تصویب تریاک به عنوان محصول افغانستان

تصویب تریاک به عنوان محصول افغانستان

در جلسه عمومی پارلمان اروپا تقاضا برای تبدیل محصول تریاک افغانستان به محصولات قانونی در اروپا تصویب شد.

   
 
به گزارش فارس،پارلمانی اروپا در جلسه عمومی خود در استراسبورگ فرانسه، گزارش نماینده حزب رادیکال ایتالیا ماکرو کاپوتورا که از شورا خواسته بود تا امکان استفاده از بخشی از محصولات غیرقانونی افغانستان را برای تولید محصولات قانونی (داروهای مسکن) به خصوص در کشورهای در حال توسعه مورد بررسی قرار دهد، تصویب کرد.
هدف از این اقدام کنترل تولید خشخاش در افغانستان است که بیش از 10 درصد از جمعیت افغانستان در تولید آن فعالیت می‌کنند.
همچنین می‌توان با این اقدام در جهت بهبود امنیت، مبارزه با قاچاقچیان، گروه‌های تروریستی و همچنین مبارزه با فساد تلاش نمود.
در این گزارش که با 368 رأی مثبت، 49 رأی منفی و 25 ممتنع تصویب شد، آمده است که طالبان وگروه‌های تروریستی از تجارت غیرقانونی به عنوان منبع اصلی درآمد خود استفاده می‌کنند و دادن یک چارچوب قانونی به بخشی از محصولات خشخاش منجر به کاهش تولید آن می‌شود.
حزب رادیکال ایتالیا بارها درصدد قانونمند کردن استفاده از مواد مخدر سبک در این کشور برآمد که همواره مخالفت سایر احزاب و کلیسای کاتولیک را در پی داشته است و به شکلی، آنان همیشه مانع و سدی در راه تصویب قانون آزادی استعمال مواد مخدر در ایتالیا شده‌اند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.