"آلفرد گوسن باوئر" صدراعظم اتریش در این مراسم در ملاقات با نمایندگان ارشد مذاهب مسیحی، مسلمان و یهودی در اتریش بر اهمیت انعطاف پذیری و احترام متقابل تاکید کرد.
به گزارش روز چهارشنبه خبرگزاری اتریش "آپا"، وی در این مراسم افطاری خواستار برگزاری نشستهای بین ادیان و گفت وگوی آنان شد.
وی افزود: البته انعطاف پذیری و احترام به یکدیگر بدان معنی نیست که چشمان خود را در مقابل مشکلات موجود ببندیم اما بهترین راه برای مبارزه با خشونت، ایجاد تفاهم بیشتر بین طرفداران مذاهب و فرهنگهای مختلف است.
وی تاکید کرد که برخورد با مذاهب دیگر به نام مذهب، در واقع جنایت علیه مذهب است.
گوسن باوئر همچنین با تاکید بر وظیفه دولت برای فراهم کردن زمینه آزادی مذاهب در این کشور، انجمنهای مذهبی مختلف در اتریش را به رعایت کامل و توجه به عمومیت و چهارچوب حقوقی کشور فراخواند.
گوسن باوئر همچنین هشدار داد که دولت وی با افراطگرایان و کسانی که دست به اعمال خشونت آمیز در این زمینه میزنند با سرسختی کامل برخورد خواهد کرد.
صحنه سیاسی اتریش اخیرا از تندرویهای احزاب راستگرای افراطی این کشور درباره مسلمانان متشنج بوده است.
تندرویهای این احزاب پس از آن اوج گرفت که وزارت کشور اتریش هفته گذشته از دستگیری سه مسلمان عرب تبار در ارتباط با تهدیدات ترویستی در این کشور خبر داد.
روسای احزاب "اتحاد برای آینده" و "آزادی" اتریش که به ضدیت با خارجیان اقلیتهای مذهبی از جمله مسلمانان معروفند، پس از این رویداد دور جدیدی از حملات خود را علیه مسلمانان و نمادهای اسلامی در اتریش آغاز کردند.
این احزاب همچنین با متهم کردن دولت این کشور به سهل انگاری در قبال آنچه که رشد نمادهای اسلامی در اتریش نامیدند، خواستار کنترل مسلمانان در این کشور شدند.
این مواضع از سوی احزاب سوسیال دموکرات، دموکرات مسیحی و سبز اتریش رد شده است.