پنج سال زندان، مجازات تلاش برای جاسوسی به نفع ایران

پنج سال زندان، مجازات تلاش برای جاسوسی به نفع ایران

یک سرگرد ذخیره بهداری ارتش اسرائیل به جرم توطئه برای جاسوسی به نفع ایران، روسیه و جنبش فلسطینی حماس به پنج سال زندان محکوم شد.
داوود شامیر 45 ساله و مدیر یکی از درمانگاههای دولتی ترک اعتیاد در تل آویو است

در حکمی که دادگاهی در تل آویو، پایتخت اسرائیل علیه داوود شامیر صادر کرده آمده که وی به کنسولگریهای ایران در لندن و استانبول نمابرهایی فرستاده و از طریق ای میل با دانشگاه الازهر در شهر فلسطینی غزه نامه نگاری کرده و پیشنهاد داده که در برابر دریافت پول به "جنبش مقاومت" در برابر اسرائیل کمک رسانی کند.

بنابر این حکم، او نمابر جداگانه ای نیز به دستگاه اطلاعاتی روسیه (اف اس ب) برای پیشنهاد همکاری فرستاده اما با اینکه از هیچیک از طرفهای ایرانی، فلسطینی یا روس پاسخی دریافت نکرده، به جرم اینکه قصد فروش اطلاعات به "عناصر متخاصم" را داشته، مستحق مجازات شناخته شده است.

داوود شامیر 45 ساله و مدیر یکی از درمانگاههای دولتی ترک اعتیاد در تل آویو، پایتخت اسرائیل است و همچون دیگر شهروندان اسرائیلی به صورت متناوب در ارتش اسرائیل به عنوان افسر ذخیره خدمت کرده است.

در کیفرخواستی که حدود دو ماه پیش علیه داوود شامیر صادر شد آمده بود که او خود را به مراجع ایرانی، فلسطینی و روس به عنوان افسری معرفی کرده بود که می تواند اطلاعات مهمی در زمینه فوریتهای پزشکی ارتش اسرائیل، محل فرماندهی بهداری ارتش اسرائیل و طرحهای اضطراری ارتش برای تخلیه مناطق مسکونی در شرایط حمله در اختیار آنها بگذارد.

در این کیفرخواست آمده بود که او در بازجوییها، انگیزه خود از پیشنهاد چنین همکاریهایی را "حرص و طمع" عنوان کرده است.

پیشتر در اسرائیل نیز افراد دیگری به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شده اند.

در دسامبر 2005، جریس جریس، شهردار سابق شهرک فسوطه در شمال اسرائیل که از اعضای مسلمان حزب چپگرای مرتض و در تلاش برای راه یافتن به مجلس اسرائیل (کنست) در انتخابات بودبه اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد.

در نوامبر 2004 نیز یکی دیگر از مسلمانان اسرائیلی به نام محمد غانم که در روستای بقاع غربی در اطراف شهر حیفا در شمال اسرائیل به شغل اعزام کاروانهای حج و عمره به مکه و مدینه اشتغال داشت به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد.

بازداشت وی دو روز پس از آن صورت گرفته که گروه حزب الله لبنان یک فروند هواپیمای بدون سرنشین ساخت ایران را برای عکسبرداری به شمال اسرائیل فرستاد، هرچند در اظهارات مسئولان اسرائیلی، هیچگونه ارتباطی میان این رخداد با بازداشت محمد غانم مطرح نشد.

در سال 1998 یک تاجر اسرائیلی به اسم نحوم منبر به جرم آنکه مواد و تجهیزات مورد نیاز برای ساخت سلاح شیمیایی در اختیار ایران گذاشته بود به شانزده سال زندان محکوم شد.

parviz1 - انگلستان - کترینگ
والا تو ایران دکترش که نه کار سیاسی کرده نه هیچی را میگیرند و میکشند بازم خدا پدر این جهودها رو بیامرزد که تو دادگاه با حکم و اطاع رسانی جراید برای جاسوسی که مدرک هم دارن 5 سال زندانی حکم صادر میشه.یا موارد دیگه که فقط بازداشت داشته.تاتزه همشم جرایم جاسوسی نه اینکه حقوق اجتماعی یا مدنی.
پنج‌شنبه 27 دی 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.