آغاز دور دوم مذاکرات فنی هسته ای در تهران

آغاز دور دوم مذاکرات فنی هسته ای در تهران

مذاکرات فنی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی، صبح سه شنبه (8 آبان) در تهران گشایش یافت.
جواد وعیدی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران
این دومین دور مذاکرات فنی ایران و آژانس بر سر سانتریفوژهاست

در این مذاکرات که در محل شورای عالی امنیت ملی ایران برگزار شده، جواد وعیدی معاون امنیت بین الملل این شورا و اولی هاینونن معاون آژانس بین المللی انرژی اتمی، ریاست هیات های مذاکره کننده را به عهده دارند.

دور نخست مذاکرات فنی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی بر سر سانتریفوژهای P1 و P2، اواسط مهرماه در تهران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری دولتی ایران، محمد سعیدی معاون امور بین ‌الملل سازمان انرژی اتمی این کشور، ابراز امیدواری کرده که در دور تازه مذاکرات، گفتگوها بر سر این دو سانتریفوژ، به جمع بندی نهایی برسد.

آقای سعیدی گفته است "چنانچه در مورد موضوع سانتریفوژهای ‪ P1‬و ‪ P2‬مطلبی باقی بماند، در روزهای آینده و قبل از ارایه گزارش البرادعی، جمع ‌بندی خواهیم کرد".

نتایج مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی، درمورد سانتریفوژها، در گزارش ماه نوامبر محمد البرادعی مدیر کل آژانس بین ‌المللی انرژی اتمی، به سازمان ملل متحد ارایه خواهد شد.

آقای البرادعی روز یکشنبه هفته جاری در گفتگو با شبکه سی ان ان آمریکا گفت ایران سال ها تا دستیابی به سلاح هسته ای فاصله دارد. او همچنین دولتمردان آمریکایی را متهم کرد که "در آتش جنگ می دمند."

این اظهارات، با واکنش سرد آمریکا و فرانسه مواجه شد. شان مک کورمک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، گفت بهتر است آقای برادعی دیپلماسی را به جامعه بین المللی بسپارد. هرو مورین وزیر دفاع فرانسه گفت اطلاعاتی که در اختیار فرانسه قرار دارد با این گفته ها "در تناقض" است.

در خبری دیگر، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران، بار دیگر تاکید کرده است که زیر بار تهدیدها، از آنچه حق مسلم کشورش برای دستیابی به فن‎آوری صلح آمیز هسته ای خوانده، دست نخواهد کشید.

تلویزیون دولتی ایران به نقل از آقای احمدی نژاد در جمع دانش آموزان بسیجی گفت "دشمنان ایران، با صدور قطعنامه های مختلف، و تهدید به حمله آبروی سازمان های بین المللی را بردند".

رئیس جمهور ایران گفت تحریم های اقتصادی علیه کشورش، راه بجایی نخواهد برد

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.