ملکه الیزابت، کلافه و ناراضی از دست بلر

ملکه الیزابت، کلافه و ناراضی از دست بلر

کارشناسان امور ملکه الیزابت، می گویند: «الیزابت دوم» اصلاً از این 10 سال کار «تونی بلر» راضی نیست و کارنامه نخست وزیر، واقعاً او را کلافه کرده است!


ملکه 81 ساله از این نگران است که مبادا روابطی که تونی بلر با بوش کوچک دارد به ضرر جامعه کشورهای مشترک المنافع باشد و از این کلافه است که آخر این همه نیروی انگلیسی دارند در عراق و افغانستان چه می کنند؟


یکی از دوستان ملکه، هم می گوید: او اصولاً از این سیاست «تغییر به صرف تغییر» نخست وزیر کلافه است! و نزدیکان و اطرافیان ملکه می گویند نه اینکه گمان کنید که او با تونی بلر دشمنی شخصی داشته باشد، نه. اصلاً این طور نیست. حتی از او به علت کارش در ایرلند شمالی خیلی هم راضی است.


اما جان میچر نخست وزیر سابق و جانشین خانم تاچر از این عصبانی است که چرا «تونی بلر» از این نمایش مسخره «خداحافظی» طولانی اش دست بر نمی دارد!


او می گوید: بلر دارد نمایش طولانی ترین و بی سابقه ترین خداحافظی از زمان «تلی ملیا» را اجرا می کند!


تلی ملیا یک خواننده استرالیایی بود که در سالهای دهه 1920 آواز می خواند و کنسرتهای خداحافظی اش دو سال طول کشید.به هرحال، میچر معتقد است حالا که می دانیم او دارد می رود و چه کسی هم قرار است جایش بیاید، چه دلیلی دارد که رفتنش را آن قدر طول بدهدو به این طرف و آن طرف برود و خداحافظی کند.


دیوید کامرون، رهبر محافظه کاران هم به بلر ایراد می گیرد: بلر دولتی را اداره می کند که یک مشت مرده متحرک در آن کار می کنند!


مسلمانان انگلیس هم با ارسال نامه ای به «دولت لندن» خواستار تغییر سیاست خارجی انگلیس شده اند.


جمعی از سران اقلیت مسلمان انگلیس در نامه ای به نخست وزیر، سیاست لندن را برای مردم این کشور در داخل و خارج خطرآفرین معرفی کردند.


در بخشی از این نامه که در روزنامه های انگلیس منتشر شده، آمده است: آقای نخست وزیر! ما مسلمانان انگلیس، شما را به تلاش بیشتر برای مبارزه با کسانی که شهروندان انگلیسی را در هر جای دنیا هدف خشونت قرار می دهند، دعوت می کنیم؛ زیرا دیدگاه سیاست کنونی دولت بریتانیا، وضعیت شهروندان را در داخل و خارج به مخاطره انداخته است.این نامه می افزاید، در مسأله مبارزه با تروریسم، دولت تنها بر قانونگذاریهای داخلی خود تکیه دارد، درحالی که نباید نقش سیاستهای خارجی خود را در این امر فراموش کند. وقایع موجود در عراق و پایان ندادن به حمله علیه ساکنان خاورمیانه نه تنها برای مردم این منطقه خطرآفرین بوده است، بلکه بهانه ای به دست تروریستها می دهد که همه ما را تهدید کنند.


جانشین وی «گوردون براون» گفته است که قصد دارد با انجام تغییراتی در سیاست دولت دوباره اعتماد مردم را به دستگاههای سیاسی کشور جلب کند.وی در سخنرانی اش به این جنبه های منفی زمامداری تونی بلر از جمله جنگ عراق، وضعیت نامساعد اصلاحات در بخش مراقبتهای بهداشتی و غفلت دولت بلر اشاره کرد. * ساندی تلگراف

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.