پیرمرد ۹۲ساله از آمریکا اخراج شد
پیرمرد 92ساله از آمریکا اخراج شد
یک قاضی دادگاه مهاجرت آمریکا حکم داده است که یک پیرمرد بازنشسته 92 ساله آمریکایی از این کشور اخراج شود.اتهام وی دروغ گفتن درباره همکاری او با نازیها اعلام شده است.
ولاداس زایانسکاسکاس به این ترتیب باید پس از 57سال به زادگاهش لیتوانی بازگردد.توماس باترز وکیل ولاداس جواب تماس تلفنی خبرنگاران را نداد.
دو سال قبل همین دادگاه تابعیت آمریکایی او را به جرم دروغ گفتن درباره ماجرای همکاری او با حزب نازی لغو شد.وی جرم همکاری در کشتن کسانی که در اردوگاههای نازی بودند را رد کرد و گفت که همکاری او تنها بصورت کار در محل نوشیدنیهای الکلی بوده است.
دادستانهای این پرونده گفتند که او یکی از افسران نازی بوده و در دستگیری یهودیان لهستان همکاری میکرده است.ولاداس در سال 1950از اتریش به آمریکا مهاجرت کرد و در سال 1956 تابعیت آمریکا را پذیرفت.