افشاى اسرار زندگى زنى پس از ۵۲ سال

افشاى اسرار زندگى زنى پس از ۵۲ سال

اسرار زندگى زنى که ۵۲ سال قبل به فرزندخواندگى سپرده شده بود پس از مرگ پدرخوانده و هنگام انحصار وراثت فاش شد.

زن ۶۰ ساله به قاضى گفت: سال ها پیش با مردى آشنا شدم که بعد از ۱۰ سال زندگى مشترک از همسر اولش جدا شده بود و دختر ۱۰ ساله اى داشت، همسر او پس از جدایى به خارج از کشور مهاجرت کرده بود و او با دخترش زندگى مى کرد. مجید مدتى بعد به خواستگارى ام آمد. او همان روز خواستگارى با صراحت گفت که به دلیل بیمارى هیچ وقت نمى تواند بچه دار شود.

وقتى این حرف را شنیدم با تعجب از او درباره دخترش پرسیدم. او نیز اعتراف کرد که زهرا را هنگامى که ۱۰ ماه بیشتر نداشته، به فرزندخواندگى قبول کرده، بعد هم از من خواست تا این راز را تا آخر عمر در دلم نگه دارم و آن را هرگز فاش نکنم.این زن ادامه داد: به خاطر علاقه اى که به مجید داشتم، شرایط او را پذیرفتم و با رضایت هم پاى سفره عقد نشستیم. در این مدت از زهرا مثل یک مادر فداکار و دلسوز مراقبت کردم.

بعد هم ازدواج کرد و به خانه بخت رفت. پس از آن با همسرم به تنهایى زندگى مى کردیم تا این که شوهرم دو سال پیش در ۷۰ سالگى درگذشت. چند روز بعد فهمیدم زهرا به دادگاه رفته و تقاضاى انحصار وراثت کرده است، به خاطر همین مجبور شدم راز ۴۲ ساله همسرم را فاش کنم و به او بگویم که فرزند واقعى شوهرم نیست.زهرا که ۲ فرزند دم بخت دارد درباره اظهارات نامادرى اش به قاضى گفت: زمانى که پدرم تصمیم گرفت مجدد ازدواج کند، ۱۰ ساله بودم، اما حسادت را در چشم هاى زن بابام به خوبى مشاهده مى کردم.

او به خاطر این که پدرم علاقه زیادى به من داشت همواره مرا مورد اذیت و آزار قرار مى داد، اما پدرم به او توجهى نمى کرد.نامادرى ام در همه این سال ها در فکر انتقام گرفتن از من بوده و حالا هم مى خواهد تصمیمش را عملى کند.قاضى دادگاه پس از شنیدن اظهارات این دو زن و بررسى پرونده، به دلیل این که دعوى نفى ولد تنها مى تواند از ناحیه پدرخوانده مطرح شود، حکم به رد درخواست نامادرى صادر کرد.با صدور این رأى، زن سالخورده با مراجعه به دادگاه تجدیدنظر خواستار رسیدگى مجدد پرونده شد.

قاضى بهروز کرباسچى رئیس شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران و دو قاضى مستشار - عارفه مدنى و محمدحسن زرگرى - با بررسى پرونده و استعلام سوابق سجلى و دیگر اسناد و مدارک پى بردند که او فرزند واقعى مرد فوت شده نیست و حکم دادگاه قبلى را نقض کرده و حکم به فرزندخواندگى او دادند. به این ترتیب ماجراى انحصار وراثت و تقسیم اموال مرد فوت شده وارد مرحله تازه اى شد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.