امام جمعه مشهد: علی آبادی نباید وارد ورزش می شد

امام جمعه مشهد: علی آبادی نباید وارد ورزش می شد

آیة ا... علم الهدی امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری در دیدار با اعضای هیأت رئیسه هیأت ورزشهای همگانی و مدیرکل تربیت بدنی خراسان رضوی با انتقاد از وضعیت ورزش کشور، خواستار همت دولتمردان برای خارج کردن ورزش از انحصار مافیای موجود شد.

امام جمعه مشهد در این دیدار با اشاره به اینکه انتظار از مسؤولان دولت نهم این بود که همگام با شخص رئیس جمهور پر توان، پر تلاش و انقلابی حرکت نمایند، افزود: ما فکر می کردیم با توجه به نابسامانیهای بسیار ورزش، مسؤولان فعلی، ورزش را متحول و از انحصار این باند مافیایی خارج نمایند، اما متأسفانه فدراسیونها و باشگاههای ما با این ساختار عجیب و غریب برازنده یک دولت انقلابی نیست.
وی با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های اقتصادی، تجاری و فرهنگی شاهد تحول بودیم به جز تربیت بدنی که به نظر می رسد این ساختار فعلی همان ساختار زمان تیمسار حجت است!، افزود: من معتقدم آقای علی آبادی نباید وارد این عرصه می شد و زمانی باید خود را به این ماجرا وارد می کرد که می توانست در خود، قدرت ایجاد تغییر و تحول را ببیند!
وی افزود: اگر دولتمردان ما نتوانند ورزش را بومی و همگانی نمایند، هیچ کاری انجام نداده اند، حتی اگر در مسابقات المپیک قهرمان دنیا شویم و اگر نتوانیم ورزش را به میان آحاد جامعه ببریم، شایسته این نظام اسلامی کار درخور توجهی انجام نداده ایم.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: ورزش باید خوراک مردم شود و به یک ارزش تبدیل گردد و اگر همت و توان در این راه صرف شود می توان این کار را انجام داد و کلید قضیه دست سازمان تربیت بدنی است و در اقدامی که چندان هم سخت نیست می توان با جهت دادن بودجه و تخصیص اعتبار لازم ورزش را همگانی کرد.
وی تصریح کرد: متأسفانه امروز به بن بست خورده ایم و نمی توانیم ورزش کردن را وارد حریم خانواده ها نماییم، چون از ابزار مناسب استفاده نکرده ایم. ورزش وقتی بومی شد، وارد حریم خانواده ها می شود. از باشگاهها و فدراسیونها که نه باید و نه می توان انتظار بومی نمودن ورزش را داشت، پس باید هیأت ورزشهای همگانی در این راه پیشقدم شود، اما تاکنون تحول خاصی در این زمینه هم مشاهده نشده است.
امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: زندگی الان نسبت به گذشته با توجه به پیشرفت تکنولوژی راحت تر و فراغت بانوان هم بیشتر شده است و بهترین ابزاری که می شود این فراغت را به طور بهینه سامان داد، ورزش است و شما مطمئن باشید اگر کاری در خانواده از بانوان (مادران) شروع شود آن کار سرانجام می گیرد.
وی گفت: برای همگانی کردن ورزش باید بانوان را با فراهم نمودن امکانات و ابزار لازم به سمت ورزش سوق داد و به صراحت می گویم ورزش بانوان در پارکها جواب نمی دهد و باید همه دست اندرکاران استان تلاش نمایند و قدم اساسی بردارند.
وی افزود: برای حل این معضل، اگر تربیت بدنی به کمک شهرداری و سایر دست اندرکاران شهر و استان، کل امکانات مسقف را که قابلیت انجام ورزش همگانی را دارند، شناسایی و از صبح تا ظهر در اختیار ورزش بانوان قرار دهند، بدون شک این اقدام به عنوان الگو در کشور شناخته خواهد شد، حتی اگر ورزش آقایان در صبح در سالنهای ورزشی تعطیل شود و این وقت در اختیار بانوان قرار گیرد، هیچ مشکلی پیش نمی آید.
در ابتدای این جلسه، سیدجواد سادات فاطمی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد و عضو هیأت رئیسه هیأت ورزشهای همگانی خراسان رضوی ضمن ارایه گزارشی از عملکرد ورزشی این حوزه، به تعامل خوب این نهاد با مساجد اشاره کرد و مسجد محوری را یکی از اهداف معاونت فرهنگی و اجتماعی بر شمرد.
افشین داوری مدیرکل تربیت بدنی خراسان رضوی نیز با اشاره به تشکیل شورای عالی ورزش همگانی در استانها به ریاست استانداران، ایجاد معاونت فرهنگی در سازمان تربیت بدنی را منشأ تحولی در ساختار ورزش عنوان کرد.
در پایان این دیدار، آیة ا... علم الهدی ضمن پاسخ به پرسشهای اعضای حاضر درخصوص ورزش در مساجد، ورزش قهرمانی و پهلوانی برای تمام اعضای حاضر در جلسه آرزوی موفقیت کرد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.