سیمور هرش: جرج بوش در برخی محافل خود را مسیح(ع) معرفی می کند
سیمور هرش: جرج بوش در برخی محافل خود را مسیح(ع) معرفی می کند
دو روز پس از آنکه چاوز رئیس جمهور ونزوئلا گفت بوش دیوانه شده و باید در بیمارستان روانی ها بستری شود سیمور هرش روزنامه نگار مشهور آمریکایی گفت: جورج بوش خود را مسیح(ع) می داند و در برخی محافل این مسئله را عنوان می کند و رسالت خود را نجات غرب می داند.
در گفت و گو با روزنامه زمان چاپ ترکیه که امروز منتشر شد ، تصریح کرد : جورج بوش خود را مسیح (ع)می داند و در برخی محافل این مسئله را عنوان می کند و رسالت خود را نجات غرب می داند.
این روزنامه نگار صریح کرد: در همین راستا سعی می کند آنطور که خود می داند دنیا را نجات دهد.
وی افزود: آمریکا و اسراییل سالهاست با حمایت از سازمان تروریستی (پ ک ک) و پژاک تلاش دارند ثبات در ایران را برهم زنند اما اینک این سازمان بگفته منابع نزدیک به کاخ سفید از کنترل خارج و بلای جان شده است.
این روزنامه نگار آمریکایی ، روابط نزدیک اسرائیل و آمریکا را با دو طرف درگیر مانعی در حل این بحران دانسته و می گوید، به رغم جایگاه استراتژیک ترکیه نزد آمریکا ، اما واشنگتن بجای ممانعت از تحرکات نظامی ( پ ک ک ) همه تلاش های خود را متوجه جلوگیری از عملیات برون مرزی ارتش ترکیه در شمال عراق کرده است .
سیمور هرش در این گفتگوی خبری بحران میان آمریکا و ایران را نیز در چارچوب به راه انداختن جنگ قومی و مذهبی ارزیابی و تصریح کرد : آمریکا و اسرائیل با جلب حمایت عربستان سعودی و کشورهای حوزه خلیج فارس در تدارک تشکیل جبهه ای مشترک علیه ایران و سوریه و آغاز جنگی میان مسلمانان هستند .
وی تاکید کرد: جورج بوش خود را مسیح (ع) می داند و در برخی محافل این مسئله را عنوان می کند و رسالت خود را نجات غرب می داند.
|