گزارش رویترز از افزایش جراحی های زیبایی بینی تهران
گزارش رویترز از افزایش جراحی های زیبایی بینی در تهران
خبرگزاری رویترز در گزارشی از تهران به مساله افزایش تصاعدی درخواست ها به زیبائی بینی پرداخت.
در این گزارش می خوانیم: "افرادی که به تهران می آیند از وجود پرشمار چسب بعد از عمل جراحی بر بینی دختران و زنان زیادی متعجب می شوند. عمل جراحی زیبایی بینی در تهران بسیار زیاد است تا جائی که یکی از روزنامه های آمریکا، ایران را کشور جراحی های زیبایی بینی نامیده است.
گزارشگر رویترز اضافه می کند:"در اتاق انتظار یکی از جراحان زیبایی بینی در یکی از مناطق مرفه نشین تهران تعداد زیادی از بانوان با حجاب اسلامی حضور دارند که متمایلند تا عمل جراحی زیبایی بینی انجام دهند.
نبی الله شریعتی پزشک جراح بینی در این باره می گوید:"عمل های جراحی زیبایی بینی بسیار زیاد و شایع است . زیرا افراد پس از این عمل احساس رضایت و راحتی می کنند."
این گزارش ادامه می دهد:" فعالیت پزشکان جراحی زیبایی بینی نیز افزایش قابل مقایسه ای با سال های گذشته یافته است. البته این جراحی ها تا حد زیادی در میان ثروتمندان و افراد مشهور در هالیود رواج دارد و این در حالی است که در ایران بسیاری از افراد طبقه غنی جامعه به این کار اقدام می کنند افرادی که تلاش دارند تا هر مساله ای را در چهره خود حذف کنند."
شریعتی، پزشک جراح ادامه می دهد که او هم اکنون در روز دو الی سه عمل جراحی زیبایی بینی را انجام می دهد و از ابتدای فعالیت خود در 16 سال گذشته، بیش از سه هزار بینی را مورد عمل جراحی زیبایی قرار داده است.
وی اضافه می کند:"این عمل های جراحی روز به روز افزایش پیدا می کند . شمار این گونه عمل های جراحی از آمریکا و کشورهای اروپایی نیز بیشتر است."
آیت الله مهدی هادوی روحانی برجسته در این باره نیز می گوید:" دین اسلام عمل های جراحی زیبایی را تا زمانی که به انسان آسیب وارد نکند، اجازه می دهد؛ شرع جراحی های زیبایی را منع نکرده است. اسلام اینکه افراد زیبا باشند را حرام نکرده است."
شریعتی همچنین می گوید:" مقامات مسئول اعتراضی به کار او نداشته اند و در حال حاضر لباس و پوشش اسلامی برای آنها از جراحی زیبایی بینی مهم تر است. هم اکنون به دلیل وجود حجاب اسلامی در ایران، صورت مهمترین جزء جسم انسان هاست."
این پزشک جراح اضافه کرد:" هر عمل جراحی زیبایی بینی مبلغی در حدود 15 تا 20 میلیون ریال معادل 1600 تا 2200 دلار را باید بپردازند گرچه این مبلغ در مقایسه با کشورهای اروپایی و آمریکایی کم است اما در ایران که درآمد افراد به بیش از چند صد دلار در ماه نمی رسد، مبلغ بالایی به نظر می رسد."