چاوز:پادشاه اسپانیا شانس آورد حرفش را نشنیدم

چاوز:پادشاه اسپانیا شانس آورد حرفش را نشنیدم

رییس جمهوری ونزوئلا برخورد غیردیپلماتیک و اهانت‌آمیز پادشاه اسپانیا در جریان نشست "ایبرو آمریکا" را خشم ‪ ۵۰۰‬سال نظام استعماری دانست.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه از کاراکاس گزارش داد، چاوز یکشنبه شب در فرودگاه "مکیتیا" در خارج از شهر کاراکاس پایتخت ونزوئلا در بازگشت از اجلاس سانتیاگو گفت: تردیدی نیست که وقتی خوان کارلوس از اظهارات یک سرخپوست بومی برآشفته می‌شود، این برآشفتگی ‪ ۵۰۰‬سال قدرت استعماری است.

چاوز با این حال گفت: پادشاه اسپانیا "خوش‌شانس بود" که من حرفش را نشنیدم.
رییس جمهوری ونزوئلا که برای شرکت در اجلاس "ایبروآمریکا" به شیلی رفته بود، یکشنبه شب در بازگشت به کشورش گفت: درصورتی که توهین پادشاه اسپانیا را شنیده بود جواب تندی به او می‌داد.

چاوز گفت:" مطمئن باشید من این حرف را نشنیدم، آقای خوان کارلوس خوش شانس بود، نمی‌دانم اگر این حرف را می‌شنیدم چه جوابی می‌دادم ."

"خوان کارلوس" پادشاه اسپانیا شنبه شب در جلسه پایانی هفدهمین نشست کشورهای ایبرو آمریکا که در "سانیتاگو" پایتخت شیلی برگزار شد، به چاوز گفت:" چرا دهانت را نمی‌بندی؟"

چاوز روز جمعه در سخنانی "خوزه ماریا اسنار" نخست وزیر پیشین اسپانیا را به دلیل حمایت از کودتای نافرجام برضد دولت ونزوئلا در سال ‪ ۲۰۰۲‬فاشیست قلمداد کرده بود.

"خوسه لوییس رودریگز زاپاته‌رو" نخست وزیر اسپانیا در سخنان خود تاکید داشت که اسنار برگزیده مردم اسپانیاست و نباید به او در یک جلسه رسمی توهین شود که چاوز سخنان او را چندین بار قطع کرد.

این در حالی است که مطبوعات اسپانیا روز یکشنبه از این اهانت پادشاه کشور حمایت کردند به طوری که روزنامه "ال موندو" نوشت:" پادشاه اسپانیا چاوز را سر جای خود نشاند."

چاوز پس از جلسه پایانی هفدمین نشست سران کشورهای ایبروآمریکا گفته بود که من هم همانند شاه اسپانیا رییس یک حکومت هستم با این تفاوت که سه بار با رای مردم انتخاب شده‌ام .

این اظهارات پادشاه اسپانیا و رییس جمهوری ونزوئلا و واکنش‌های متقابل آنها نسبت به یکدیگر، مهمترین خبر روز یکشنبه رسانه‌های اسپانیا و آمریکای لاتین بوده است.

شهنی شاهسوند - ایران - تهران
چاوز کسی است که نان را به نرخ روز میخورد در زمان حکومت صدام ملعون که در حال جنگ با ما بود چنان در آغوش صدام رفته خیلی گرم وصمیمی......در آن زمان میدانست که صدام دارد مردم بی گناه ایران را بمباران شهرهای مسکونی میکند......وچند ماه پیش هم در آغوش احمدی نزاد لم داده بود وگل میگفت و گل میشنید پس همچین آدمی قابل اعتماد نیست
سه‌شنبه 22 آبان 1386

ایرانی - المان - دوسلدورف
پدر شوهر لاتیتسیا پادشاه کشور متمدن گاو باز اسپانیا :استعمار گر قدیمی پنداشتند که برده سرخ پوستشان را مخاطب قرار داده اند .غافل از اینکه چاوز رئیس جمهور مستعمره سابق اسپانیا کشوری با ذخائر عظیم نفتی است.
سه‌شنبه 22 آبان 1386

کیاوش - انگلیس - لندن
خودش هم مثل دوستش بی تربیته مثل دوست مسلمونش که به مردمش میگه بزغاله
سه‌شنبه 22 آبان 1386

علی - انگلستان - لندن
اقای شهنی شاهسون, بفرمایید که اقای چاوز در زمان جنگ ایران و عراق در کشور خودش چکاره بوده است.
هر کس که از تاریخ جنگ ایران و عراق و بقدرت رسیدن چاوز اطلاع داشته باشد بدون شک نه تنها از گفته شما شوکه شده, بلکه نظر شما را کاملا مغرضانه بحساب خواهد اورد.
اقای چاوز قابل احترام است چون بخاطر منافع مردم کشورش بخصوص طبقه کم درامد دست به هرگونه تلاشی میزند. رابطه ایشان هم با رهبران سایر کشورها بر اساس منافع استراتژیک کشورش است. وگرنه چاوز مردمی کجا و احمدی نژاد ضد مردم کجا.
چهار‌شنبه 23 آبان 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.