بهبود‌ وضعیت جسمانی آیت‌الله مشکینی

بهبود‌ وضعیت جسمانی آیت‌الله مشکینی

رئیس تیم درمان آیت‌الله مشکینی در بیمارستان بقیةالله گفت: وضعیت بیماری آیت‌الله مشکینی نسبت به روز گذشته پیشرفتی نداشته و البته تب وی قطع شده است.

جعفر اصلانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس افزود: بیماری آیت‌الله مشکینی بیماری سخت ریوی است و چنین بیمارانی هر لحظه ممکن است شرایطشان بحرانی شود اما خوشبختانه این بیماری در وی پیشرفت بحرانی نداشته است.

وی در ادامه گفت: با قطع شدن تب، بقیه علائم حیاتی به دستگاه وابسته است و هنوز قطع نشده است.
رئیس تیم درمان آیت‌الله مشکینی در بیمارستان بقیةالله اظهار داشت: قطع شدن تب یکی از علائم کنترل عفونت است البته عفونت نشانه‌های دیگری هم دارد.
اصلانی گفت: در حال حاضر درمان‌های دارویی برای وی در حال انجام است و از روز گذشته تاکنون مایعات عفونی را از بدن وی خارج کرده‌اند.
وی درباره درجه هوشیاری وی نیز اظهار داشت: ایشان در کما نیستند و تیم پزشکی برای این‌که بدن وی دارو را تحمل کند و بتواند با کمک دستگاه تنفس کند دارو به آن تزریق کرده ‌است و وی در حال حاضر حالت بی‌هوش است.
رئیس تیم درمان آیت‌الله مشکینی در بیمارستان بقیةالله خاطرنشان کرد: آیت‌الله مشکینی از گذشته بیماری مزمن خونی داشته‌اند و از 6 سال پیش تحت درمان و کنترل بوده‌اند و اخیراً عفونتی بر روی این بیماری اثر گذاشته و باعث بروز اختلال ایمنی در بدن وی شده است.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.