katayoon - المان - المان |
نتیجه گیری کتاب ناجئ نشان از موفقیت احمدینژاد در سیاست خارجی است که خاری شده در چشم دشمنان و خائنین. |
یکشنبه 7 بهمن 1386 |
|
parviz1 - انگلستان - کترینگ |
انقدر نرین تحقیق کنید که دکی کیه این بابا دیوانستا حالا از ما گفتن .اخه چرا میرید تو ولایتشان تحقیق میکنید هر چی میخواهید از خودش سوال کنید ادم مومن و راست کوییست از بچه کی زمان قران خوانی بهش یاد دادن دروغ دذدی و کارهای بد نکند برای همین صالح بودنش رهبر تائیدش کرد و مقام مصلحت هم مهر ریاست جمهوری با ارای مردم تفدیم کرد .میدونید اخه ارای مردمی در مصلحت نظام است .به هر حال سر به سرش نگزارید چون ناراحت میشه و انرژی هسته ای تو سرش اگه بترکه اون وقت بوی گندش تمام دنیا رو بر میداره!!!! |
یکشنبه 7 بهمن 1386 |
|
babaktoronto - کانادا - تورنتو |
و اما اندر حکایت طرفداران این موجود واقعا مضحک برای تمام مردم دنیا و صد البته ایران ویران کن با اون اظهار نظرهای کودکانه و مسخره که معرف حضور تمام مردم دنیا هم هست: از اظهار فضل های برخی از طرفداران این موجود فضایی در این سایت این چنین بر میاید که به انها چه انها که در داخل هستند و چه انها که در خارج هستند و عموما در المان هیتلری به انها گفته شده است که خود را طرفدار دین و مذهب جلوه ندهید و طوری وانمود کنید که مردم فکر کنند که طرفداران این کوتوله سیاسی الزاما مزهبی نیستند و حتی نماز نمی خوانند و روزه هم نمیگیرند چون امروزه احمدی نژاد و حفظ انقلاب از اسلام بالاتر است (که البته این گفته بنیانگذار انقلاب هم بود). خوب این در حقیقت از نظر اقایان با اصول بدیهی اسلام هم منافات ندارد و بدینوسیله استدلال میکنند که گناه هم ندارد چون نوعی تقیه محسوب میشود.و کار به جایی میرسد که اینها حتی ادعا میکنند که زن اروپایی و المانی دارند و پدر و مادر شان هم از بیکار شده های انقلاب هستند اما چون احمدی نژاد همان فرشته نجات است پس از ان حمایت میکنیم و بدین دلیل در انتخابات بعدی هم به ان رای میدهیم و از همین جا برای این تحفه گرمسار برای انتخابات بعدی رای هم جمع میکنند. این سیاست مسخره منو یاد صحنه های تلویزیون جام جم رژیم میاندازد که برای خارج نشینان پخش میشود در این تلویزیون سعی در به تصویر کشیدن زنان امروزی و کم حجاب و الامد و یا جوانان شیک پوش و تصاویری که نشان از یک نوع جهش و ازادی در همه ابعاد زندگی اجتماعی مردم ایران دارد میکند.و یا در انتخاباتهای دروغین دوربین با دختر و یا پسری مصاحبه میکند که از ظاهرشان نمیتوان نتیچه گرفت که اینها الزاما حزب اللهی هستند پس اینها در قشرهای مختلف مردم هم دارای طرفدار هستند. اینها به خیال خام خودشان مردم را ساده لوح فرض کرده اند و ببینید چقدر بدبخت و حقیر شده اند که تیوریسین هایشان به فریب مردم اما با شیوه های جدید روی اورده ند. اقا جان مردم ایران مانند شماها احمق نیستند و نمیتوانید انها را تحمیق کنید. 28 سال است که دارید انها را هالو فرض میکنید در حالی که نسل امروز که دست پرورده خود شماهاست به گربه سیاه خودتان بدل شده. و میرود که چون طوفان بساط ظلم و ستم 28 ساله تان را در هم بکوبد |
یکشنبه 7 بهمن 1386 |
|
vira - ایران - تهران |
اولا این اقای ناجی اسمش روشه : خبر نگار بی بی سی و سی ان ان . ثانیا ایشون لازم نیست از قول مردم لاییک اظهار نظر کنه ٬ من یکی از همون مردم لاییک هستم که طرفدار سرسخت احمدی نژادم . ثالثا اعتقاد رییس جمهور به امام زمان مگه خیلی عجیبه ؟ مگه اقای بلر اخیرا اعلام نکرد که شدیدا مذهبیه و دنباله رو کلیساست ؟ مگه مسیحی ها به ظهور دوباره مسیح اعتقاد ندارن ؟ چطوره اعتقاد مذهبی رییس جمهور ایران تند رویه ٬ ولی اعتقاد بلر میانه روی ؟ البته شرقی ها بیش از غربی ها عادت به بیان و علنی کردن اعتقادات مذهبیشون دارن ٬ ولی این نکته تفاوتی در ماهیت داستان ایجاد نمیکنه . عقیده عقیده است . بلر هنوزم مشغول فعالیته و در اجلاس داوس حضور داشت . راستی چه فروشی بکنه این کتاب و چه پولی دراره نویسنده ! اقای ناجی واسه پول دراوردن از بیان هیچ مزخرفی صرف نظر نکردی ٬ کی خواسته برای بازگشت امام زمان بزرگراه بسازه ؟ والله این اراجیف فقط به ذهن بیمار شما میرسه - در مورد سهمیه بندی بنزین هم اینجا از هر بچه ای بپرسی میدونه علت سهمیه بندی چی بود : واردات نیمی از بنزین کشور به دلیل عدم وجود پالایشگاه های مناسب و تحمیل هزینه زیاد به دولت و به خود مردم و تصحیح فرهنگ غلط اسراف بنزین که رایج بود و پیشگیری از ایجاد بحران به هنگام تحریم اگر شامل بنزین باشه . اونوقت شما که ناسلامتی خبرنگار بودی خبر نداری ؟ در مورد انزوای ایران هم باید بگم ایران هیچوقت تو این 30 سال اینقدر غیر منزوی ! نبوده : سفر پوتین برای اولین بار به ایران ٬ مذاکره نمایندگان ایران و امریکا برای اولین بار در عراق ٬ روابط حسنه و دوستانه با کشور های امریکای لاتین ٬ بهبود روابط با مصر و سفر نماینده ایران به مصر پس از سالها سردی روابط ٬ حفظ رابطه مسالمت امیز با کشور های عربی و افغانستان و سفر قریب الوقوع احمدی نژاد به عراق ( بوش هم با سفرش جز اینکه خودشو ضایع کنه کاری نکرد ) - و روابط دوستانه با برخی کشور های اروپایی مثل ایتالیا . البته اگر منظور شما از دنیا امریکا و اسراییل و فرانسه هست درست میفرمایید . البته از شما جماعت که کارتونو فقط با تهمت و ناسزا پیش میبرید و این وسط جیبتونم حسابی صفا میدید بیشتر از اینم انتظار نمیره . یکی از اشنایان ما چندی پیش برای 20 دقیقه مصاحبه با وی او ای ! همون صدای امریکای دلسوز ملت ایران 800 دلار دریافت کرد . کمه ؟ / بابک تورنتو منو میگی دارم تقیه میکنم یا دوست دوسلدورفی رو میگی ؟!! بابا خیلی باحالی ! منظورت اینه که من ( یا امثال من که طرفدار احمدی نژادن ) خیلی مسلمونیم ولی الکی میگیم نیستیم ! ( بماند که بسیاری از طرفداران رییس جمهور بر خلاف من مومن اند ) - البته راستشو بگم ؟ من فکر کنم که تو هم طرفدار احمدی نژادی چون داری ادای کسی رو در میاری که خیلی بی سواده و خیلی با احمدی نژاد بده و همین باعث میشه که این تصور بوجود بیاد که اگه احمدی نژاد مخالف این چنینی داره پس شاید اونقدر ها هم ادم بدی نیست !!! |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
دریا-بابایی - ایران - اهواز |
من نمی دونم چرا امام زمان رو فقط اونایی که تو راس حکومتن می بینن پس مردم عادی تکلیفشون چیه ؟؟؟!!!!!!!!!
|
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
دریا-بابایی - ایران - اهواز |
اسم کتابتو بزار دروغای منو بابام قشنگ تره |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
artiman - ایران - تهران |
ای وای خدا تا کی خریت برخرد حکومت میکند. |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
jb5018 - ایران-مشهد - مشهد |
ما دموکراسی خارجی نمیخواهیم اون باشه برای خودشان ریس جمهور هم همین را میگوید ومردم ایران |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
بابک - ایران - سبزوار |
هر کسی ادعا می کند امام زمان را دیده است بسیار اشتباه می کند |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
بابک - ایران - سبزوار |
احمدی نژاد سمبل حماقت وتحجر و جمود فکری وسرسپرده بی اختیار انگلیس |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
وطنی - هلند - روتردام |
vira - ایران - تهران جان
ما چرا متهم یم
من اصلا کاری ندارم احمدی نژاد خوب یا بد
کم کاستی در هر دوره و هر حکومت وهر جای دنیا وجود داشته ودارد
مسله من ادمها وطرز تفکر این ادمهاست
مسله مخالف بود یا نبودن نیست چون مردم در همه موارد که با دولت
نمیتوانند موافق با شند ونیستند هم .
مسله کسانی هستند که به جای مخالفت خیانت می کنند
کسانی که برای هیچ کاری حد و مرز نمی شناسند
برای ایشان هم فرقی نمیکند چه کسانی از اشان سواستفاده میکنند
شاید هم به عمد باشد همه اینها
مثلا منافقین و هوادارانشان
اینگونه میکروبها برای خیانت و از خیانت زنده اند
بعد همین میکروبها را از عراق بیرون میکند
میروند این سو و ان سوی دنیا و میپردازند به سم پاشی
یک روز دستمال برای امریکا و روزی ارو پا بدست دارند
و انوقت
بنده و جنابعالی که شناسنامه هایمان روشن است . بله ما
متهم ا یم وطنی هلند روتردام |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
(1) سعید - ایران - تهران |
احمدی نژاد هر کسی هست به هر دینی اعتقاد دارد ٬عمق اعتقاداتش چقدر است ٬ امام زمانش چه کسی است و... اینها اصلا مهم نیست مهم این است که این آقا نتوانسته انتظارات بسیاری از کسانی که به او رای داده اند را بر آورده کند بسیاری از ایرانیان علی الخصوص آنهایی که داخل وطن هستند همانند من به این نکته اذعان دارند که آن عدالتی که ایشان فریاد می کشیدند نه تنها برقرار نشده بلکه فشارهای مختلف و در راس آنها فشارهای اقتصادی کمر مردم را خم کرده است نمیتوان با بیان اینکه ایشان نمازخوان است ٬ قرآن میخواند ٬مسلمان است به توجیه عملکردش پرداخت این آقا با شعارهای آنچنانی (نگوئیم مردم فریب)و وجه ی شدیدا مذهبی خود باعث شدند غالب مردم صرفا به دلیل اینکه کمی از مشکلات زندگیشان مرتفع شود به ایشان آری بگویند اما الان نتیجه چیست؟
دوستان گرامی و عزیزی که در حمایت از ایشان بر می خیزید(ضمن احترامی که برای شما ونظراتتان قائلم) حتما در جریان هستید که عمده ی مشکل مردم چیست ؟ ولی ایشان علیرغم آنهمه وعده و وعید نخواسته یا نتوانسته به امور کشور سروسامان دهد این مشکلات توسط کسی قابل حل است که شعار ندهد از دین هم برای توجیه خودش هزینه نکند بلکه مدیریت کند که متاسفانه ایشان و خیلی از جریانات سیاسی موافق یا مخالفشان از این گونه مدیریت بی بهره اند( بهرحال این را هم اضافه کنم این اعتراض ها ساخته و پرداخته ی یک ذهن منفی باف نیست. اگر ایشان در نحوه ی مدیریت و اصلاح امور به نحو احسن تغییراتی را ایجاد کنند لزومی به انتقاد از ایشان نخواهد بود ولی متاسفانه ایشان با اصرار بر عملکرد خودشان جای هیچ گونه دفاعی را باز نگذاشته اند چرا که حداقل من کارمند با تورم روز افزونی که شاهدش هستم و با در آمدهای نجومی نفت و غیره و عدم پاسخگویی شفاف دولت به افکار عمومی همانطور که در رسانه ها بارها شاهدش بودید نمی توانم نه اینکه نخواهم به دفاع از احمدی نژاد برخیزم)
به امید ایرانی آباد وسربلند ضمن تشکر و عرض عذر خواهی بخاطر اطاله ی کلام از دست اندرکاران سایت-موفق و شادکام باشید. |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
vira - ایران - تهران |
دوست عزیز وطنی من از هلند ٬ کلامت زیباست و بی ریا ٬ و هر انچه از دل براید ٬ بر دل نشیند . نوشته زیبایت را چندین بار خواندم . خوشحالم که هموطنانی مثل تو دارم . |
دوشنبه 8 بهمن 1386 |
|
وطنی - هلند - روتردام |
دوست دردمند من از ایران - تهران و یا هر نقطه دیگر
زخم دیدن یک کودک پا برهنه را اسمانخراش و بزرگراهها ی هیچکجا التیام نمیدهد
عزیزم با تو سخن میگویم هنگامی که ما جلای وطن کردیم
انگاشتیم هر ان کجا ... به از اینجا
اما غافل ازانکه این سفر را ما در نهایت قافلیم
و اسمان ازادی و دمکراسی و تقسیم ثروت همه جای دنیا به نوعی یک رنگ است . گاها میپنداشتم اگر گوش ها نمیشنود ...پس باید فریاد کرد
اما برادرم که شما باشید . ما امدیم و زندگی کردم
و به هر انچه غیر از طعام ..
انسان برای زنده ماندن و زنده بودن بدان نیاز دارد پرداختیم .
پرداختیم هر انچه که برداشت کرده بودیم را... و نه دلار و ریال ...
بلکه به زمان . و شدیم این ...
این اندوخته به ما اموخت که حل این مشگلات متاسفانه به دست یک عامل
است .
یک . تحول جامعه
دو . زمان / حداقل سه نسل
توجه کن من این دو را یک محاسبه کردم
ساختن مملکت یک فرهنگ میخواهد .
با کرم هائی که زیر خاکی های یافته را
به اجانب مفروشند که نمیشود مملکت ساخت
ببین عزیز من درد یک دوتا که نیست
ما ملت . خودمان هم مشگل داریم .
.................. |
سهشنبه 9 بهمن 1386 |
|
vira - ایران - تهران |
سعید 1 دوست عزیز هیچکس منکر مشکلات نیست . تمام حرف من اینه که مشکلات رو از این که هست بزرگتر و منفی تر نشون ندیم ٬ این از من و شما که شهروندان عادی هستیم برمیاد دوست من ٬ البته سیاه نمایی هایی که مخالفین سیاسی دولت با غرض ورزی برای بهره برداری به نفع خودشون میکنند از اختیار من و شما خارجه ٬ اما اگه من و شما حقیقتا مایل به بهبود شرایط باشیم راه حلش مطمءنا ناسزا یا افترا نیست . یادم هست که زمان اقای رفسنجانی تورم به رقم بی سابقه 50 درصد رسید ٬ اما به هیچ عنوان چنین جو منفی بر علیه او به وجود نیومد . در حال حاضر تورم حدود 17 درصده البته اگه این رقم درست باشه چون در یکی از روزنامه های مخالف اعلام شده بود و البته مسکن هم در اون منظور شده که بخش اعظم افزایش نرخ تورم مربوط به مسکنه ( متاسفانه ) . به هر حال هر کسی که سرمایه بیشتری داره میتونه سمت و سوی تبلیغات رو به نفع خودش تغییر بده . ایران کشوریه که به نظر من از امریکا هم سرمایه داری تر ! اداره میشه ٬ و پول بسیاری از معادلات رو بر هم میزنه . در عین اینکه با بخش هایی از نظرات شما موافقم و برای شما ارزوی موفقیت میکنم . |
سهشنبه 9 بهمن 1386 |
|
vira - ایران - تهران |
{ ما ملت خودمان هم مشکل داریم } . چه درست گفتی دوست عزیز وطنی . |
سهشنبه 9 بهمن 1386 |
|
babaktoronto - کانادا - تورنتو |
وطنی هلند چیه داداش شاعر شدی فکر کردی سهراب سپهری هستی؟ اره ما مردم مشکل داریم اگر نداشتیم که یک مشت روضه خوان بیسواد بهمون حکومت نمیکرد تو هم بهتره بجای این شرو ورها به فکر شکم گرسنه مردمت باشی و با این ویرا دل ندی قلوه بگیری |
چهارشنبه 10 بهمن 1386 |
|
وطنی - هلند - روتردام |
یاوه یاوه یاوه
کسی با ابراز عقیده مخالف. مشگلی ندارد . بوی تعفن خیانت است که ازار میدهد |
پنجشنبه 11 بهمن 1386 |
|