به گزارش آموزش نیوز دکتر عباسی در گفتوگو با ایسنا، درعین حال هرگونه تعویض را حق وزارت علوم بیان و تاکید کرد: شکل تغییر و بیان دلایل آن از سوی مسئولین وزارت علوم، مطالبه جامعه دانشگاهی شهید بهشتی و سایر دانشگاههای کشور است .
وی با ادعای وجود برخی فشارها برای انجام این تغییر، اظهار کرد: تعویض ریاست دانشگاهی چون دانشگاه شهید بهشتی باید از مجرای حقوقی و قانونی صورت گیرد و مراحل انجام آن باید در سطح و شان دانشگاه شهید بهشتی باشد.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی با طرح این پرسش که باید مشخص شود که چرا این مساله به صورت شتاب زدهای انجام شده است، گفت: روند انجام این تغییر در شان وزارت علوم و جامعه علمی دانشگاهی کشور نیست.
وی با اشاره به برخی انتقادهای از عملکرد فرهنگی دانشگاه، تاکید کرد: برای زیر سوال بردن عملکرد فرهنگی هر دانشگاه، باید ادله مشخص مطرح و کار کارشناسی مقتضی انجام شود، نمیتوان بر اساس سلائق فردی نسبت به تصمیم گیری اقدام کرد.
دکتر عباسی با بیان اینکه تا کنون هیچ کس عملکرد و توانایی مدیران دانشگاه شهید بهشتی را زیر سوال نبرده است عنوان کرد: دانشگاه شهید بهشتی در طول یک سال و نیم گذشته شتاب زیادی در حرکت به سمت توسعه داشته و از نظر رفاه دانشجویی، رتبه بندی دانشگاه، حرکت در توسعه تحصیلات تکمیلی، مسائل رفاهی، ورزشی، آموزشی، اتوماسیون اداری، ایجاد رشتههای IT و توسعه علوم انسانی دستاوردهای مطلوبی داشته است.
وی با بیان اینکه وزارت علوم نیز ارزیابی مطلوبی از نحوه فعالیت دانشگاه شهید بهشتی داشته است گفت: وزارت علوم امتیاز بالایی به این دانشگاه داده است که متاسفانه این امتیازها پنهان شده و عنوان نشده است.
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با ادعای فعالیت گروه 3-4 نفره در دانشگاه از بدو ریاست دکتر لطیفی که در تعیین مدیران و سیاستهای دانشگاه سهم خواهی میکردند، مدعی شد: این افراد شدیدا نسبت به مدیران انتخابی دکتر لطیفی اعتراض داشتند و این در حالی بود که دکتر لطیفی در صدد بودند که این مساله را با یک شیوه مدیریتی و علمی اداره کنند.
وی همچنین تاکید کرد: کلیه مدیران دکتر لطیفی، بر اساس برنامه چشم انداز بیست ساله نظام فعالیت میکردند.
به گفته وی، در حوزه فعالیتهای فرهنگی نمیتوان سلیقهای عمل کرد و برنامههای پنج ساله و چشم انداز 20 ساله نظام، مسیر حرکت برنامههای فرهنگی دانشگاهها را مشخص میکند.
دکتر عباسی با بیان اینکه منتقدین هیچ تعریفی از نحوه انجام فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها ارائه نکردهاند گفت: تا اول مهرماه سال جاری هیچ مساله خاصی به صورت مکتوب به دانشگاه ارائه نشده و جالب اینجاست که معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم که عهده دار مسائل فرهنگی دانشگاههاست از ایرادات وارده به مسائل فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی ابراز بی اطلاعی میکردند و در زمینه فعالیتهای فرهنگی با دانشگاه شهید بهشتی هماهنگ بودند.
معاون دانشجویی فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه دانشگاه شهید بهشتی در حوزه مسائل فرهنگی ارتباط خوبی با وزارت علوم داشته است، اظهار کرد: در این راستا از دانشگاه تقدیر و تشکر هم صورت میگرفت.
وی همچنین به برخی اختلافات ایجاد شده در برخی دانشکدههای دانشگاه اشاره و خاطر نشان کرد: با توجه به نقش پدری که رییس دانشگاه در این گونه اختلافات باید داشته باشد، دکتر لطیفی و تیم همراهشان نیز به خوبی به این مساله رسیدگی کردند و تمام تلاش خود را در جهت تثبیت و تقویت مدیران مبذول داشتند.
وی افزود: تمام موارد مطرح باید با تشکیل یک تیم کارشناسی از وزارت علوم که متشکل از معاونین این وزارتخانه است بررسی شود.
به گفته وی، معاونین وزارت علوم عملکرد دانشگاه و دکتر لطیفی را مثبت ارزیابی کرده و حتی در دیدار دو هفته گذشته آنها از دانشگاه شهید بهشتی خواستار معرفی فعالیتهای دانشگاه شهید بهشتی و تبلیغ پیرامون آنها شدند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی از حذف «یک نیروی خوش فکر و پرکاری چون دکتر لطیفی از بدنه علمی کشور» ابراز تاسف کرد.
دکتر عباسی همچنین با بیان اینکه معاونین و مدیران دانشگاه در پی عزل رییس دانشگاه، از مقام خود استعفا کردهاند، عنوان کرد: باید به این نکته توجه شود که معارفه رییس دانشگاهی چون دانشگاه شهید بهشتی باید با حضور مقام وزارت صورت گیرد و اگر خود ایشان نیز حضور ندارند مقامات بالای وزارت علوم در این جلسه حاضر شوند و شخص جدید را به دانشگاه معرفی کنند.
وی در خاتمه خواستار معرفی افرادی شد که در این دانشگاه به کارشکنی مشغولند و گفت: سطح علمی، نحوه عملکرد و سوابق این افراد باید به جامعه علمی کشور معرفی شود تا چنین پدیدههایی دیگر تکرار نشود.
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.