شریفی نیا : می خواستند فیلم نقاب هشداردهنده باشد

شریفی نیا : دست اندرکاران نقاب می‌خواستند این فیلم هشداردهنده باشد

محمدرضا شریفی‌نیا گفت: به نظرم در مدت اکران عمومی فیلم نقاب، بحث از محتوای فیلم به حاشیه کشیده شده و کارشناسان و مسئولان از محتوای هشدار دهنده «نقاب» فیلم غافل شده‌اند.

محمدرضا شریفی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی فارس، گفت: به نظرم در مدت اکران عمومی فیلم نقاب، بحث از محتوای فیلم به حاشیه کشیده شده و کارشناسان و مسئولان از محتوای فیلم غافل شده‌اند.
وی افزود: به نظر من دست‌اندرکاران فیلم سعی کرده‌اند تا نقاب یک فیلم هشداردهنده باشد.
شریفی‌نیا تصریح کرد: در روزهای اخیر، یک دندانپزشک از 79 دختر با همین شیوه‌ای که در فیلم نقاب مطرح شده، فیلمبرداری و از آن ها اخاذی کرده است و این نشان می‌دهد که ما به یکی از معضلات اجتماعی با نیت هشدار به نسل جوان پرداخته‌ایم.
مشاور کارگردان فیلم نقاب اظهار داشت: محتوای نقاب، جنبه آگاه کننده دارد و شاید اگر این فیلم زودتر اکران می‌شد و یا به این فیلم و نوع نگاهش بیشتر بها داده می‌شد، در یک‌سال اخیر، ماجراهای مشابه تجاوز به حریم خصوصی از طریق پخش سی‌دی‌ها، رخ نمی‌داد اما متاسفانه بحث از اینجا منحرف شده و کسی به کارکرد اجتماعی نقاب کاری ندارد.
وی گفت: علی‌رغم همه حرف‌ها، دو نکته بسیار مهم در فیلم نقاب وجود دارد؛ یکی این بحث که قبلآ مسوولیت انتخاب همسر و ازدواج بر عهده پدر و مادر بود و خانواده دختر، در مورد این که پسر کیست، شغلش چیست،مقدار تدینش چقدر است، کجا بزرگ شده و... تحقیقات می کردند تا دو نفر با یکدیگر ازدواج کنند اما متاسفانه در حال حاضر، جوان ما همینطوری می‌رود برای خود زوج انتخاب می‌کند، ازدواج می‌کند، طلاق می‌گیرد، دوباره ا زدواج می‌کند و دوباره طلاق می‌گیرد و این دور باطل متاسفانه عرف و فرهنگ جامعه را تحت‌تاثیر قرار داده است و این مهم‌ترین نکته‌ای است که فیلم نقاب به زیبایی در مورد "تحکیم خانواده" بیان کرده است.
شریفی‌نیا اظهار داشت: بحث دوم، هشدار فیلم به دختران جوان است و روی این بخش هم در فیلم به اندازه کافی و در موقعیت‌های مختلف تأکید شده که دختران در انتخاب دوست و شریک زندگی دقت زیادی داشته باشند.
وی متذکر شد: در این مدت، خانواده‌های زیادی با ما تماس گرفته‌اند و گفته‌اند که چقدر فیلم تکان دهنده بوده، چقدر هشدار دهنده بوده، ما به دختران‌مان گفته‌ایم که فیلم رادوباره ببینند تا حواسشان جمع باشد و...
وی افزود: اتفاقاتی از جمله نقاب پشت سر هم در این مملکت می‌افتد و بحث من این است که چرا نمی‌آئیم به این بحث بپردازیم که نقاب این هشدار را به جامعه داده است؟
شریفی‌نیا گفت: چه حرکت اروتیکی در فیلم رخ داده که محل اشکال شده؟ بالاخره وقتی قرار است هشدار داده شود، تا حدی که به مسائل عرفی، شرعی و اخلاقی صدمه نزند باید زمینه ماجرا به تصویر درآید. دو جوان آمده‌اند با حیله و نیرنگ آدم‌ها را به دام بیاندازند تا به سودجویی خود برسند. همه نقاب این است. مگر فیلم بد حرفی زده؟ این که بگوئیم فیلم جامعه را به هم زده و... انصاف نیست.
وی همچنین درمورد تفاوت سی‌دی‌ نقاب با فیلم روی پرده توضیح داد: من در گفت‌وگو با فارس، روی این نکته تأکید کردم که تیتراژ فیلم مشکل داشته، در سی‌دی ضرباهنگ تصاویر در جاهایی با موسیقی نمی‌خورد و وقتی به عنوان سازنده تیتراژ نام من را می‌زنند، خب این به عنوان یک کار ارزیابی می‌شود. اینجا بحث کیفیت مطرح است و من می گویم کیفیت سی‌دی از لحاظ تصویری هیچ تفاوتی با فیلم سینمایی ندارد و گاه نسبت به آنچه در سینما نشان می‌دهند، بهتر هم هست، به عبارت دیگر منظور من این است که اگر فیلم از جایی برداشته شده بر اساس یک نسخه درست و حسابی بوده است اما این دو نسخه به لحاظ محتوایی تفاوت‌هایی اساسی با هم دارند.

شریفی نیا

شریفی نیا

شریفی نیا

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.