رابطه نامشروع با مرگ جوان ۳۲ ساله پایان یافت

رابطه نامشروع با مرگ جوان 32 ساله پایان یافت

جوان 32 ساله‌ای که با همسر صیغه‌ای فردی ارتباط نامشروع برقرار کرده بود توسط همسر زن صیغه‌ای به قتل رسید.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، با اعتراف مردی 59 ساله به نام مظفر، ماموران کلانتری 161 در جریان قتل جوان 32 ساله‌ای گرفتند که روز چهارشنبه گذشته به قتل رسیده بود.

ماموران پس از بررسی اعترافات مظفر دریافتند که مقتول علی نام داشته و با همسر صیغه‌ای قاتل ارتباط نامشروع داشته و قاتل به دلیل سوءظن به وی حمله ور شده و او را به قتل رسانده است.
براساس آخرین گزارشها مظفر مدعی شد که از مدتی قبل به همسر صیغه‌ای 18 ساله خود به واسطه ارتباط نامشروع با مردی مشکوک بوده است.
مظفر به خبرنگار فارس در خصوص نحوه حادثه، گفت: در روز حادثه زمانی که به خانه رسیدم دیدم همسرم در حال خروج از منزل با وضعیت ظاهری نامناسبی است که پس از تعقیب او به خانه مردی رسیدم.
وی ادامه داد: پس از دیدن این صحنه با پلیس 110 تماس گرفتم و موضوع را به آنها گفتم که ماموران پلیس بعد از 55 دقیقه به محل رسیدند اما چون ساکنان خانه از بازکردن در خانه امتناع کردند ماموران 110 نیز به دلیل نداشتن مجوز ورود از پیگیری موضوع منصرف شدند.
شاملو بازپرس کشیک قتل تهران، با تشریح چگونگی حادثه گفت: مظفر مدعی است پس از گذشت 15 دقیقه از رفتن ماموران پلیس همسرش با فردی غریبه از خانه بیرون آمده که وی نیز از روی عصبانیت به خودرو آنها حمله کرده و هر دوی آنها را مجروح کرده‌است.
وی ادامه داد:پس از آن علی به واسطه اصابت ضربه چاقو به قلبش جان می‌سپارد و همسر قاتل نیز مجروح شده و به بیمارستان میلاد منتقل می‌گردد.
شاملو افزود: تحقیقات بر روی صحت ادعای مظفر مبنی بر ارتباط نامشروع همسر صیغه‌ای وی در طول مدت 6 ماه گذشته ادامه دارد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.