هدف اصلی حضور ناوهای هواپیمابر آمریکایی در منطقه معلوم شد

هدف اصلی حضور ناوهای هواپیمابر آمریکایی در منطقه معلوم شد

کاپیتان "مایکل  چارلز" فرمانده ناو هواپیما بر" نیمیتز" که در آب های خلیج فارس مستقر است در گفت و گو خبرنگار روزنامه الحیات درباره مساله هسته ای ایران، تصمیمات برای تحریم های اقتصادی این کشور، اختلافات دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن و احتمال درگیری و زد و خورد نظامی میان دو کشور ایران و آمریکا می گوید:" درحقیقت هم اکنون تمامی تعاملات با نیروی دریایی ایران به ویژه درهنگام گذر از تنگه هرمز یا نزدیک شدن به آن، براساس قواعد و رویه های پذیرفته شده حرفه ای صورت می گیرد."

 وی اضافه کرد:"بحران میان دو کشور ایران و آمریکا در سطح دیپلماتیک است و به بحران نظامی کشیده نشده است. ما از طریق ارتباطات رادیویی با طرف های نظامی ایرانی گفت وگو ها و تماس هایی داریم."

کاپیتان چارلز درعین حال "همکاری با طرف های نظامی ایرانی" را رد می کند و می گوید:"میان دو کشور تنها همکاری های دیپلماتیک وجود دارد. هیچ پروژه مشترکی با یکدیگر نداریم."

این فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا وجود این هواپیما بر در آب های خلیج فارس را " تهدیدی برای ایران" ندانست و گفت :" تعدادی از نیروهای این ناو در زمینه بازرسی از سایر کشتی ها تخصص دارند و این مسئولیت را برعهده دارند."

وی ادامه داد:" اگر تحریم های گسترده تر اقتصادی علیه ایران در اواخر ماه جاری یا اواسط ماه آینده میلادی در شورای امنیت تایید شود  ناو های هواپیمابر آمریکایی قادر به اعمال این تحریم ها به علاوه تحریم های دریایی، هوایی و بازرسی هستند."

فرمانده ناو هواپیمابر"نیمیتز" توضیح داد:" در صورتی که شورای امنیت تصمیم بگیرد که نیروهای دریایی آمریکا و نیروهای ائتلاف تحریم یا بازرسی را بر کشتی ها یی که به ایران وارد یا خارج می شوند را اتخاذ کند ما مجموعه نیروهای جنگی لازم برای این اقدام را در اختیار داریم."

خبرنگار روزنامه الحیات چاپ لندن که توانسته بود از نزدیک این ناو هواپیمابر را ببیند و با فرمانده آن گفت و گو کند در این باره می نویسد:" در اقیانوس هند و در آب¬های بین المللی میان کشورهای پاکستان و ایران، ناو هواپیمابر آمریکائی " نیمیتز" روز هشتم ماه می سال 2007 میلادی وارد این منطقه شد و به فعالیت خود ادامه می دهد. این ناوهواپیمابر چند روز پیش از این به طرف آبهای خلیج فارس حرکت کرد.

کاپیتان "مایکل چارلز" فرمانده این ناو هواپیمابر تاکید می کند که وظیفه این ناو در وضعیت استقرار در اقیانوس هند، حمایت و پشتیبانی از نیروهای ائتلاف در افغانستان و خلیج فارس و عراق است.

بر روی عرشه این ناوهواپیما بر تنها پنج هزار نیروی آمریکایی  مستقر هستند. البته برخی دیگر از ناوهای آمریکایی نیز شامل همین تعداد  نیرو هستند. "

خبرنگار روزنامه الحیات اضافه می کند:" نیروهای دریایی آمریکا در حالی که مواد منفجره ومهمات و جنگنده حمل می کنند ازکشورشان و دموکراسی آن در فرسنگ ها آن طرف ترحمایت می کنند.

این ناو هواپیما بر همزمان با اتمام مهلت شورای امنیت به ایران درباره تعلیق فعالیت های غنی سازی اورانیوم وارد آب های خلیج فارس شد و ماموریت خود را فراهم کردن حمایت و پشتیبانی مناسب از 160 هزار نیروهای ائتلاف مستقر در عراق اعلام کرد."

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.