پرسپولیس در مرز بحران, کاشانی و بیادی با هم می روند

پرسپولیس در مرز بحران, کاشانی و بیادی با هم می روند

محسن کاشانی : فکر می کردم تاثیر بیشتری در پرسپولیس داشته باشم اما با گذشت 129 روز از دوران مدیریتم در پرسپولیس دیدم این گونه نیست.

 این تنها گوشه یی از صحبت های حبیب کاشانی است که پس از استعفای شفاهی اش مطرح کرد. کاشانی که به گفته خودش مانند یک سرباز برای به پایان رسیدن دوران خدمتش روزشماری می کرد، دلیل اصلی استعفایش را نابرابری خروجی باشگاه با اقدام هایی دانست که صورت گرفته. هر چند علی آبادی پس از اعلام استعفا با مخالفت رئیس سازمان تربیت بدنی روبه رو شده اما همچنان بر رفتن از پرسپولیس مصر است. علی آبادی به کاشانی گفته بود اگر مشکلی در روند عملکرد تیم وجود دارد، مربوط به عملکرد کادر فنی و بازیکنان است که با مدیریت شما در آینده یی نه چندان دور حل خواهد شد. با این حال حمایت رئیس از کاشانی، باعث نشد که او از تصمیمش برای استعفا و جدایی از پرسپولیس برگردد. هر چند پرسپولیس تا اینجای کار صدرنشین لیگ است اما توقعات کاشانی از بازیکنان و کادر فنی بیشتر از این است؛«وقتی تمام شرایط از جمله زمین تمرین، بازیکنان و کادر فنی بادانش و امکانات فنی در اختیار تیم است اما نتیجه لازم گرفته نمی شود قطعاً یک جای کار ایراد دارد. شاید این به دلیل عدم آشنایی من با ورزش است. شاید حضور یک مدیر ورزشی در راس پرسپولیس بتواند روند این تیم را دگرگون کند.»

قسمت پایانی حرف های کاشانی را می توان کنایه یی قلمداد کرد که او در واکنش به اتفاق ها و اختلاف های اخیر در درون تیم نشان داده است؛ اتفاقاتی که هر چند از ابتدای فصل زمزمه هایش شنیده می شد، اما هیچ وقت رنگ حقیقت به خود نگرفت و هر بار تک اختلاف ها به سرعت با پاتک کادر مدیریتی باشگاه در نطفه خفه می شد. اما افزایش اختلاف بین افشین قطبی و حمید استیلی در ادامه لیگ چیزی نبود که کاشانی با عمر مدیریت ورزشی اش که به صدو سی روز هم نمی رسید بتواند آن را مهار کند، هر چند که کاشانی در این مدت بر وجود اختلاف سلیقه در همه جا تاکید می کرد؛«شما اگر در خانواده تان مثلاً دو تا برادر داشته باشید ممکن است که هر کدام از شما با هم اختلاف سلیقه داشته باشید، خب طبیعی بود که استیلی و قطبی با هم اختلاف سلیقه داشته باشند.»

اختلافی که از سوی کاشانی «اختلاف سلیقه» تعبیر می شود به سرعت درون تیم پرسپولیس همه گیر شده به طوری که بازیکنان در باشگاه به دو گروه تقسیم شده اند؛ یکی طرفدار استیلی و دیگری حامی قطبی. با این حال روز گذشته سایت ایرانیوز در گزارشی با عنوان «انتقاد از برخی سیاست های مدیریت در جلسه شب نشینی چند بازیکن اصلی پرسپولیس» نوشت؛ «بعد از استعفای ناگهانی حبیب کاشانی که شنبه اتفاق افتاد و البته مورد موافقت رئیس مجمع این باشگاه قرار نگرفت، اوضاع تیم صدرنشین لیگ برتر تا حدودی بحرانی شده است. شنبه شب تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در یک محفل خصوصی گردهم آمده بودند و نسبت به اوضاع کنونی تیم ابراز نارضایتی کردند.»

البته ایرانیوز اسامی این بازیکنان را محسن خلیلی، علیرضا نیکبخت واحدی، شیث رضایی، فراز فاطمی و پژمان نوری عنوان کرده که در میان آنها هم مخالفان قطبی حضور دارند و هم مخالفان استیلی. نیکبخت و رضایی پس از تصمیم های اخیر قطبی به جمع مخالفان سرمربی پرسپولیس پیوستند اما اینکه چطور این سایت اسم فاطمی و نوری را به فهرست مخالفان قطبی اضافه کرده، جای شگفتی دارد. اجرا نشدن تعهدات مالی باشگاه و همچنین اظهارنظرهای مدیرعامل این مجموعه در خصوص استعفا از سمت خود در حساس ترین روزهای فعالیت تیم و همچنین نحوه چیدمان نهایی ترکیب تیم پرسپولیس توسط سرمربی از عمده دلایل انتقاد این بازیکنان بود. نیکبخت واحدی هم از اختلاف سلیقه بین قطبی و استیلی کلافه است و این موضوعی است که او چند وقت پیش با کاشانی در میان گذاشته است. حسن بیادی عضو هیات مدیره پرسپولیس هم که با کاشانی کاملاً همسو است روز گذشته به خبرنگار اعتماد گفت؛ تصمیم کاشانی برای رفتن از پرسپولیس قطعی است و با رفتن حاج حبیب از پرسپولیس او هم از باشگاه جدا خواهد شد.

ظاهراً روزهای خوش پرسپولیس پس از سیزده هفته به پایان رسیده و اصرار کاشانی برای رفتن از پرسپولیس و آشکار شدن اختلاف بین کادر فنی و بازیکنان شرایط را در هفته های پایانی نیم فصل برای پرسپولیس به مرز بحران نزدیک کرده است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.