گروگانگیری اشرار در جنوب شرقی ایران

گروگانگیری اشرار در جنوب شرقی ایران

استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی ایران بار دیگر شاهد حمله گروه های مسلح بوده که بنا به گزارش ها این بار تعدادی خودرو را آتش زده و شماری از سرنشینان آنها را گروگان گرفته اند.
نقشه چابهار
جنوب شرقی ایران به ویژه در نزدیکی مرز پاکستان پیوسته صحنه درگیری ها و نا آرامی ها است

خبرگزاری دولتی ایران، ایرنا، به نقل از یک مقام نظامی نوشته که این ماجرا صبح روز یکشنبه نوزدهم اوت (بیست و هشتم مردادماه) در مسیر چابهار-ایرانشهر اتفاق افتاده، اما گزارشی از اینکه کسی در این حادثه کشته یا زخمی شده باشد، نداده است.

در همین حال خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، از قول رییس دبیرخانه شورای اطلاع ‌رسانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفته که "اشرار مسلح همراه با دوازده نفر گروگان خود از کشور خارج شده و به سمت پاکستان متواری شده اند."

استان سیستان و بلوچستان و بویژه نواحی مرزی آن با پاکستان پیوسته صحنه فعالیت گروه های مسلح و درگیری میان نیروهای نظامی و انتظامی ایران با این گروه ها و همچنین گروهی با عنوان جندالله است. این گروه با اهداف سیاسی در این منطقه فعالیت مسلحانه دارد.

ماه گذشته در جریان یکی از این درگیری ها در ارتفاعات اطراف روستای دومک در بخش کورین، واقع در هشتاد کیلومتری شهر زاهدان یازده نفر از نفرات سپاه پاسداران ایران کشته شدند.

خبرگزاری نیمه رسمی فارس به نقل از معاون قرارگاه رسول سیستان حادثه صبح یکشنبه را نیز به جندالله و سرکرده آنها، عبدالمالک ریگی، نسبت داده است.

آنطور که در گزارش ها آمده افراد به گروگان گرفته شده شهروندان عادی بوده و خودروهایی که مورد حمله قرار گرفته اند، نیز غیرنظامی - و بنا به یک گزارش تانکر نفت کش - بوده است.

هنوز گزارشی رسمی از دلیل یا انگیزه احتمالی این حمله اعلام نشده و مشخص نیست که کسی در این حادثه آسیب دیده یا نه.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.