پیام ویژه احمدی نژاد به امیر عبدالله

پیام ویژه احمدی نژاد به امیر عبدالله

امیر عبدالله، پادشاه عربستان با غلام‌حسین محسنی اژه‌ای، وزیر اطلاعات ایران دیدار و پیام رئیس جمهوری ایران را دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری انتخاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، اشاره‌ای به محتوای این پیام نشده اما گفته می‌شود در این نشست که در شهر جده در ساحل دریای سرخ برگزار شد، «مقرن بن عبدالعزیز»، وزیر اطلاعات عربستان سعودی نیز حضور داشت.

روز گذشته برخی خبرگزاری‌ها گزارش داده بودند تهران از عربستان سعودی خواسته است از تندرویهای مذهبی ضدشیعی که از سوی واعظان سنی سعودی انجام می‌شود، جلوگیری کند.

بر اساس این گزارشات، «محمد حسینی»، سفیر ایران در ریاض از رئیس مجلس شورای عربستان سعودی خواسته است به زائران ایرانی که در ماه مبارک رمضان به این کشور سفر می‌کنند، اطمینان دهد قربانی توهین‌های اینچنینی قرار نمی‌گیرند.

انتظار می‌رود تعداد زیادی از ایرانیها حج عمره را در ماه مبارک رمضان انجام دهند که اواخر هفته جاری آغاز می‌شود.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.