ایران: درخواست امریکا را دریافت کردیم مذاکره می کنیم

ایران: درخواست امریکا را دریافت کردیم مذاکره می کنیم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: درخواست رسمی امریکایی ها برای آغاز دور دوم گفتگوها با جمهوری اسلامی ایران درخصوص عراق به ما اعلام شده است و این گفتگوها در سطح قبلی یعنی سفرا و به زودی در عراق برگزار می‌شود. 

   
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری انتخاب، وی با بیان اینکه سطح دور دوم گفت‌وگوها همان سطح دور اول است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط دشواری برای آمریکا در عراق به وجود آمده و آمریکایی‌ها به دنبال تدبیری برای یافتن راه‌حلی برای خروج از شرایط کنونی در عراق هستند.

متکی در پاسخ به این سوال که آیا در این گفتگوها موضوع پنج دیپلمات ربوده شده ایرانی در اربیل نیز مطرح خواهد شد گفت: جمهوری اسلامی ایران از هر فرصتی برای پیگیری وضع این دیپلماتها و آزادی هرچه زودتر آنها استفاده می کند.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی درخصوص برخی خبرهای منتشر شده از وضع دیپلماتهای ربوده شده ایرانی در لبنان گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره طی سالیان گذشته پیگیر وضع آنها بوده و این موضوع هم از لحاظ سیاسی و هم حقوقی و بین المللی همیشه در دستور کار وزارت امور خارجه بوده است.

وی با بیان اینکه عوامل دست نشانده رژیم صهیونیستی در ربودن این دیپلمات‌ها در جنوب لبنان دست داشتند، افزود: اطلاعات مختلفی در خصوص وضعیت آنها به ما منعکس می‌شود که آنها را بررسی می‌کنیم.

وی افزود: درباره آخرین وضع آنها نیز خبرهای متفاوتی وجود دارد اما جمهوری اسلامی ایران همواره پیگیر موضوع بوده و هست.

وزیر امورخارجه درخصوص همکاریهای ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: با توجه به مصوبه مجلس چارچوبهای جدیدی را برای حل مسائل باقیمانده با آژانس طراحی کرده ایم و در این زمینه براساس مواضع اصولی و مصوبه مجلس عمل می کنیم نه خارج از آن.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.