برای نجات دخترم، دامادم را کشتم

برای نجات دخترم، دامادم را کشتم

مردی که در پی برخی اختلافات خانوادگی دامادش را به قتل رسانده بود، مدعی شد که برای نجات دخترش مرتکب این جنایت شده است.


در پی اعلام وقوع یک مورد قتل عمد در یکی از خیابانهای شهر بجنورد، بازپرس شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان به همراه ماموران انتظامی به محل عزیمت کرده و در تحقیقات اولیه مشخص شد: مقتول داماد خانواده بوده که پس از درگیری با پدرزنش به قتل رسیده است.

به دستور بازپرس کشیک قتل بلافاصله متهم به قتل به همراه همسر مقتول دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شدند و در بازجویی اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کردند.

متهم به قتل که پدر زن مقتول بود، در تشریح این حادثه دامادش را یک مجرم سابقه‌دار خواند و اظهار کرد: دامادم مدتها بود که در زندان بسر می‌برد و روز حادثه جلوی درب منزل ما آمده و برای دخترم ایجاد مزاحمت کرد.

وی گفت: در حالی که به همراه دخترم، خود را به جلوی درب رساندم، وی با یک دسته کلنگ، ضربه‌ای به سرم زد و در این حال با فرار دخترم از ترس به داخل زیرزمین به دنبال او رفت، از این رو من نیز با یک بیل که کنار دیوار بود، در تعقیب وی، یک ضربه به سر او وارد کردم، به طوری که نقش بر زمین شد و بلافاصله با یک تکه آجر، چند ضربه به سر او زدم تا بیهوش شد و سپس به وسیله پارچه خفه‌اش کردم.

متهم به قتل مدعی شد: من برای نجات دخترم، شوهرش را که خانواده‌ام را نابود کرده بود، کشتم.

همسر مقتول نیز با ذکر جزییات این حادثه عنوان کرد: شوهرم یک مجرم سابقه‌دار بود و با وجود این که از او یک فرزند داشتم، دیگر نمی‌توانستم به زندگی با او ادامه دهم. برای همین، آنروز که به خانه پدرم آمد، می‌خواست مرا به زور با خودش ببرد که با سر و صدا کمک خواستم و در این حال با دیدن پدرم با دسته کلنگی که در دست داشت، به طرف او حمله کرد و من نیز از ترس به داخل زیرزمین فرار کردم و فقط نظاره‌گر حادثه بودم.

با صدور قرار موقت برای متهمان، تحقیقات در خصوص این پرونده همچنان در شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب بجنورد ادامه دارد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.