وزیر خارجه ایران که سلطان کشورهای دیگر نیست

وزیر خارجه ایران که سلطان کشورهای دیگر نیست

برخی از نمایندگان مجلس فکر می کنند  وزیر امور خارجه "سلطان سرزمین های خارج از ایران" است!Go to fullsize image

یک کارشناس روابط بین الملل با اعلام این مطلب افزود: طبق قانون اساسی هر نماینده مجلس می تواند در همه مسائل کشور اظهار نظر نماید و در صورت نیاز به مسؤولان دستگاه های اجرایی تذکر دهد و یا در تعامل با دیگر نمایندگان ، وزرا و حتی رییس جمهور را استیضاح نماید ولی این مفهوم گویا برای تعدادی از نمایندگان خوب جا نیفتاده است .

وی افزود: از این رو گاهی اوقات مشاهده می شود برخی از همین نمایندگان مسائلی را در قالب تذکر مطرح می کنند که اساساً نه به آنها ربط دارد و نه به کسی که مورد تذکر واقع می شود .

وی به تذکر اخیر سه تن از نمایندگان مجلس به وزیر امور خارجه اشاره کرد و گفت: این افراد به وزیر خارجه معترض شده اند که چرا در یکی از دانشگاه های کویت یکی از استادان به مقدسات اسلامی توهین کرده است؟!

این کارشناس گفت: مگر وزیر خارجه ایران مسؤول همه اتفاقاتی است که در کشورهای دیگر می افتد که نمایندگان پارلمان ایران به او تذکر می دهند؟ اگر در کشور دیگری رویدادی مرتبط با ایران رخ دهد و نیاز باشد که وزارت خارجه در ان باره اقدام کند ولی کوتاهی نماید در آن صورت نمایندگان نه تنها حق ، بلکه وظیفه دارند پیگری کنند و تذکر دهند ولی اتفاقاتی که با منافع ملی ما مرتبط نیست نباید باعث شود وقت مجلس و دولت گرفته شود.

وی در مورد ماجرای کویت گفت: حدود یک ماه پیش ، یکی از استادان دانشگاه کویت که گویا خارجی هم بوده است به قرآن توهین کرد و همان موقع هم مسؤولان کویتی با وی برخورد و او را اخراج کردند .

این استاد دانشگاه متهم بود به اینکه کیسه نایلونی حاوی قرآن را به درون سطل زباله انداخته است ولی خودش گفته است که از محتویات درون کیسه خبردار نبوده است . حال این ماجرا که در مراجع کویتی به آن رسیدگی شده است ، چه ربطی به وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران دارد، معمایی است که لابد نمایندگان تذکر دهنده پاسخی برای آن دارند .

وی در پایان گفت: جالب اینجاست که این نمایندگان پس از گذشت یک ماه از ماجرا که در کویت هم تمام شده تلقی می شود ، متوجه آن شده و به ان واکنش نشان داده اند.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.