مدرس دانشکده صدا و سیما درباره بایدها و نبایدها اجرا در برنامههای تلویزیون به ویژه برنامههای زنده به خبرنگار مهر گفت: "صدا و سیما کلاسهایی برای آموزش مجریان گذاشته، ولی این کلاسها شامل حال کارمندان رسمی میشود و کسانی که برنامهای کار میکنند نمیتوانند از این کلاسها استفاده کنند. البته من بارها این مسئله را گفتهام که باید مجریانی هم که رسمی نیستند از این کلاسها استفاده کنند."
دکتر رضا پرتویزاده افزود: "صدا و سیما دانشگاه عمومی است و مجریان باید آموزش ببینند تا اجرای خوبی داشته باشند. مسئولان سازمان در پاسخ به سئوال من که چرا کلاسهای اجرا مختص کارمندان رسمی است، گفتند ضمانت اجرایی نیست. شاید آنها به اندازه کافی وقت نگذارند یا بعد از مدتی کلاسها را رها کنند."
وی ادامه داد: "برخی مجریان مخاطبان را کوچک و خردسال فرض میکنند و این برخورد اصلاً درست نیست، چرا که شما برای مخاطبان عام شبکه سراسری برنامه پخش میکنید. باید به مخاطب احترام گذاشت، حتی نوع آرایش صورت برخی مجریان اصلاً صحیح نیست و باید اصلاح شود. قبل از اینکه مجری ستاره شود باید دوره آموزش را بگذراند تا از مسیر خود منحرف نشود. نه اینکه بعد از اجرای چند برنامه فکر کنند کارشان درست است و نقص ندارد."
این مدرس دانشکده صدا و سیما درباره قالب شکل گرفته مجریان توضیح داد: "معمولاً مجریان وقتی برای مدتی یک نوع قالب را اجرا میکنند، درآمدن از آن قالب برایشان سخت است. به عنوان نمونه همه اقبال واحدی را با برنامههای صبحگاهی پذیرفتند و او هم در اجرای این نوع برنامه ها شکل گرفته و وقتی در یک برنامه جدی قرار میگیرد، چندان به نظر نمیآید.