حکم قصاص عامل ترور قاضی جعفرپور اجرا شد

حکم قصاص عامل ترور قاضی جعفرپور اجرا شد

 حکم قصاص عامل ترور قاضی جعفرپور قاضی دادگستری قرچک صبح امروز و در ملاء عام و در محل ارتکاب جرم اجرا شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، صبح امروز و با حضور معاون دادستان قرچک ورامین و با حضور قاضی واحد اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران حکم قصاص امیرحسین ‌28 ساله متهم به قتل شهید جواد جعفرپور قاضی دادگستری قرچک اجرا شد.

حکم قصاص پس از شور و مشورت قضات شعبه‌ ‌71 دادگاه کیفری استان تهران صادر شده و این قضات صبح روز چهارشنبه 10 مرداد سال‌جاری رسیدگی به پرونده‌ متهمان به قتل قاضی دادگستری قرچک را آغاز کردند.
صفر خاکی نماینده دادستان در تشریح کیفرخواست صادره با ابراز تشکر از برقراری سریع جلسه‌ محاکمه اظهار داشت: در این پرونده جواد جعفرپور به طرز ناجوانمردانه‌ای در محل گسترش عدالت نبوی توسط متهمان حاضر به قتل رسیده است.
نماینده‌ دادستان افزود: امیرحسین_ر ‌‌28 ساله به اتهام مباشرت در قتل عمدی شهید جواد جعفرپور قاضی دادگستری با ضربه‌ چاقو به ناحیه‌ قفسه‌ صدری سینه و شهناز_ خ متهم ردیف دوم ‌‌55 ساله دارای سابقه‌ کیفری متعدد بوده است.
لازم بذکر است قتل در تاریخ ‌‌30/ ‌4/ ‌86 در حوزه‌ قضایی دادگاه عمومی بخش قرچک از توابع ورامین و در داخل مرکز گسترش عدالت یعنی دادگستری واقع شده است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.