موتورسواران مسلح نقشه آدم‌ربایی ساختگی را اجرا کردند

موتورسواران مسلح نقشه آدم‌ربایی ساختگی را اجرا کردند

ماموران پلیس پایتخت در بررسی پرونده آدم‌ربایی دختر نوجوان متوجه شدند که وی با خواست خود دو موتورسوار مسلح به چاقو را همراهی کرده و در اجرای نقشه همدست آنها بوده است.

ساعت 23:30 بیست و پنجم مرداد ماه سال جاری، ماموران کلانتری 107 «فلسطین» مطلع شدند در خیابان بهار شیراز، دو موتورسوار با چاقو و شیشه وارد یک ساختمان مسکونی شده و پس از شکاندن شیشه‌های یک دستگاه خودرو سمند و درب منزل مسکونی به آپارتمان ورود یافته و با ربودن دختری متواری شده‌اند.

با این اطلاع، ماموران برای بررسی موضوع در محل وقوع حادثه حاضر شده و از شاهدان چگونگی حمله موتورسواران را بررسی کردند.

«زهره» دختر نوجوانی که فرد ربوده شده، دختر دایی‌اش بود و با هم برای شرکت در یک مهمانی به آن آپارتمان رفته بودند به ماموران گفت: در مهمانی بودیم که «نیوشا» با دوستش «عباس» تماس گرفت و ساعت حدود 11:10، «عباس» سوار بر موتورسیکلت در حالی که موتورسوار دیگری او را همراهی می‌کرد، وارد ساختمان شده و همراه با «نیوشا» از منزل خارج شدند.

با این اظهارات، سوابق «عباس» بررسی و مشخص شد: او پیش از این دارای سابقه کیفری است.

تحقیقات پلسی برای دستگیری «عباس» ادامه داشت تا این که ساعت 3:30 بامداد روز بیست و ششم مرداد ماه، یکی از بستگان «نیوشا» به کلانتری «فلسطین» رفت و به پلیس گفت که «نیوشا» را در خیابان قزوین دیده است و به این ترتیب ماموران به محل مورد نظر رفته و دختر جوان را بازداشت و به کلانتری منتقل کردند.

«نیوشا» در بازجویی‌ها با رد موضوع آدم‌ربایی، اظهار کرد: در مهمانی بودم که طی تماسی با «عباس»، آدرس محل را داده و او و همدستش نیز پس از یک درگیری، مرا از آپارتمان خارج کرده و به دلخواه خود، موتورسواران را همراهی کردم.

با اعترافات به دست آمده، انگیزه حمله موتورسواران به محل مهمانی از سوی پلیس کلانتری 107 در حال بررسی است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.