هادی قابل آزاد شد

هادی قابل آزاد شد

هادی قابل، عضو روحانی شورای مرکزی جبهه مشارکت، مهمترین تشکل سیاسی اصلاح طلب ایران که 21 شهریور ماه بازداشت شده بود از زندان آزاد شد.
هادی قابل
هادی قابل بعد از 56 روز بازداشت از زندان آزاد شد

آقای قابل روز دوشنبه هفتم مهر با وثیقه 50 میلیون تومانی و بعد از 56 روز بازداشت، از زندان آزاد شد.

احمد قابل برادر هادی قابل در گفتگو با بخش فارسی بی بی سی گفت که محاکمه برادرش انجام شده و وثیقه بعد از محاکمه از خانواده اش گرفته شده است.

معمولا وثیقه متهمان زندانی پیش از برگزاری محاکمه در دادگاه گرفته می شود اما به گفته برادر آقای قابل، این وثیقه بعد از برگزاری دادگاه گرفته شده و احتمالا تا آخر هفته نیز حکم وی صادر می شود.

برادر آقای قابل می گوید که این وثیقه به این دلیل گرفته شده که وی بعد از ابلاغ حکم دادگاه و در صورتی که به این حکم اعتراض داشته باشد تا دادگاه تجدید نظر در بیرون زندان بماند.

آقای قابل به حکم دادسرای ویژه روحانیت بازداشت شده بود و مأموران بامداد (چهارشنبه21 شهریور) با در دست داشتن حکم بازداشت به منزل شخصی او در شهر قم رفته و علاوه بر بازداشت وی، خانه او را نیز تفتیش کرده و برخی از وسائل او، از جمله رایانه شخصی اش را با خود برده بودند.

اتهام آقای قابل اعلام نشده اما برادر وی می گوید که اتهاماتی نظیر اقدام علیه امنیت ملی و توهین به مقامات به برادرش وارد شده که همه این اتهامات سیاسی است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.