مدت ویزای مسافران به بریتانیا نصف می شود

مدت ویزای مسافران به بریتانیا نصف می شود

گفته می شود که دولت بریتانیا درصدد است مقررات جدیدی را در ارتباط با صدور ویزا برای جهانگردان غیر اروپایی اعلام کند.
ویزا
گفته شده که هدف از پیشنهاد این طرح سخت تر کردن اخذ ویزای خارجیان مسافر به بریتانیا بوده است

انتظار می رود که در روزهای آینده وزیر مهاجرت بریتانیا پیشنهاد کند که مدت اقامت جهانگردانی که از خارج از اتحادیه اروپا به این کشور سفر می کنند، از شش ماه به سه ماه کاهش یابد.

گفته شده که هدف از پیشنهاد این طرح سخت تر کردن اخذ ویزای خارجیان مسافر به بریتانیا بوده است.

در این طرح جدید همچنین آمده که خانواده هایی که از اقوامشان دعوت می کنند که به این کشور سفر کنند، باید دست کم هزار پوند ودیعه پرداخت کنند.

گری او دوناهیو، گزارشگر سیاسی بی بی سی می گوید تعیین بیعانه از سوی دولت بریتانیا مقوله جدیدی نیست اما ظاهرا مقامات دولتی معتقدند که این تغییر لازم است.

اگر خویشاوندان خانواده مهاجر در مدت زمان اعتبار ویزا، بریتانیا را ترک نکنند ودیعه از سوی دولت بریتانیا ضبط می شود.

دولت بریتانیا چندی پیش مقررات مربوط به صدور ویزا برای همسر مهاجران مقیم این کشور را سخت تر کرد.

یکی دیگر از تغییراتی که اخیرا در مقررات صدور ویزا ایجاد شد، در ارتباط با مهاجران کاری بوده است؛ طبق این مقررات جدید به مهاجران کاری بر اساس مهارت هایی که دارند نمره داده می شود و فقط کسانی واجد دریافت ویزای مهاجرت کاری خواهند بود که بتوانند حداقل نمره تعیین شده را کسب کنند.

لیام بیرن، وزیر مهاجرت بریتانیا، این تغییرات را "بزرگترین تحول در نظام مهاجرتی" این کشور توصیف کرده بود.

در همین حال، وزارت کشور بریتانیا از تصمیم خود برای پرداخت هزاران پوند به متقاضیان پناهندگی که درخواست آنها رد شده، دفاع کرده است.

به نوشته هفته نامه ساندی تلگراف، دولت بریتانیا بالغ بر 36 میلیون پوند به این گروه از متقضایان پناهندگی کمک مالی کرده است تا آنها به کشورهای خود بازگردند و در آنجا کسب و کاری راه اندازی کند.

این هفته نامه در گزارش شماره امروز خود (16 دسامبر) آورده است که از سال 1999 به این سو به بیش از 23 هزار مهاجر کمک مالی شده تا آنها به کشور خود بازگردند؛ ظاهرا دولت بریتانیا به هر یک از آنها تا چهار هزار پوند وجه نقد داده تا داوطلبانه به کشورشان بازگردند. اکثر این افراد در کشورهای خود کارگاه تولید پوشاک راه اندازی کرده اند یا در بازارهای محلی غرفه زده اند.

دیوید دیویس، وزیر کشور در سایه حزب محافظه کار، گفت که دولت کارگری بریتانیا با پول مالیات دهندگان این کشور به پناهندگانی که درخواست آنها رد شده است، رشوه می دهد تا به کشورهای خود بازگردند.

اما دولت بریتاینا می گوید که برنامه وزارت کشور - که بخشی از آن را اتحادیه اروپا پرداخت می کند - از اخراج این گروه از متقاضایان پناهندگی ارزانتر است. این وزارتخانه می گوید که هزینه اخراج هر یک از متقضایان پناهندگی که پرونده آنها رد شده است، 11 هزار پوند است.

در همین حال، گزارشگر بی بی سی می گوید که احتمالا طبق طرح جدیدی که هفته آینده اعلام خواهد شد درخواست این گروه از متقاضیان پناهندگی برای رسیدگی به پرونده آنها در یک دادگاه تجدید نظر، به کل حذف خواهد شد.

به گفته این گزارشگر در حال حاضر هزینه رسیدگی به این گونه پرونده ها برای دولت بریتانیا بین سی تا چهل میلیون پوند در سال است. دولت درصدد است دادگاه های تجدید نظر را با پروسه ای ارزانتر و ساده تر جایگزین کند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.