یک زن ایرانی قدرتمندترین وکیل تخلفات اینترنتی در آمریکاست

یک زن ایرانی قدرتمندترین وکیل تخلفات اینترنتی در آمریکاست

یک زن ایرانی به عنوان قدرتمندترین وکیل انواع تخلفات اینترنتی و تلفن همراه در آمریکا، انگلیس و سازمان یونسکو فعالیت می‌کند.
به گزارش سایت "وایرد سیفتی ‪ ،"wired safety‬این وکیل ایرانی که "پری آفتاب" نام دارد، مدیر مشهورترین سازمان حمایت از کودکان در اینترنت (wiredsafety.org‬) و صفحه معروف و مهم "!‪ "Ask Parry‬و برنده جوایز متعددی در این زمینه است.
وی نویسنده حداقل دو کتاب معروف درباره حفاظت از کودکان و والدین در اینترنت و یک سخنران بسیار برجسته در زمینه جرایم مجازی (‪(Cyber Crime‬ در جهان است.
این بانوی ایرانی، متولد سال ‪ ۱۹۵۱‬میلادی در ایالت نیوجرسی آمریکا و از پدری ایرانی و مادری آمریکایی است.
پری آفتاب، در ابتدای فعالیت خود به عنوان یک وکیل برای حمایت از زنان در اینترنت شروع به کار کرد هرچند در آن زمان هنوز پدیده‌ای به نام جرایم اینترنتی ( ‪ ( Cyber Crime‬جدی گرفته نمی‌شد.
وی به تدریج به حمایت از کودکان در اینترنت پرداخت و سایت او به آدرس ‪ wiredsafety.org‬با همکاری دهها داوطلب و همکار توانست هزاران مورد جرایم اینترنتی و تلفن همراه علیه کودکان در سراسر دنیا را تحقیق و پیگیری کند و نتایج آن را به دادگاه‌ها ارجاع دهد.
سرویس‌های مهم اطلاعاتی و قضایی آمریکا و انگلیس و سازمان جهانی یونسکو و کشورهای مختلف از جمله سنگاپور، چین و اسپانیا از مشورت ها، مطالب و کتابهای پری آفتاب به‌عنوان مرجع استفاده می‌کنند.
پری آفتاب، در سال ‪ ۱۹۹۹‬خانه یک میلیون دلاری‌اش در آمریکا را فروخت و وب سایت داوطلبانه و خیریه ‪ wiredsafety.org‬ را به کمک دهها داوطلب راه‌اندازی کرد.
این سایت با همکاری پلیس بین‌الملل توانسته است تا کنون بیش از ‪ ۴۳‬هزار وب سایت و "چت روم" غیراخلاقی یا قاچاق کودکان (‪ (child trafficking‬در سراسر دنیا را شناسایی کند.
تخصص دیگر خانم پری آفتاب، جرایم و حملات کودکان و نوجوانان در اینترنت بر علیه یکدیگر ( ‪ (cyber bullying‬است.
گفتنی است در سالهای اخیر در بسیاری از مدارس ابتدایی و دبیرستانهای آمریکا قراردادی قانونی بین مدرسه و دانش آموزان منعقد می‌شود.
دانش‌آموزان در این قرارداد متعهد می‌شوند تا زمانیکه در آن مدرسه درس می‌خوانند، در مدرسه، خانه یا هرجای دیگری، حق استفاده از اینترنت، ایمیل، تلفن همراه، بازی‌های رایانه‌ای و هرگونه ابزار اینترنتی برای تهدید، هک و دزدیدن رمز عبور، شوخی‌های ترسناک و هیچگونه حمله مجازی به همکلاسی‌ها یا آموزگارانشان را ندارند و در غیر این‌صورت از مدرسه اخراج می‌شوند.
پری آفتاب در یکی از مطالب وبلاگش به آدرس ‪parryaftab.blogspot.com‬ نوشته است: اوایل که اینترنت در بین مردم دنیا و بویژه آمریکا نفوذ کرد زنها در ‪ ۹۰‬درصد حملات و توهین‌های اینترنتی و ایمیلی (‪ (cyber stalking‬جزو قربانیان (هدف حملات) و ‪ ۹۰‬درصد مردها هم حمله‌کننده (‪(cyber stalkers‬ بودند.
وی می‌افزاید: اما در سالهای اخیر این خود زنها هستند که جزو حمله‌کننده -ها شده‌اند و زن‌های دیگر و حتی مردها را به دلایلی مانند حسادتهای زنانه، رمانتیک، خانوادگی یا شغلی مورد حمله اینترنتی قرار می‌دهند.
این مشاور حقوقی درباره جرایم اینترنتی علیه کودکان می‌گوید: به فرزندان خود بیاموزید که قبل از فرستادن هر مطلبی اعم از مشخصات شخصی یا مطالب دیگر از طریق ایمیل، مسنجر یا قرار دادن آن در وبلاگ و وب سایت، نظر شما را جویا شوند.
پری آفتاب تاکید می‌کند: برای دور از خطر نگهداشتن کودکان در اینترنت لازم است به آنها بیاموزیم یک کاربر هوشمند و مسوول هستند و به فضای مجازی مانند یک "بازی" نگاه نکنند.

سارا - ایران - ایران
با این حساب از ایرانی بودن فقط 23 تا کروموزوم داره.اخه یه نیمه ایرانی که همه عمرش امریکا بوده که دیگه ایرانی نیست.
سه‌شنبه 15 آبان 1386

مانی - انگلستان - انگلستان
امیدوارم حضرات دولت اسلامی ایران که زنها را سرکوب می کنند یاد بگیرند. قدرت و انسان بودن ربطی به جنسیت و محل زندگی نداره
سه‌شنبه 15 آبان 1386

مرد خشمگین - ایران - مشهد
او نمیتواند ایرانی باشد کسی که به رونق اقتصادی شیطان بزرگ کمک مکند نمتواند.
چهار‌شنبه 16 آبان 1386

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.