شاید برایتان جالب باشد که آگاه شویم دعا در زندگی ما انسانها چه اثراتی به همراه دارد. امروزه اکثر ما انسانها فکر میکنیم دعا کردن هیچ تاثیری در زندگی و موفقیت ما ندارد.
گاهی ما، خداوند را محدود میکنیم به زمان و مکان مشخصی و دعای ما امکانپذیر نیست مگر در زمان و مکان معینی. بعضی از ما سحرگاهان هنگامی که خداوند هنوز خورشیدش را بر ما نتابانده، دعا میکنیم، بعضی دیگر شبانگاهان دیرهنگام زمانی که روز به اتمام رسیده و سکوت شب فرا رسیده است. بعضی در اتاق کوچکمان و بعضی در پشتبام خانه، بعضی در کلیسا و بعضی دیگر در رختخواب. گاهی چنان با این زمان و مکان معین انس میگیریم که دعا کردن در شرایطی دیگر برایمان غیرممکن میشود.
دعا کردن فوایدی دارد که باعث ایجاد سلامت جسمانی در انسانها میشود و کلیه این مزایا قابل اثبات هستند.
دعا، صحبت کردن با خالقی است که به شما هستی بخشیده، دعا یعنی برقراری ارتباط با یگانه خالق هستی.
خداوند به تکتک مخلوقاتش علاقه دارد و برای آنها ارزش قائل است. زمان دعا کردن باید این کار را با اعتقاد و ایمان کامل انجام دهید و مطمئن باشید که خداوند صدای شما را میشنود و روزی به شما پاسخ خواهد داد. اگر به دعا کردن ایمان نداشته باشید، چیزی بیشتر از آرامش نصیبتان نخواهد شد. برای رسیدن به حاجات، باید اعتقاد داشته باشید که خداوند به شما علاقهمند است و منتظر شنیدن صدای شماست. او همیشه به شما کمک خواهد کرد تا نقاط خالی موجود در زندگی خود را به نحوی پر کنید.
بیایید از هر فرصتی برای صحبت کردن با خدا استفاده کنیم. بیایید رابطه خود را با خدایمان صمیمیتر و دوستانهتر کنیم.
خداوند از ما میخواهد که با او صادق باشیم و در سختی، غم و عصبانیت یا در آسایش، خوشی و شادی با او در ارتباط باشیم. او ما را در هر لحظه میخواهد، پس ما نیز باید هر لحظه با او در ارتباط باشیم.
زمانی که دست به دعا بلند میکنید، نه تنها خداوند با روی باز به شما پاسخ میدهد، بلکه با این کار درهای زندگی خود را به سمت او باز نمودهاید و به راحتی با قلب و سپس تمام وجودتان عجین میشود. دعای شما به منزله دعوتی است که باعث میشود باریتعالی به زندگی شما قدم بگذارد.
ما دعا میکنیم خداوند کنترل امور زندگیمان را به عهده گیرد و در تمام شرایط ما را یاری کند چرا که ما آفریده شدهایم تا با خدا راز و نیاز کنیم و فقط از این طریق میتوانیم به سعادت و خوشی دست پیدا کرده و معنای حقیقی زندگی را دریابیم.