تقدیر از مهتاب کرامتی با نمایش آدم در پاریس

تقدیر از مهتاب کرامتی با نمایش آدم در پاریس

روز جمعه آینده مهتاب کرامتی بازیگر سرشناس ایرانی و سفیر حسن نیت یونیسف در ایران به همراه عبدالرضا کاهانی کارگردان فیلم آدم که کرامتی در آن بازی کرده است، راهی پاریس می‌شوند تا از او به عنوان نماینده زنان سینمای ایران تقدیر شود.

تقدیر از مهتاب کرامتی در چارچوب برنامه‌ای انجام می‌شود که همه‌ساله فدراسیون خانه‌های فرهنگ در پاریس آن را برگزار می‌کنند و امسال به موضوع زنان سینمای کشورها اختصاص یافته که از هر کشور عضو فدراسیون، از یک زن به عنوان نماینده سینمای آن کشور تقدیر می‌شود و نماینده ایران مهتاب کرامتی است.

در برنامه تقدیر از مهتاب کرامتی، فیلم آدم به کارگردانی عبدالرضا کاهانی به نمایش درمی‌آید که در آن به زندگی مردم روستایی پرداخته شده است که شغلشان نوازندگی در عروسی‌ها و جشن‌هاست، سال‌هاست که در آن روستا کسی نمرده است و این باعث تعجب همه کسانی است که به این روستا رفت و آمد دارند، اما واقعیت چیز دیگری است، آنان مردگانش را شبانه دفن می‌کنند تا عزاداری تاثیری در کارشان نداشته باشد. مهتاب کرامتی در این فیلم نقش سفیر مرگ را بازی می‌کند.

عبدالرضا کاهانی در این باره به اعتماد ملی می‌گوید: در یک هفته‌ای که پاریس هستیم، برنامه نقد و بررسی فیلم نیز برگزار می‌شود که من و خانم کرامتی در آن حضور داریم.

وی درباره علت انتخاب فیلم آدم برای نمایش در این برنامه می‌گوید: پخش‌کننده فیلم مرکز سینمای تجربی است و ظاهرا فیلم را وقتی که در بازار جشنواره کن به نمایش درآمده، دیده‌اند و پسندیده‌اند.

ایسنا نیز درباره انتخاب مهتاب کرامتی گزارش داده است که رایزن فرهنگی ایران به خاطر فعالیت‌های مهتاب کرامتی به عنوان بازیگری از سینمای ایران که کمتر در فرانسه شناخته شده‌، این بازیگر را انتخاب کرده است. ایسنا همچنین گزارش داده است که روز 31 شهریور خانه فرهنگ ایران در پاریس نیز به طور مستقل برنامه دیگری برای معرفی مهتاب کرامتی برگزار می‌کند. ‌

آدم در کلمبیا

کاهانی از حضور <آدم> در یک جشنواره خارجی هم خبر می‌دهد. <آدم> در بخش اصلی فستیوال <بوگوتا> که یکی از معتبرترین جشنواره‌های آمریکای جنوبی است، نیز پذیرفته شده و پس از پاریس راهی کلمبیا خواهد شد تا در پایتخت کلمبیا به نمایش درآید.

هفته گذشته نیز این فیلم در شهرهای نیشابور و سبزوار به نمایش درآمد که با استقبال بسیار روبه‌رو شد اما ابتکار جالب اداره ارشاد سبزوار این بود که فیلم در روستایی که لوکیشن فیلم بوده به نمایش درآمده است. ‌

کاهانی می‌گوید: <فیلم شبانه در فضای باز و روی یک پرده سفید به نمایش درآمد، در حالی که سه هزار نفر از روستاییان ایستاده این فیلم را تماشا می‌کردند و تجربه جالبی بود.>

حصار را برداری می‌مانم ‌

<اگر اطراف خانه‌ام را حصار بکشید، می‌روم... حصار را برداری می‌مانم> اینها را کاهانی به جای موضوع فیلم آینده‌اش می‌گوید. او که قرار بود فیلمی به نام <بیت> را بسازد و بخشی از پیش‌تولید فیلم هم انجام شده بود، به پیشنهاد یک کمپانی خارجی، ساخت فیلمی به نام <آنجا> را آغاز و بیت را به آینده‌ای نزدیک موکول کرده است. ‌

این کمپانی خارجی که از ایده فیلم <آدم> خوششان آمده بود به او پیشنهاد ساخت یک فیلم کاملا‌ تجربی را داده‌اند، فیلمی سیاه و سفید که با دوربین روی دست و ‌HV فیلمبرداری خواهد شد. <آنجا> یک فیلم غیرمتعارف شهری و اجتماعی خواهد بود که از روز 25 مهر فیلمبرداری‌اش در تهران شروع خواهد شد. شیوه تولید این فیلم نیز کاملا‌ تجربی است و اول سوژه انتخاب شده، پس از سوژه آدم‌ها انتخاب شده‌اند و سپس فیلمنامه بر اساس آدم‌ها نوشته شده است. مزدک میرعابدینی همکار کاهانی در نوشتن این فیلمنامه‌بوده و هم‌اکنون با مرکز گسترش سینمای تجربی و تلویزیون مشغول مذاکره‌اند تا مساعدت آنها را برای همکاری در تولید این فیلم جلب کنند که فیلم محصول مشترک باشد و امکان نمایش آن در ایران نیز فراهم شود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.