ژاله علو : همیشه نمی‌توان زن قدرتمند قصه بود

ژاله علو : همیشه نمی‌توان زن قدرتمند قصه بود

ژاله علو در سال 1306 در تهران متولد شد. وی فارغ التحصیل دانشسرای مقدماتی تهران سال 1326 و همچنین فارغ التحصیل هنرستان هنرپیشگی تهران سال 1329 بوده است. او کارمند بازنشسته صدا و سیما در سال 1368 بود. فعالیت در رادیو را از دوران تحصیل با گویندگی و اعلام برنامه ها و سپس اجرای زنده نمایش های رادیویی آغاز کرد و فعالیت در دوبله از سال 1331 با «مادر» کاری از «اسماعیل کوشان» از جمله کارهای او بوده است. بازی در سینما را از سال 1327 با فیلم «طوفان زندگی» به کارگردانی «علی دریابیگی» آغاز کرد. بازی در تئاتر را هم در سال 1328 انجام داده است. در حال حاضر سریال ساعت شنی با بازی هنرمندانه وی در روزهای زوج از شبکه اول پخش می شود.
    
    ژاله علو درباره‌ی ایفای نقش در «ساعت شنی» معتقد است: بازی در نقش یک زن بی‌صدا را قبول کردم، چراکه همیشه نمی‌توان زن قدرتمند قصه بود؛ می‌توان نقشی را هم بازی کرد که بی‌صدا باشد؛ اگر بدون صدا توانستیم یک شخصیت را بدون صدا و به‌گونه‌ای که مردم قبول کنند، ارائه دهیم، هنرمندی است. 
    
    این بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما، تلویزیون و رادیو، درباره نقدهای متفاوت و بسیاری که همزمان با پخش سریال «ساعت شنی»، در جامعه مطرح شده‌است، گفت: همواره تولید و پخش کار نو، با نقد‌های بسیار همراه است.
    
    وی در گفت‌وگو با ایسنا، در ادامه، به سریالی همانند «حلقه سبز»(به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا) اشاره کرد و گفت: من این کار را رد یا نقد نمی‌کنم؛ بلکه می‌گویم کار نویی است و چون توسط یک کارگردان مطرح ساخته شده‌، پس از روی تفکر انجام شده‌است.
    
    علو ادامه داد: در مجموع وقتی زاویه‌ی جدیدی از یک موضوع مطرح می‌شود، به معنای نقض آن موضوع نیست؛ مسلما آنانی که عضوی هدیه می‌کنند، با درایت کامل و درک از موقعیت موجود، چنین عملی را انجام می‌دهند.
    
    وی همچنین معتقد است: طرح موضوعات جدید و معضلات اجتماعی در رسانه، از وقوع پاره‌ای مسائل ناخوشایند دیگر، جلوگیری می‌کند.
    
    این بازیگر در پاسخ به پرسشی درباره طرح پاره‌یی از معضلات اجتماعی در سریال «ساعت شنی» که تاکنون در فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی کمتر به آن‌ها پرداخته شده بود، به طرح این پرسش پرداخت« چطور می‌توانیم در مورد معضلی که وجود دارد حرف نزنیم و سکوت کنیم و یا اگر حرفی می زنیم چاره‌ای برای حل آن پیدا نکنیم ؟!»
    
    وی ادامه داد: به عنوان مثال وقتی یک بیمار به پزشک مراجعه می‌کند و تمامی دردهای خود را برای پزشک تشریح می‌کند، پزشک وظیفه‌اش این است که از طریق علائم بیماری، راه‌ درمان را تشخیص دهد. در مورد جامعه هم ما نمی‌توانیم معضلات را نادیده بگیریم؛ به راحتی از آن‌ها بگذریم و آن‌ها را مطرح نکنیم.
    
    ژاله علو با اعتقاد بر این که برای معضلات اجتماعی باید راه درمان پیدا کرد، افزود: چه بهتر که این گونه مسائل در تلویزیون مطرح شود تا مسؤولان و دست‌اندرکاران که پاسخگو هستند متوجه شوند و حتی مردم هم از این راه، از معضلات موجود آگاهی بیشتری برای چاره‌جویی کسب کنند.
    
    وی در پاسخ به پرسش دیگر درباره دلایل پذیرش نقش «ملوک» در سریال «ساعت شنی» و این که این نقش در کل چه ویزگی‌هایی داشته که وی آن را انتخاب کرده است، به همکاری پیشین خود با بهرام بهرامیان در سریال «مشق عشق» اشاره کرد و یادآورشد: در سریال «مشق عشق» از همکاری با ایشان راضی بودم.
    
    علو در عین حال گفت: در کل داستان مجموعه «ساعت شنی» را دوست داشتم و تمامی کسانی که در این مجموعه حضور داشتند مورد احترام بنده بودند.
    
    این پیشکسوت دوبله و بازیگری در پایان درباره‌ی ارزیابی خود از همکاری با بهرام بهرامیان به عنوان کارگردانی جوان، این همکاری را مثبت و بسیارخوب توصیف کرد و افزود: دقت‌ها، وسواس‌ها و عشق و علاقه فوق‌العاده وی به کار، در کل قابل تحسین است.

mohammad-gol - ایران - دزفول
ایشان از سرمایه های سینمای ایران هستند خداوند خود و خانواده محترمشان را موفق وپایدار نماید
دوشنبه 17 دی 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.