کارگردان این سریال خاطر نشان کرد: در مدار صفر درجه دو مشخصه "تاریخ" و "خاطرات" مورد توجه قرار گرفته است. همچنین دیالوگ بین افراد یکی از شیوه های مهم برای حل سوء تفاهمات بین فرهنگ ها، مذاهب و نژادهای مختلف است.
به نوشته خبرگزاری فرانسه بینندگان ایرانی با تماشای این سریال از خود بیخود شده اند.
"مدار صفر درجه" ارتباط بین "حبیب پارسا"، جوان ایرانی - فلسطینی و "سارا استراک"، زن یهودی فرانسوی الاصل را به تصویر می کشد. این دو فرد قبل از حمله نازی ها به فرانسه در دانشگاهی در پاریس همدیگر را ملاقات کرده بودند.
حبیب با استفاده از معلومات خود از شعر و فلسفه عارفانه مشرق زمین سارا را مجذوب خود ساخته و بدین ترتیب از این زن جوان خواستگاری کرده است.
اما پس از اشغال پاریس توسط نازی ها سارا ناگزیر به مخفی کردن خود می شود. وی و مادرش سپس توسط حبیب که یکی از کارمندان سفارت ایران در پاریس بوده، نجات یافته و از طریق یک گذرنامه ایرانی به ایران نقل مکان می کنند.
اما پرسشی که خبرگزاری فرانسه مطرح می کند این است: چگونه پروژه ساخت این سریال در جمهوری اسلامی ایران کلید می خورد؟
به نوشته فرانس پرس، ایران میزبان بزرگترین جامعه یهودیان در خاورمیانه است. این جامعه در مجلس از نمایندگان خاص خود برخوردارند و به طور قانونی از آزادی های مذهبی بهره برده اند.
هیچ یک از صحنه های سریال در اردوگاه های مرگ نازی ها گرفته نشده، اما در یکی از صحنه ها مشخص است که از یهودیان خواسته شده ستاره زرد حضرت داوود را برای شناخته شدن به همراه داشته باشند.
در ساخت این سریال از بازیگران ایرانی و خارجی استفاده شده به نحوی که "ناتالی ماتی" که مسلط به زبان های فارسی، مجاری، فرانسه، عربی و انگلیسی است نقش سارا را بازی می کند.
خبرگزاری فرانسه در پایان نوشت: استفاده از پوشش اسلامی در صحنه های مختلف این سریال رعایت شده به طوری که بازیگر زن وقتی در اروپاست حجاب ندارد اما پس از انتقال به ایران روسری بر سر می کند.