هروئین درمانی چیست؟

هروئین درمانی چیست؟

نتایج اولیه اجرای طرح استفاده از هروئین با مقدار(دوز) کنترل شده در کلینیک های درمان اعتیاد، نشان می دهد این شیوه میزان استفاده از مواد مخدر و ارتکاب به جرم را کاهش می دهد.

این طرح هم اکنون در برخی کلینیک های دولتی بریتانیا به طور آزمایشی در حال اجراست و طی آن 150 معتاد به هروئین که شیوه های ترک سنتی درباره آنها جواب نداده ، تحت درمان قرار گرفته اند.

یک سوم معتادان در این شیوه آزمایشی از متادون خوراکی استفاده می کنند، یک سوم دیگر متادون تزریق می کنند و یک سوم باقی مانده، تحت نظارت پزشکان و پرستاران به خودشان دیامورفین (هروئین خالص) تزریق می کنند.

دیامورفینی که این افراد به خود تزریق می کنند از سوئیس وارد شده و از سوی کلینیک در اختیار معتادان قرار می گیرد.

با اینکه تا معلوم شدن نتیجه نهایی این طرح یک سال دیگر زمان لازم است پزشکان و سایر دست اندر کاران معتقدند تا به اینجا هم مصرف مواد مخدر در میان معتادان تحت درمان، کاهش قابل ملاحظه ای پیدا کرده است.

به گفته آنها زندگی این افراد به این دلیل که از دلالان خیابانی، مواد مخدر نمی خرند و به تبع آن درگیر جرائم نمی شوند، از ثبات نسبی برخوردار شده است.

به گزارش دنی شاو خبرنگار بی بی سی، روابط این افراد به دلیل اینکه دیگر به زندان نمی افتند با خانواده، دوستان و آشنایانشان لذت بخش تر و مستحکم تر شده است .

تزریق مواد مخدر مشابه هروئین به معتادان این ماده مخدر در قالب طرح های درمانی در هلند و سوئیس موجب شده برخی از این افراد به طور کلی دیگر مرتکب جرم نشوند.

به نظر می رسد شیوه های ترک اعتیاد در دنیا دستخوش برخی تحولات شده، در ایران نیز رسانه ها چندی پیش از باب شدن شیوه ترک با متادون خوراکی خبر دادند.

رسانه های ایرانی همچنین اعلام کردند دولت این کشور در نظر دارد به زودی علاوه بر توزیع شربت تریاک میان معتادان شناخته شده، دستگاههای خودپرداز سرنگ و کاندوم را هم به طور آزمایشی راه اندازی کند.

برخی صاحبنظران معتقدند، این گونه روشهای جدید، بیش از شیوه های سنتی کارایی دارد.

دکتر سینا - انگلستان - لندن
من در انگلیس در یکی از این مراکز مشغولم وا نزدیک شاهد بهبودی این بیماران هستم فراموش نشود در این مراکز بدون هیچ اجباروسرکوب زمینه ای بوجود اورده اند تا در معاینه توسط ما با تشخیص بهبودی در هر مرحله بعنوان تشویق از بخش سخت /کنترل کامل/به بائین تر انتقال میدهیم با انها دوستانه برخورد کرده تا بهبودی کامل حاصل شود ودوز و نوع دارو نسبت به شرایط واتاب بیماری داده میشود تغذیه وعوامل اجتماعی وفاکتورهای دیگر نئز دخیل هستند .بهامید بهبودی کامل این سرمایه ها ی ملی و قطع و نابودی مواد مخدر از دسترس جوامع.
سه‌شنبه 29 آبان 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.