دستگیری عوامل انتشار مطالب موهن در نشریات دانشجویی

دستگیری عوامل انتشار 'مطالب موهن' در نشریات دانشجویی

وزارت اطلاعات ایران از دستگیری کسانی خبر داد که در انتشار مطالبی در قالب نشریات دانشجویی دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران دست داشتند. چاپ این مطالب اعتراضاتی را بر انگیخته بود.
تجمع مقابل دانشگاه پلی تکنیک تهران در روز یکشنبه 6 مه
وزارت اطلاعات اعلام کرده متهمان از دست اندرکاران این نشریات بوده و به اقدام خود اعتراف کرده اند

روابط عمومی وزارت اطلاعات اعلام کرده است که متهمان از دست اندرکاران و تهیه کنندگان مطالب این نشریات بوده و به اقدام خود اعتراف کرده اند.

این در حالی است که قوه قضائیه پیش از این از بازداشت چند نفر در ارتباط با انتشار مطالبی در دانشگاه امیرکبیر خبر داده و اعلام کرده بود که هیچیک از آنها دانشجو نیستند.

اواسط ماه مه چهار نشریه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر، از جمله "آتیه"، "سحر"، "ریوار" و "سرخط"، به اتهام نشر مطالبی که "موهن" خوانده شده است، توقیف شدند. انتشار این مطالب موجب تنش و درگیری در دانشگاه امیرکبیر شد. مدیران مسئول این نشریات گفته اند که مطالب مورد بحث جعلی بوده است.

خبرهای ضد و نقیضی درباره دستگیری مدیران مسئول این نشریات منتشر شده بود ولی روز یکشنبه (20 مه) قاضی حداد معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران بازداشت آنها را تائید کرد و گفت مدیران مسئول این نشریات در بند 209 زندان اوین به سر می برند.

آقای حداد همچنین گفته که در رابطه با این پرونده هشت نفر در بازداشت هستند.

ماجرای نشریات

نا آرامی های دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران که از اوایل ماه مه آغاز شد، باعث شده که این دانشگاه موقتا تعطیل شود.

روز یکشنبه (16 اردیبهشت، 6 مه) اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های ایران در مقابل دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجمع کردند و با سر دادن شعار و در دست داشتن پلاکارد به آنچه توهین به پیامبر اسلام، امامان شیعه و رهبر جمهوری اسلامی از طریق چاپ مطالب "موهن" و کاریکاتور در نشریات دانشجویی این دانشگاه می دانند، اعتراض کردند و خواستار مقابله با کسانی شدند که گفته آنها "با عنوان دانشجو خواهان نفوذ و برهم زدن انسجام دانشگاه ها هستند."

اعضای انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر و گردانندگان نشریات دانشجویی می گویند نشریاتی که حاوی این مقالات و کاریکاتورها بوده، جعلی است و از سوی نشریات دانشجویی منتشر نشده است.

آنها انتشار نشریات "جعلی" را اقدامی برای جلوگیری از انتشار نشریه های دانشجویی و ابزار تازه ای در سرکوب آزادی بیان توصیف کرده اند.

مطالب و کاریکاتورهایی که مورد اعتراض دانشجویان بسیجی دانشگاه امیرکبیر قرار گرفت روی برگه هایی با نشان چهار نشریه دانشجویی "سحر" با مدیر مسئولی احمد قصابان، "ریوار" با مدیر مسئولی پویان محمودیان، "آتیه" با مدیر مسئولی مقداد خلیل پور و "سرخط" با مدیر مسئولی مجید شیخ پور چاپ شد؛ اما مدیریت امور فرهنگی دانشگاه امیرکبیر دستور لغو مجوز همه نشریات داخلی این دانشگاه را صادر کرده است.

پاییز سال گذشته، سخنرانی محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران، در این دانشگاه با اعتراض برخی دانشجویان، به تشنج کشیده شد.

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.