داستان مردی که کشتی را به زانو درآورد

داستان مردی که کشتی را به زانو درآورد
اگر بدانید که محمدرضا یزدانی خرم رئیس فدراسیون در وصف سیاست فدراسیون کشتی رسیده به اینکه در آینده همه را به کار می گیریم. دیگر شک نمی کنید که در فدراسیون کشتی گامی برای حل مشکلات برنمی دارند.
 بالاخره وقتی یزدانی خرم برای خواباندن انتقادات وعده به کارگیری تمام اعضای جامعه کشتی را می دهد، این کار تعبیری ندارد جز اینکه اتفاق خاصی در فدراسیون کشتی نمی افتد. اصلاً چرا جای دوری برویم. مگر نه اینکه یک ماه پیش تیم ملی کشتی ایران در مسابقات جهانی باکو بدون مدال طلا به ایران برگشت و در فدراسیون کشتی کسی به روی خودش نیاورد. مگر نه اینکه پس از بازگشت تیم ملی کشتی امیررضا خادم در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی رئیس فدراسیون و مدیران مقصر در ناکامی کشتی را به مجلس احضار کرد و پس از گذشت 20 روز از آن احضار هنوز کسی راه مجلس را در پیش نگرفته. مگر نه اینکه پس از پایان مسابقات جهانی 2007 دیگر همه به جمع بندی رسیدند که دخالت های منصور برزگر در باکو علت اصلی ناکامی بود ولی وقتی تیم به تهران برگشت این علیرضا حیدری بود که نامه استعفای خودش را نوشت و قید سرمربیگری تیم ملی را زد. به هر حال انگار به جای اینکه در فدراسیون کشتی دنبال رفع مشکلات باشند، دنبال آرایش جدیدی پیرامون او هستند.
در سیاست جدید فدراسیون کشتی باز هم منصور برزگر سر جایش است و دنبال سرمربی دیگری هستند که برزگر دوباره در کار او دخالت کند. بحث ابتدایی برمی گشت به اینکه محسن فره وشی سرمربیگری این تیم را برعهده بگیرد اما با وجود اینکه فره وشی برای کار زیر سایه برزگر مشکلی نداشت ولی باز هم اختلاف او با مهدی زاده نمی تواند احتمال سرمربیگری او در تیم ملی را بالا ببرد. از سوی دیگر بحث سرمربیگری غلام محمدی در تیم ملی هم به میان آمده اما گویا دایره اختیارات منصور برزگر در تیم ملی کشتی به جایی رسیده که حتی در انتخاب سرمربی هم اعمال نفوذ کند. با این اتفاق نباید انتظار داشت که منصور برزگر با سرمربیگری غلام محمدی موافقت کند. بالاخره اختلافاتی که این دو با هم دارند دیگر در جامعه کشتی کاملاً علنی شده. اتفاقات دیگری هم در فدراسیون کشتی افتاد. آخرین اتفاق برمی گردد به ملاقات روز گذشته محمدرضا یزدانی خرم با محمد بنا؛ ملاقات با سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی که به خاطر دخالت های منصور برزگر و اختلاف با او از سرمربیگری فرنگی ایران کنار کشید. گویا پس از اینکه وضع کشتی ایران به هم ریخته، دیگر یزدانی خرم چاره یی نداشته جز اینکه کمی از مواضع خود کوتاه بیاید. البته او هنوز بر سر اینکه منصور برزگر مدیر فنی تیم های ملی کشتی باقی بماند، پافشاری می کند. کاری که شاید بزرگ ترین اشتباه مدیریتی یزدانی خرم در زمان ریاست فدراسیون کشتی لقب بگیرد. به هر حال در آستانه مسابقات المپیک 2008 پکن کشتی ایران وضع چندان مناسبی ندارد. از چهارده سهمیه کشتی آزاد و فرنگی المپیک ایران تنها پنج سهمیه را گرفته و در سه تورنمنت انتخاباتی باقی مانده، ایران باید 9 سهمیه دیگر را بگیرد هر چند باز هم در این وضعیت منصور برزگر حرف اول و آخر را می زند. او چند روز پیش با اعتماد به نفس از موضع جدید فدراسیون حرف زد. از اینکه «در جام مدوید شرکت نمی کنیم.» این در حالی بود که همه انتظار داشتند این حرف را از زبان ریاست فدراسیون کشتی بشنوند نه مدیر تیم های ملی. به هر حال در زمانی که قشر سنتی والیبال و بسکتبال کنار رفتند و این دو ورزش به افتخارات آسیایی رسیدند و در وضعی که در فوتبال دیگر آدم های سنتی جایگاهی ندارند، در کشتی که ورزش برتر ایران به حساب می آید، همه چیز روی کاکل کسی می چرخد که تمام ناکامی های کشتی را به او نسبت می دهند. به کسی که جان اسمیت کشتی گیر سابق تیم ملی امریکا پیش از آغاز مسابقات جهانی باکو در وصف او گفته بود؛ «نمی دانم در این سن و سال چرا اصرار می کند در کشتی ایران همه کاره باشد.»
+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.