دستگیری ۸۵ آفریقایی عضو شبکه مواد مخدر در ایران

دستگیری 85 آفریقایی عضو شبکه مواد مخدر در ایران

حمید رضا حسین آبادی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی ایران از دستگیری یک شبکه بین المللی قاچاق مواد مخدر خبر داده و گفته است که 85 آفریقایی عضو این شبکه بوده اند.
باند قاچاق مواد مخدر - عکس ایسنا
85 آفریقایی، دو پاکستانی و سه ایرانی عضو شبکه بین المللی مواد مخدر بودند

تعداد دستگیر شدگان نود نفر اعلام شده و به گفته رئیس پلیس مواد مخدر ایران، 85 نفر آنها از اتباع کشورهای تانزانیا، موزامبیک، نیجریه و غنا بودند که با پاسپورت های جعلی از دوبی به کشورهای اروپایی و آسیای میانه تردد می کردند. دو نفر از آفریقایی های دستگیر شده نیز زن هستند.

در میان دستگیر شدگان دو تبعه پاکستان و سه نفر ایرانی نیز دیده می شوند.

52 نفر از اعضای این باند قاچاق مواد مخدر در فرودگاه های کشور و بقیه در منازلی در تهران بازداشت شده اند.

آنطور که رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران گزارش داده این شبکه بین المللی عمدتا در زمینه قاچاق کوکائین، هروئین و کراک فعالیت داشته و به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، این افراد در دوازده خانه در شمال تهران در جردن، الهیه، فرمانیه، پاسداران و نیاوران دستگیر شده اند.

به گفته آقای حسین آبادی، سر دسته این گروه یک تانزانیایی به نام "کی بوک کواک" بوده که با نام مستعار عبدالله و تحت پوشش یک شرکت حمل و نقل بین المللی فعالیت می کرده است.

آقای حسین آبادی در باره شیوه کار این گروه توضیح داده که متهمان از کشورهای مختلف به دوبی رفته و با بلع "کوکائین" وارد ایران شده و از طریق واسطه هایی آن را توزیع می کردند و سپس به جای آن مقادیری "هروئین"، "کراک" و "کریستال" را با همان شیوه بلع به کشورهای دیگر انتقال می دادند.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، دستگیر شدگان می توانند هفت تا هشت روز مواد را در معده خود نگهداری کنند و طی این مدت هیچ مواد غذایی مصرف نمی کنند و فقط پیش از بلع مواد مخدر، قرص تقویتی می خورند.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، هم اکنون هشت تن از متهمان این پرونده برای تخلیه مواد بلع شده در بیمارستان بستری شده اند.

آقای حسین آبادی در باره نحوه دستگیری این باند گفته است که از سال گذشته گزارش هایی در باره تردد اتباع آفریقایی در فرودگاه های کشور رسیده بود و در جریان تحقیقات در سال گذشته 22 نفر آفریقایی در مبادی ورودی و خروجی کشور دستگیر شده بودند.

رئیس پلیس تهران گفته که نزدیک به 55 کیلو گرم هروئین و کراک و کریستال از این افراد کشف شده و تعدادی از این افراد در فرودگاه های تهران، اصفهان، شیراز، یزد، مشهد، زاهدان، تبریز، خوزستان و آبادان دستگیر شده اند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.