دختر ۷ ساله قاتل بودن مادرش را اثبات کرد

دختر 7 ساله قاتل بودن مادرش را اثبات کرد

با قرار مجرمیت، پرونده جنایی که در آن مرد جوانی پس از برقراری رابطه شیطانی با زنی، نقشه قتل همسر وی را اجرا کرده بود جهت صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارجاع شد. Go to fullsize image

به گزارش خبرنگار ما؛ 24 خرداد ماه سال گذشته، زن جوانی که خود را زهره معرفی می کرد به دادسرای جنایی تهران مراجعه و از ناپدید شدن همسر 35 ساله اش به نام حسین خبر داد.

این زن 24 ساله چند روز بعد در حالی که با برادر شوهرش به دادسرای جنایی آمده بود در ادعایی تازه گفت: مرد ناشناسی تلفنی با من تماس گرفت و گفت حسین را در یکی از شهرهای شمالی کشور و در حالی که با زنی ازدواج کرده بود، دیده است.

وی افزود: آن مرد می گفت، «حسین» دیگر نمی خواهد به تهران برگردد.

هفت ماه پس از این ماجرا وقتی نگار دختر هفت ساله حسین نزد خانواده پدرش مهمان بود، با زبان کودکانه حرفهایی زد که نشان می داد پدرش قربانی توطئه خونین مادرش شده است.

شب بعد از مهمانی خانوادگی، نگار از سوی قاضی احمدی شاملو از شعبه اول بازپرسی تهران تحت بازجویی قرار گرفت و در خصوص عصر روز حادثه گفت: پیش از آنکه ناهار بخوریم، پدرم با من بازی کرد. وقتی غذا خورد خوابش گرفت و در رختخواب خیلی زود خوابش برد. مادرم اصرار می کرد من بخوابم اما وقتی داخل اتاقم رفتم با اسباب بازیهایم مشغول بازی شدم تا اینکه صدای زنگ را شنیدم. دیدم همان پسری که بارها وقتی بابام نبود، به خانه مان می آمد، داخل خانه آمد. از لای در اتاقم همه چیز را می دیدم. مامان زهره چاقویی به دست «امیر» داد و او به طرف بابام حمله کرد و چند ضربه به او زد. من گریه می کردم. آنها سپس پدرم را داخل پتویی پیچیدند و از خانه خارج کردند. پس از این ماجرا مادرم تهدیدم می کرد اگر چیزی در خصوص این ماجرا به کسی بگویم، کتکم خواهد زد. اما به هر حال دلم طاقت نیاورد و همه چیز را گفتم.

با فاش شدن راز این ماجرا توسط دختر مقتول، پلیس پنجشنبه، پنجم بهمن ماه سال 85 «زهره» همسر حسین و امیر دوست وی را بازداشت کرد. متهمان پس از آنکه در برابر افشاگریهای نگار هفت ساله قرار گرفتند سکوت خود را شکستند و به جرم خودشان اعتراف کردند.

«زهره» طراح اصلی قتل حسین در بازجوییها گفت: ما مستأجر خانه ای در خیابان نیروی هوایی بودیم. «امیر» پسر دایی صاحبخانه بود و با خودرواش مسافرکشی می کرد. پس از مدتی شوهرم با او دوست شد و بدین ترتیب ما هر وقت می خواستیم جایی برویم از او می خواستیم ما را برساند.

وی ادامه داد: در همین رفت و آمدها بود که من با امیر آشنا شدم. او برخلاف حسین بیش از اندازه به من محبت می کرد و همین باعث شد تا نقشه قتل همسرم را طراحی کنم.

برپایه همین گزارش؛ با اعترافهای این زن، امیر نیز جرم خود را پذیرفت و با بازسازی صحنه جنایت، نشان داد چگونه به کمک زهره، حسین را با ضربات چاقو به قتل رسانده و پس از حمل جسدش به عوارضی جاده قدیم کرج، پیکر بی جانش را به آتش کشیده است.

این گزارش حاکی است، قاضی احمدی شاملو، آخرین دفاعیات عاملان جنایت خیابان نیروی هوایی را اخذ و با قرار مجرمیت، پرونده آنان را جهت صدور حکم به دادگاه کیفری استان تهران ارسال کرد.

در پایان این جلسه، برای ریشه یابی علت وقوع این حادثه بسیار تلخ گفتگویی با حسین احمدی شاملو، قاضی تحقیق پرونده انجام دادیم که می خوانید:

* آقای شاملو! شما دلایل وقوع این حادثه را در چه می بینید؟

** دوستی و رابطه خانوادگی با یک جوان مجرد، بی احتیاطی مقتول و همچنین بی محبتی وی نسبت به همسرش باعث شده تا این حادثه تلخ که البته آمارش در جامعه ما کم نیست رقم بخورد.

* یعنی می خواهید بگویید که محبت نکردن مقتول نسبت به همسرش موجب برقراری ارتباط پنهانی زهره و امیر شده است؟

** این یکی از عوامل بوده است. به هر حال رابطه آنها با هم صمیمی نبوده و طبق ادعای طراح جنایت، همواره از سوی همسرش مورد ضرب و جرح قرار می گرفته است. در نتیجه وی وقتی در پی بی احتیاطی شوهرش وجود یک مرد بیگانه و مجرد را در خانه اش احساس می کند و می بیند که وی بیشتر از همسرش به او محبت و لطف می کند، شیفته اش می شود و با رفتارهای زنانه و خاص خود جوان را به دام خود می کشد و نهایتاً برای رهایی از همسرش نقشه قتل وی را طراحی می کند.

* به نظر شما، بهترین اقدامی که افراد در این گونه شرایط می توانند انجام دهند چه می تواند باشد؟

** طلاق زوجین از یکدیگر بهترین اقدام است. ببینید اگر زهره کمی عاقلانه می اندیشید و حقایق را می دید به جای توطئه برای قتل همسرش درخواست طلاق می داد و از طریق قانونی و شرعی از حسین جدا می شد، نه اینکه اقدام به کار خطرناکی بکند که نتیجه اش از همان ابتدا معلوم است. همچنین اگر والدین در زندگی زناشویی فرزندانشان دیدند آنها تمایلی به ادامه زندگی مشترک ندارند، اصرار نکنند، چون دراین شرایط احتمال وقوع حوادثی این چنین افزایش می یابد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.