هلی‌کوپتر‌های پلیس بر فراز بزرگراههای تهران

هلی‌کوپتر‌های پلیس بر فراز بزرگراههای تهران

رئیس پلیس بزرگراههای کشور از بکارگیری 2 فروند هلی‌کوپتر پلیس بزرگراه در جهت کنترل کلیه بزرگراههای شهر و استان تهران خبرداد. Go to fullsize image
  
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، سرهنگ قربانعلی علمیردانی امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود:هلی‌کوپتر های پلیس بزرگراه وظیفه کنترل بزرگراههای پرترافیک را داشته و هرگونه تخلفات حادثه ساز رانندگان متخلف را عکسبرداری و با ارائه اطلاعات به واحدهای گشتی میدانی پلیس بزرگراه نسبت به کنترل ترافیکی اقدام می‌کند.

وی با اشاره به اجرای طرح جامع انضباط اجتماعی از 15 تیر گفت: در این طرح رفتار صحیح رانندگی در شهر و جاده مورد هدف قرار می گیرد که اجرای آن علاوه بر کلیه بزرگراههای تهران در سه بزرگراه همت، نیایش و بابایی تشدید می شود.

سرهنگ علیمردانی ادامه داد: در اجرای این طرح با کوچکترین تخلفات رانندگی برخورد می شود و برخورد پلیس اعمال قانون تا توقیف خودرو را در بر خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه حرکت بین خطوط از موارد مورد توجه در بزرگراه‌‏هاست، یادآور شد: شهرداری موظف شده تا 15 تیر نسبت به خط‌‏کشی بزرگراه های همت، بابایی و نیایش اقدام کند.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس و رئیس پلیس بزرگراهها با اشاره به اجرای طرح تابستانی پلیس از امروز گفت: در این طرح با بکارگیری 5 هزار نفر از بازرسان افتخاری و نامحسوس و استفاده از کلیه ظرفیت های پلیس بزرگراه در جهت خدمت رسانی به مردم تلاش می کنیم.

علیمردانی با اشاره به فعالیت بازرسان افتخاری که با پلیس همکاری می‌کنند، گفت: در سه ماهه اخیر بازرسان افتخاری 175 هزار تخلف رانندگی را در کشور ثبت کرده اند که مهمترین آنها انحراف به چپ، سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم رعایت فاصله طولی و عرضی، استفاده از تلفن همراه و عبور از نقاط ممنوعه بوده است.

وی ادامه داد: حدود 63درصد از کل تخلفات اعلام شده توسط بازرسان کنترل نامحسوس در سطح کشور مربوط به استان تهران و شهر تهران بزرگ بوده است و 27درصد مابقی مربوط به سایر استانها و دیگر شهرهای کشور بوده است.

علیمردانی گفت:علی‌رغم افزایش سفرهای درون شهری و برون شهری و ورود بیش از یک میلیون و یکصد هزار انواع خودرو و حدود یک میلیون موتورسیکلت در بررسی تعداد تخلفات اعلام شده توسط بازرسین افتخاری حاکی از آن است که میزان تخلفات رانندگان نسبت به سال گذشته حدود 20درصد کاهش داشته است که در نتیجه همکاری و تعامل نزدیک رانندگان وسایله نقلیه، اجرای برنامه‌های انضباط ترافیکی، اطلاع رسانی و آموزشی بوده است.

وی با اشاره به اینکه پلیس بزرگراه فعالیت خود را با هدف ایجاد امنیت در جاده‌‏ها و بزرگراه‌‏ها از اول تیرماه سال گذشته آغاز کرده است، گفت: در کشور بیش از 14 هزار کیلومتر بزرگراه و آزادراه درون و برون شهری وجود دارد و پلیس تاکنون تنها 15 درصد این بزرگراه‌‏ها ‌‏را تحت پوشش کنترل نامحسوس قرار داده است.

علیمردانی اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال جاری، 25 درصد بزرگراه‌‏ها و آزادراه‌های کشور تحت پوشش طرح کنترل نامحسوس قرار گیرند.

وی گفت: در سه ماهه اول سال 86 در 6 کلانشهر تهران، اصفهان، قم، شیراز، مشهد مقدس، کرج و آزادراهها و بزرگراههای استان تهران بیش از 115 هزارو 809 فقره تخلف توسط پلیس بزرگراه ثبت و با راننگان متخلف نیز برخورد شد که بیشترین تخلفات به ترتیب مربوط به نبستن کمربند ایمنی ، سرعت غیرمجاز، استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی، سبقت غیرمجاز ، نقض فنی خودرو ، وسایل نقلیه مشکوک و مسروقه ، مظاهر علنی فساد و عدم رعایت شئونات اسلامی و ایجاد مزاحمت ، سد معبر و ایجاد اخلال در امور ترافیکی، حرکات نمایشی و مارپیچ ، بوده است.

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی افزود: در سال جاری، به دلیل فعالیت گشت های نامحسوس در بزرگراه‌‏ها و آزادراه ها شاهد کاهش 32 درصدی تصادفات منجر به فوت و 25 درصدی وقوع تصادف بوده‌‏ایم، بنابراین در نظر داریم در سال جاری 14 بزرگراه و آزادراه در سطح کشور را تحت پوشش کنترل نامحسوس قرار دهیم.

وی با بیان اینکه روزانه در تهران 200 خودروی متخلف متوقف می شود، گفت:در سه ماهه اول سال 86 تعداد 19072 دستگاه خودرو به علت رانندگی مخاطره آمیز انجام تخلفات حادثه‌ساز توقیف شده‌اند.
علیمردانی با اشاره به استفاده از دوربین های کنترل سرعت و استقرار تجهیزات مدرن الکترونیکی به صورت ثابت و سیار در آزادراهها ، بزرگراهها و جاده‌ها گفت: در سه ماه اول سال 86، 57 هزار و 440 فقره تخلف حادثه ساز توسط دوربین‌های کنترل سرعت ثابت و 154 فقره تخلف نیز توسط دوربین‌های کنترل سرعت سیار ثبت شده است که تخلفات ثبت شده به همراه برگه اعمال قانون به در منازل مالکان خودرو ارسال می شود.

وی ادامه داد: از زمان آغاز به کار این دوربین‌ها تاکنون تخلفات سرعت غیر مجاز وسایل نقلیه از 245 کیلومتر در ساعت به حداکثر 145 تا 150 کیلیومتر در ساعت رسیده است، که بی‌تردید از عوامل تاثیرگذار در کاهش تصادفات منجر به فوت بوده است.

سر هنگ علیمردانی عامل شکل‌گیری تصادفات در کشور را سواری و وانت با 54 درصد، موتوسیکلت 22 درصد، کامیون 13 درصد، عابر پیاده 7 درصد و مسافربر عمومی 3 درصد ذکر کرد و گفت: در این تصادفات عدم توجه به جلو با 24درصد، انحراف به چپ 23درصد، عدم رعایت حق تقدم 16درصد، تخطی از سرعت مطمئنه 13 درصد و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با 11درصد بیشترین عامل وقوع تصادفات بوده‌اند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.