قاچاق ۵ میلیون لیتر سوخت توسط یک سازمان اتوبوسرانی

قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت توسط یک سازمان اتوبوسرانی

فرمانده انتظامی استان تهران از متلاشی شدن یک باند قاچاق سوخت و کشف یک محموله شیشه در این استان خبرداد.

قاچاق مواد سوختی توسط یک سازمان اتوبوسرانی


به گزارش خبرنگار ما، سردار رضا زارعی صبح دیروز در حاشیه همایش فرماندهان انتظامی و راهور استان تهران درجمع خبرنگاران رسانه های جمعی در خصوص خبر یاد شده گفت: در پی گزارشی مبنی بر قاچاق مواد سوختی از سوی یکی از سازمانهای اتوبوسرانی در یکی از شهرستانهای این استان تحقیقات پلیسی در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی در همین ارتباط اضافه کرد: مأموران در تجسسهای صورت گرفته دریافتند چند راننده با همکاری مسؤولان سازمان یاد شده از سال 80 تا 84 اقدام به خروج مواد سوختی از شبکه و اقدام به فروش آن در بازار آزاد کرده اند.

به گفته وی، در پی این اطلاعات سه راننده و مسؤول وقت سوخت رسانی شناسایی و دستگیر شدند.

سردار زارعی با اشاره به اینکه یکی از اعضای این باند قبلاً فوت کرده است، افزود: متهمان دستگیر شده علاوه بر قاچاق مواد سوختی در مناقصه های تجاری نیز زد و بند داشتند.

فرمانده نیروی انتظامی استان تهران اظهار داشت: متهمان دستگیر شده با قرار قانونی در زندان به سر می برند و تحقیقات پلیسی و قضایی از آنان ادامه دارد.

دستگیری یک شرور خطرناک با 16 پرونده قضایی
سردار زارعی از دستگیری یک شرور خطرناک خبرداد و گفت: بیست و پنجم مردادماه شخصی که خود را «علی» معرفی می کرد با مراجعه به کلانتری اسلام آباد از فردی به نام حمید به جرم سرقت خودروی خود اعلام شکایت کرد.

وی افزود: در پی این گزارش تحقیقات پلیسی آغاز شد و مأموران پی بردند «حمید» 45 ساله یکی از اراذل و اوباش منطقه است که علاوه بر زورگیری، توزیع کننده شیشه و کراک است.

رئیس پلیس استان تهران همچنین در این خصوص گفت: با شناسایی حمید وی در حالی که سه کیلو نیم قرص «تزوافدرین»، 400 هزارتومان وجه نقد و یک قبضه اسلحه کمری به همراه داشت، دستگیر شد.

به گفته زارعی، از سوی دیگر با دستگیری این فرد پلیس به سرنخی دست یافت که نشان می داد شاکی (علی) خود یکی از مجرمان خطرناک است که حداقل 16 فقره پرونده در خصوص اتهامات او در مراجع قضایی در دست رسیدگی است.

وی اتهامات علی را آدم ربایی، سرقت مسلحانه، قاچاق مواد مخدر، زورگیری، تجاوز به عنف، اعمال منافی عفت، قاچاق مشروبات الکلی، مظنون به ارتکاب قتل در رجایی شهر و عامل سقط جنین زنی باردار بر شمرد و گفت: بر این اساس شاکی (علی) پرونده نیز به همراه 15 نفر از همدستانش دستگیر شدند.

فروش تراکتورهای مسروقه با سند جعلی
سردار زارعی همچنین از دستگیری یک باند سارقان خودرو خبرداد و گفت: چند نفر که با تشکیل باندی اقدام به سرقت تراکتور در شهرستانهای این استان می کردند و سپس با جعل سند اموال مسروقه را در استانهای قزوین، خوزستان و کردستان به فروش می رساندند طی اقدامات ویژه پلیسی و اطلاعاتی شناسایی و تا کنون 5 نفر از سارقان و 8 مالخر دستگیر شدند.

به گفته این مقام پلیس، متهمان دستگیر شده تا کنون به 26 فقره سرقت تراکتور اعتراف کردند.

کشف محموله شیشه به ارزش 2 میلیارد ریال
فرمانده پلیس استان تهران سپس به کشف دو کیلو و 400 گرم شیشه در شهرستان کرج اشاره کرد و اظهار داشت: این محموله که در داخل یک پلوپز جازسازی شده و توسط یک زن فیلیپینی وارد کشور شده بود قبل از توزیع توسط مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر کشف و ضبط شد.

به گفته این مقام پلیس، در این ارتباط دو ایرانی به اسامی فرهاد و مجید نیز دستگیر شدند.

متلاشی شدن باند جاعلان کارت پایان خدمت
سردار زارعی در ادامه گفت: با توجه به اینکه از چندی پیش افرادی با کارتهای جعلی پایان خدمت برای دریافت گذرنامه به اداره گذرنامه شهرستان اسلامشهر مراجعه می کردند. موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت تا اینکه هفته گذشته سه نفر به اسامی محمد، سیاوش و علی شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: متهمان برای جعل کارت پایان خدمت 7 تا 9 میلیون تومان از متقاضیان دریافت می کردند. 

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.