بزرگداشت آلن جانستون در صدمین روز ربوده شدنش

بزرگداشت آلن جانستون در صدمین روز ربوده شدنش

در مناطق مختلف جهان برنامه هایی به مناسبت صدمین روز ربوده شدن آلن جانستون، خبرنگار بی بی سی، در حال انجام است.
کارکنان بی بی سی در مقابل ساختمان تلویزیون بی بی سی
همکاران آلن جانستون هر هفته گردهمایی هایی در حمایت از او برگزار می کنند

در ساعت یک و پانزده دقیقه بعد از ظهر امروز (به وقت گرینیچ) که تصور می رود زمان ربوده شدن آلن جانستون باشد، نیز دو دقیقه سکوت برگزار شد و دوستان و همکاران آلن در بی بی سی به نشانه حمایت از او کار را متوقف کردند.

خانواده آلن جانستون نیز امروز از خانه خود در اسکاتلند یک صد بادکنک به هوا رها کردند.

اسماعیل هنیه، نخست وزیر سابق تشکیلات خودگردان فلسطینی گفته است تلاش های مربوط به آزاد ساختن آلن جانستون ادامه دارد.

آقای هنیه گفت حماس ضرب الاجلی برای ربایندگان آقای جانستون تعیین نکرده است. دو روز قبل، محمود الزهار، وزیر سابق خارجه تشکیلات خودگردان گفته بود به ربایندگان تا روز دوشنبه برای آزاد ساختن آقای جانستون فرصت داده شده است.

یک گروه پیکارجوی فلسطینی که خود را "ارتش اسلام" خوانده، گفته است آلن جانستون را در اختیار دارد.

هفته گذشته شاخه نظامی گروه حماس گفت پیامی برای ربایندگان خبرنگار مفقود بی بی سی فرستاده و در آن از آنها خواسته است که وی را فورا آزاد کنند.

ماه گذشته، یک نوار ویدئویی که ادعا شد از جانب ربایندگان آلن جانستون، است به شبکه تلویزیونی عرب زبان الجزیره فرستاده شد.

آقای جانستون از سه سال قبل در غزه زندگی می کرد و تنها خبرنگار غربی بود که به طور دائم در این منطقه سرشار از خشونت بسر می برد

نوار از جانب گروهی که خود را جیش الاسلام (ارتش اسلام) معرفی کرده، فرستاده شده بود.

در این نوار تقاضای آزادی زندانیان مسلمان در زندان های بریتانیا مطرح شده بود. بی بی سی در آن زمان گفت درباره تقاضاهایی که از دولت بریتانیا شده، اظهارنظر نمی کند و همچنان نگرانی وضعیت آلن جانستون و خواستار آزادی فوری وی است.

طی بیش از سه ماهی که آلن جانستون مفقود شده، نهاد ها و شخصیت های مختلف جهانی از جمله سازمان های خبری، اتحادیه اروپا، بان کی - مون، دبیرکل سازمان ملل و تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا، محمود عباس، رییس، و اسماعیل هنیه، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطینی و مروان برغوثی، از رهبران جناح فلسطینی فتح که در اسرائیل در زندان بسر می برد، خواستار آزادی بدون قید و شرط خبرنگار بی بی سی شدند.

خبرنگار بی بی سی که 45 سال دارد، روز دوازدهم مارس در شهر غزه هنگامی که از محل کار عازم خانه بود، ناپدید شد.

آلن جانستون در سال 1991 به سرویس جهانی بی بی سی پیوست و طی شانزده سال اخیر، هشت سال به عنوان خبرنگار کار کرده است. وی قبلا در ازبکستان و افغانستان نیز برای بی بی سی گزارش تهیه کرده بود.

آقای جانستون از سه سال قبل در غزه زندگی می کرد و تنها خبرنگار غربی بود که به طور دائم در این منطقه سرشار از خشونت بسر می برد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.