در این گزارش که به دستور دولت بریتانیا تهیه شده، درخواست شده که برای مبارزه با کمبود مدرسین رشته های علوم، برنامه ویژه ای طرح ریزی شود.
همچنین توصیه شده که برای کسانی که در رشته علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضیات درس می خوانند مشاوران بیشتری که بتوانند در انتخاب شغل آنان را راهنمایی کنند، در نظر گرفته شوند.
اگرچه در حال حاضر برای تقاضای موجود در بریتانیا، شمار فارغ التحصیلان این رشته ها کافی است، اما مشکلات بالقوه برای آینده دیده می شود.
طبق گزارش مورد بحث، بخشی از این مشکلات، ناشی از این است که در بیست سال گذشته شمار دانش آموزانی که در دوره پیش دانشگاهی، درس فیزیک خوانده اند کاهش یافته است.
برای رفع این مشکل، باید انگیزه های مالی به مدرسین این رشته داده شده، نحوه تدریس معلمانی که تازه کار خود را شروع کرده اند بررسی شود.
از طرف دیگر دولت باید به سیاست ترغیب جوانانی که دروس زیست شناسی، فیزیک و شیمی را به طور جداگانه می خوانند، ادامه دهد.
در این گزارش به کاهش بودجه علوم در سال های اخیر اشاره و گفته شده از نظر تولید ناخالص داخلی، در مقایسه با بیست سل قبل، اکنون در بخش علوم سرمایه گذاری کمتری می شود.
همچنین هشدار داده شده که کشورهایی مانند چین، کره جنوبی، هند و سنگاپور از نظر پژوهش و بازدهی به صورت رقیبی برای بریتانیا درمی آیند.
سالی هانت، دبیرکل اتحادیه دانشگاه ها و مدارس عالی بریتانیا می گوید علاوه بر مدارس متوسطه برای مدارس عالی نیز مهم است که جهت اجرای برنامه های خود منابع کافی داشته باشند.
سالی هانت می افزاید دانشگاه ها هم برای تربیت نسل جدیدی ازدانشجویانی که در رشته های علوم درس می خوانند باید از امکانات لازم برخوردار باشند.
یونیورسیتیز یو کی (Universities UK) نهادی که تمام دانشگاه های بریتانیا زیر چترش قرار دارند، با تایید اظهارات سالی هانت، خواستار حمایت بیشتر دولت از ارتباط دانشگاه ها با شرکت هایی شده که کارشان پژوهش و توسعه است.