پدر جنایتکار قتل دو کودکش را گردن گرفت

پدر جنایتکار قتل دو کودکش را گردن گرفت
پدر جنایتکار پس از 3 سال سرگردانی پلیس امریکا در خصوص مفقود شدن یک خواهر و برادر خردسال، قتل دو کودک خود را در جریان ملاقات هفتگی فرزندانش پذیرفت.

به گزارش آسوشیتدپرس دن پورتر 44 ساله که سال قبل به جرم ربودن و فروش کودکان خود به فردی ناشناس از سوی دادگاه به تحمل 38 سال حبس محکوم شده بود با افشای جزئیات قتل دو کودک خردسالش در یک قدمی مرگ قرار گرفت.

کودکان گمشده

بعدازظهر 10 ژوئن سال 2004 زمانی که دن پورتر برای ملاقات هفتگی کودکانش آنها را از آغوش مادرشان جدا می کرد هیچ کس گمان نمی کرد که او دو روز است نقشه قتل آنها را در سر پرورانده است.

یک روز پس از غیبت معنی دار دن و دو فرزند 7 و 8 ساله اش به نام های سم و لیندسی و بازنگشتن آنها به خانه، تینا همسر دن با مراجعه به پلیس منطقه جکسون کانتی آنها را در جریان قرار داد و از ماموران خواست که کودکانش را به خانه بازگردانند.

با اعلام ربوده شدن کودکان توسط پدرشان گمان اولیه ماموران را به این سو سوق داد که درگیر یک اختلاف خانوادگی و لجبازی پدر کودکان شده اند اما یک هفته غیبت دن و بازنگشتن او به اقامتگاهش ظن ماموران را بر انگیخت و موجب شد با حساسیت بیشتری پرونده را پیگیری کنند.

در این زمان جست وجو و اعلان گسترده یی برای بازگرداندن دو کودک به آغوش مادر 42 ساله شان که حضانت بچه ها را بر عهده داشت آغاز شد اما دو سال جست وجوی پلیس درحالی به دستگیری پدر گریزان آنها در مارس 2006 در نزدیکی ترنتون منتج شد که هیچ اثری از خواهر و برادر خردسال نبود.

با دستگیری دن تیمی از کارآگاهان بازجویی از وی را برای یافتن سرنخی از سرنوشت کودکان برعهده گرفت اما وی در پایان مدعی شد که بچه هایش را به زنی از اهالی ایلینویز فروخته است و به دلیل ناشناس بودن این زن نمی تواند هیچ نشانه یی از وی در اختیار پلیس قرار دهد. با تکرار این ادعا از سوی این مرد جنایتکار سرانجام دادگاه ایالتی وی را به اتهام ربودن و فروش کودکان به تحمل 38 سال حبس محکوم کرد.

اعتراف سیاه

دو ماه پیش زمانی که ماموران زندان، افسران پلیس کانزاس را از خواسته دن پورتر برای دیدار با آنها مطلع کردند اولین فکری که در ذهن آنها جرقه زد این بود که فشار زندان دن را وادار کرده تا به امید بخشش، ردپایی را از خریدار بچه ها در اختیار پلیس قرار دهد اما با حضور در زندان فردی را در برابر خود دیدند که به طور غیرمنتظره یی قتل دو کودک خردسالش را گردن گرفت.

دن در اظهارات جدیدش از نقشه شوم خود برای قتل فرزندانش از دو روز پیش از ربودن آنها در ملاقات هفتگی کودکان خبر داد و پلیس را به سمت محلی که آنها را با شلیک گلوله کشته بود راهی کرد. وی در اعترافاتش به ماموران گفت؛ آن روز سم و لیندسی را سوار خودرو پیکاپ خود کردم و به سمت جنگل های اطراف رودخانه می سی سی پی رفتیم. از مدتی پیش به آنها وعده داده بودم که آخر هفته برای ماهیگیری به نقطه شگفت انگیزی خواهیم رفت و این مکان جایی بود که از دوران نوجوانی می شناختم. زمانی که به آن منطقه رسیدیم و اردوی خود را در کنار برکه کوچکی در میان جنگل برپا کردیم من نقشه یی را که دو روز در ذهن مرور کرده بودم به اجرا گذاشتم و در لحظه یی که آنها حواسشان به سوی دیگری بود با شلیک گلوله جانشان را گرفتم و اجساد را همانجا رها و خود را پنهان کردم. نقطه دور از دسترسی که دن نیروهای پلیس را برای یافتن اجساد بچه هایش به آنجا گسیل کرده بود سرانجام پس از دو ماه جست وجوی ماموران رخ نمود و اسکلت دو کودک در کنار برکه آبی در میان انبوه درختان کشف شد.

با کشف اجساد این کودکان پرونده پدر جنایتکار بار دیگر برای بررسی راهی دادگاه جکسون کانتی شد. روز گذشته با تایید هویت دو کودک پس از انجام تست DNA، در دور تازه یی از تحقیقات پلیسی دن مورد بازجویی ماموران قرار گرفت ولی این بار از بازگو کردن ماجرا خودداری کرد. وی در حالی که پس از بازجویی در حال سوار شدن به ون حامل زندانیان مورد پرسش خبرنگاران قرار گرفته بود از کرده خود اظهار تاسف و پشیمانی کرد و گفت؛ من بسیار ناراحتم. مطمئنم که مدت های زیادی نام من به عنوان پدری که فرزندانش را کشت سر زبان ها خواهد بود و آنها مرا فراموش نخواهندکرد. وی در برابر این سوال که هنگام به قتل رساندن فرزندانت چه احساسی داشتی گفت؛ نمی توانم حرفی بزنم. شاید بعدها در این خصوص صحبت کنم. فقط می توانم بگویم که آن لحظه دائم در ذهنم مرور می شود و نمی توانم پسر و دخترم را فراموش کنم. در حالی که به نظر می رسد تا یک ماه دیگر محاکمه این مرد جانی در دادگاه عالی جکسون کانتی آغاز شود دادستان جیم کانتزار از احتمال درخواست حکم اعدام برای این مرد خبر داد. وی با توجه به اتهامات آدم ربایی و قتل دو کودک و اینکه متهم پرونده پدر قربانیان است از این خواسته سخن به میان آورد و زمان احتمالی رسیدگی نهایی به پرونده را بین 3 تا 4 هفته آینده اعلام کرد. از سویی پس از اتمام تحقیقات مقدماتی این مرد جنایتکار بار دیگر به سلول خود در زندان جکسون کانتی بازگشت تا به زودی در برابر قاضی و هیات منصفه جنایت خود را بازگو کند.
امید - ایران - مهرانغرب
واقعا متاسف شدم خیلی دردناکه!
جمعه 2 آذر 1386

علی - ایران - تهران
این رو چیکارش میخوان بکنن ؟ اعدام ؟ ایا براش کافیه؟
جمعه 2 آذر 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.