خسرونیا که با ایرنا گفتگو می کرد، اظهار داشت : برخی بیماریهای روانی از جمله اضطراب و افسردگی اغلب بهصورت بیماریهای جسمی و با علائمی همچون تپش قلب ، درد قفسه سینه، تنگی نفس، حالت خفگی و ضعف عمومی در فرد ظاهر میشود.
این کارشناس نظام پزشکی استان تهران افزود: بروز برخی ناراحتیهای دستگاه گوارش همچون ترش کردن ، باد گلو، نفخ معده و درد در قسمت فوقانی شکم نیز میتواند ریشه روانی داشته باشد.به گفته خسرونیا، تشخیص ریشهروانی داشتن ناراحتیهای دستگاهگوارش، در صورت سالم بودن معده، با انجام آزمایشهای بالینی امکان پذیر است.
وی گفت: بسیاری از بیمارانی که بهدلیل ابتلا به اسهال و یبوست متناوب به پزشک مراجعه میکنند، نیز ممکن است بیماری آنها بهعلت تحریک روده بزرگ بر اثر ابتلا به برخی اختلالهای روانی باشد.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: افرادی که بیماریهای روانی باعلائم جسمی در بدنشان ظاهرمیشود، در صورت مصرف داروهای آرامبخش و استفاده از رژیم غذایی مناسب، بهبودی نسبی پیدا میکنند.
خسرونیا افزود: اما متاسفانه برخی از این افراد به نظریه پزشک عمومی ویامتخصص، مبنی بر ریشهروانی داشتن بیماری، توجهنکرده وبهپزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمیکنند.وی یادآورشد: این دسته از بیماران هیچگاه از درمان خود راضی نبوده و با توجه به تشدید علائم بیماری در آنها سلامتشان نیز به خطر میافتد.
وی خاطر نشان کرد: بهترین راه درمان در خصوص بیمارانی کهبیماری آنها ریشهروانی دارد، معرفی به متخصص اعصاب و روان یا روانپزشک است تاباتجویز داروهای مناسب، ضمن درمان بیماری روانی، بیماری جسمی آنهانیزبهبودیابد.
+0
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.